Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prvo sam poređala 5 kg karfiola u lepu kanticu, kao puzle da slažem, pa prelila prelivom za turšiju i htela da poklopim, pa sam odna shvatila da taj poklopac ne odgovara i da nemam drugi.
Onda sam oprala drugu kantu, sav karfiol ponovo ređala uglavljivala i konačno poklopila kanticu.
E onda sam se dočepala marcipana iz Lidla....hoće mi neko obasniti zašto pakuju marcipan po 125 gr u obliku čokoladne bananice ? Da li to oni samo zato da bi ja ceo pojela ? Ako je zato...uspeli su..sad idem u ćošak da me peče savest. A pre toga sam pročitala da u 100 grama ima 445 kalorija da mi bude još teže !!!

Не разумем чему толика паника око јела. То је изгледа модерно кмезити због два реда чоколаде више. Кога уопште брига. Тренутно једем комбинацију кекса и ораха и живо ме заболе. Потребу за пажњом задовољите неким паметнијим стварима.

Јесам. Шта те брине.
Ако је стигла она порука да је пошиљка приспела, а њих нема треба их позвати. Нисам често морала да вршим притисак, али једном- два пута јесам.

Субота је увече, вероватно не раде.

Kurirske službe u Srbiji su zločin koji traje. Ne zna se koji su gori od kojih.

Da li proveravate račun u Lidlu? Umeju pogrešno da kucaju stvari koje su na merenje, i peciva. Kuma me zamolila da joj kupim bombone koje su 299din/kg. Ja kupila, ona mi prokucala kikiriki u čokoladi koji je 599Din/kg. Da nisam pogledala račun, a pogledala sam jer mi se učinio visok, za 4 - 5 artikala koje sam kupila, došla bih kući siromašnija za 350 dinara.

Kurirske službe u Srbiji su zločin koji traje. Ne zna se koji su gori od kojih.

Da li proveravate račun u Lidlu? Umeju pogrešno da kucaju stvari koje su na merenje, i peciva. Kuma me zamolila da joj kupim bombone koje su 299din/kg. Ja kupila, ona mi prokucala kikiriki u čokoladi koji je 599Din/kg. Da nisam pogledala račun, a pogledala sam jer mi se učinio visok, za 4 - 5 artikala koje sam kupila, došla bih kući siromašnija za 350 dinara.

ja uvek pregledam racun pre pakovanja robe u ceger.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back