Rupa VII

Istorija baba smaračica se nastavlja. Tako je i kod nas bila jedna babuskera koja je stalno optuživala decu, nisu bila kriva....

Nemoj zbog baba-veštica da se zamaraš. One to rade jer su dokone morončine : )

Ovo je odavno na ličnom nivou.
Moglo bi se reći od početka kad smo se tata i ja doselili.
Nameračila se.
Ovo je bio prvi put da je direktno napala dete, a to nisam htela niti mogla da istolerišem.

Ovo je odavno na ličnom nivou.
Moglo bi se reći od početka kad smo se tata i ja doselili.
Nameračila se.
Ovo je bio prvi put da je direktno napala dete, a to nisam htela niti mogla da istolerišem.
Pa užasno je za dete, mali stresić, ja nisam izdržao, pa kad me je već.optužila za nepodopštinu, tako sam joj i uzvratio..baš sam mali bio.
Posle saznam da je to radila i mom ocu i svoj deci u zgradi..kreten baba.

Ми немамо децу у улазу, имамо само оне у приземљу што држе празан акваријум :lol:
Али имамо бабе. И све знају, и ко ти је дошао и када си прошао и носиш ли нешто или су ти руке у џеповима и касниш ли са рачунима, и зашто си се паркирао низ улицу када имаш место испред зграде... Брате!

Te su bezazlene, veruj mi.
Ova je to sve u paketu.

Nama je kad su bile one zabrane okupljanja slala komunalnu.
Iako nas nikad nije bilo više od 6oro.
Niti smo bili bučni.
Prosto zlo od žene.

Pa užasno je za dete, mali stresić, ja nisam izdržao, pa kad me je već.optužila za nepodopštinu, tako sam joj i uzvratio..baš sam mali bio.
Posle saznam da je to radila i mom ocu i svoj deci u zgradi..kreten baba.

Jedva se smirila sinoć.
Možeš misliti koliki je šok bio za nju kad je ušla u zgradu i ova je napala za nešto što nije uradila niti je mogla da uradi.

Moram još ovo da napišem u vezi dotične.
Zbog radnog vremena društvo mi je dolazio kasno noću i ostajali smo budni do jutra.
Nismo ništa konkretno radili, samo se družili uz muziku i cugu.
Nikom od komšiluka sa sprata nije smetalo jer nismo bili glasni.
I tako ona mene jednom presretne
Sa tvojim ocem sam razgovarala o tvom ponašanju, nije vredelo
Kad ti mama dođe da me obavezno pozoveš, ne možeš ti tako da se ponašaš.
Samo sam je pogledala, rekla Aha, okrenula se i otišla svojim putem.
Tad sam imala oko 30 godina.
Smešno mi to sve.

Али имамо бабе. И све знају, и ко ти је дошао и када си прошао и носиш ли нешто или су ти руке у џеповима и касниш ли са рачунима, и зашто си се паркирао низ улицу када имаш место испред зграде... Брате!
Nekada davno `baba koja je busila lopte koje joj upadnu u dvoriste (danas se deca ne igraju napolju) ` baba deda koji su se gadjali kamenjem na ulici `deda koji me je presreo ispred svog ulaza da pita gde idem svaki dan u isto vreme 🚰 .

Oni su izgleda redom danas Gore ` al' dok su bili ovde ⚠️⚠️⚠️.

Pošto je slavina u garanciji zovem servis da dodju da otklonim sumnju da je do nje, jer nađoh opet malo vode na mašini, oni rade do 16h, nemaju drugu smenu, e pa neverujem.

Firma iz NS prodaje robu u celoj Srbiji, ali servisera imaju samo u NS. Radnica u maloprodaji ne zna da mi kaze kako da rešim problem i moram da čekam ujutro u 8h da vidim sa njihovim serviserom sta ce mi reci i kako će to sa se reši iako na garanciji piše NASA SERVISNA MREZA POKRIVA KOMPLETNU TERITORIJU SRBIJE :dash: pitanje je da li će uopšte doći i kad, a do tad pokušaj da ne poludis otprilike. Pa ne znam.....

To je moja žena imala problem u svom stanu sa nekom ispod.
Moja ž. Nosi klompe istina, al imamo tepihe..i nisu klompe one holandske što nose ljudi i patooljci..ova moja oštra, al pravična, posle ova dole kad je vidi samo cilju ciju...lol
Nama bila juče komšinica.
Zvala prvo telefonom.
Donela nam čokolade.
Puši, a krije se od muža da puši i onda kod nas...u goste ..ma zna me kad sam bio mali...
E, ova što je vikala na decu, mene optuži da sam pišao u ulazu. A ja..kao, molim, šta ste rekli, ona blabla..i tu je ja oteran u ***** materinu. Obavestim o tome baku.
ma ja ne nosim klompe
a imam li tepihe se nje ne tice
misim, i to me pitala
ovi nasi se tocno hrane tom bolesnom paznjom
zajebes se i ponasas se ko covjek
eto njih natrag u tvoj zivot s tim maltretiranjem
ubuduce ih ignoriram
ko ih j ebe vise
ionako sam im rekla da cu ih prijavit za ometanje posjeda i ugrozavanje

ma ja ne nosim klompe
a imam li tepihe se nje ne tice
misim, i to me pitala
ovi nasi se tocno hrane tom bolesnom paznjom
zajebes se i ponasas se ko covjek
eto njih natrag u tvoj zivot s tim maltretiranjem
ubuduce ih ignoriram
ko ih j ebe vise
ionako sam im rekla da cu ih prijavit za ometanje posjeda i ugrozavanje

Nzm koliko to vredi kod takvih osoba.
Ova je bila mirna par meseci.
Nadam se da će ona moja galama dati rezultat.

To sam i ja mislila za ovu.
Takođe sam zapretila advokatom zbog proganjanja.
Bila je mirna neka dva-tri meseca.

Videćemo dalji tok dešavanja.

ma ovi su bili mirni dvije godine skoro
i sad su mirni
ovo je bilo onako mnogo fino...samo sto ja
vec znam njima nacin operisanja
sad im se opet prestat javljat u prolazu i cao
bukvalno ih covjek ne smije ni milimetra pustiti

Back