Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stres rusi imunitet...o kakvom zdravlju nacije se prica kad su ljudi pod stresom zbog mera i ostalih peezdarija?
И стрес и недостатак Д витамина.
Затворити људе у куће, набити им маске, заплашити да све стерилишу... Наравно да имунитет пада јер нема ништа од онога што је за јак имунитет потребно. И онда чим промолиш нос напоље сваки К ти фали.
И с ми се од тог умирања од короне. Агресивно лече прехлађене људе и онда јаој, био млад, здрав, снажан и отишао. Отишао је јер сте га измалтретирали.

Затворити људе у куће, набити им маске, заплашити да све стерилишу... Наравно да имунитет пада јер нема ништа од онога што је за јак имунитет потребно. И онда чим промолиш нос напоље сваки К ти фали.
И с ми се од тог умирања од короне. Агресивно лече прехлађене људе и онда јаој, био млад, здрав, снажан и отишао. Отишао је јер сте га измалтретирали.

tacno...kako kvalitetno da jede covek koji nema para? a hrana je bitna za zdravlje. kako da bude zdrav i sacuva zdravlje, ako se nervira od cega racune da plati? stalno stres.

ovako pustis da ljudi zive normalno, kod nas kazu da je smrtnost 2 posto...za smrtnost od 2 posto se ne zatvara ceo narod.

evo ja npr. kako je pocela da se ubrrzava prica oko korone ja pocinjem da gladnim, jer mi razhebu hormone od stresa. msm pocnu da igraju razni faktori po organizmu skace mi adrenalin i slicno. uvode me u stanje stresa, hoce da mi uniste stitnu zlezdu. da je sve ok ja bih bila mirna. znaci ja zdrava treba da se razbilim od stresa.
i jos ako nas zatvore, nema fizicke aktivnosti koja regulise stres.

Ajmo ovako... eksperimentisali su jer nisu znali šta ih je realno snašlo. Mnogo ljudi je otišlo zbog potpuno poremećenog koagulacionog statusa izazvanog antiviroticima da ih ne nabrajam.
Za ovu bolest ispade da su najvažniji kiseonik i Fraxiparin.

posledice ovolikih sredstava za dezinfekciju cemo tek videti ubuduce
pobiju se patogeni, ali i saprofiti
pa kad budu krenuli padovi imuniteta i razboljevanja
farmako mafija ce da bude u debelom profitu

pazi virus postoji.. znam za zenu od 40 godina bez ikakvih prethodnih bolesti koja je preminula od kovida..nije bas za zezanje

ne pratis forum beograd i ne znas moja pisanja na temi o virusu u gradu pa cu ti sad sazeti sto bi dodola rekla.
ja ne nosim maske..stavim je samo kad ulazim u prodavnicu jer se mora....izbegavam autobus..idem kolima ili peske...ali opet..ne mozemo negirati postojanje virusa time sto ja licno ne vodim racuna o sopstvenom zdravlju
pijem cink, vitamin c i vitamin D..i jbg..radim puno sa ljudima..stalno imam poslovne sastanke.. cesto posle saznam da sam bio u kontaktu sa zarazenima..i skoro sam bio.. virusa ima oko nas... ne mozemo ga negirati.
virus postoji, ali ti ne znas od cega je zena umrla
majka moje drugarice je umrla od sepse, a na umrlici pise kovid
koliko ljudi u srbiji je umiralo od gripa godisnje?
hocu da kazem da ti ne znas kakav je imuni sastav zene, kakve su joj navike, koliko je izlozena stresu..
kakve su joj navike u ishrani
sve to utice na mogucnost pada imuniteta i nesposobnosti jednog organizma da se izbori virusom

Ја ништа не дезинфикујем. То сам радила месец дана пролетос и после не.
masku nosim samo tamo gde moram, u prodavnici
ne vozim se prevozom, prevezem se autom ili idem pesice
svaki dan predjem najmanje 5km u debeloj sumi
alkohol koristim za ciscenje sporeta posle kuvanja, pranje prozora i sredjivanje kupatila
alkoholom naprskam sake svaki put pre masaze, manje zbog dezinfekcije ruku jer ih uvek operem pre toga, vise zbog energetskog ciscenja
od suplemenata i cerka i ja koristimo samo magnezijum, a ostalo sve unosimo kroz balansiranu ishranu
zamrznute borovnice za dorucak, sveze povrce za rucak, limun, med, djumbir i beli luk je svakodnevno ukljuceno u dnevne obroke
verujem u onu narodnu da dok ima veka ima i leka
zivimo najnormalnije i ne slusamo izvestaje ks vise
sto kaze tramp, hoces manje zarazenih - prestani da radis tolika testiranja
verujem da smo ili cemo svi da budemo zarazeni virusom i najnormalnije cemo nastaviti da zivimo i posle toga
dok ne pronadju novi uzrocnik za novu igranku, pa ispocetka

alkohol koristim za ciscenje sporeta posle kuvanja, pranje prozora i sredjivanje kupatila
alkoholom naprskam sake svaki put pre masaze, manje zbog dezinfekcije ruku jer ih uvek operem pre toga, vise zbog energetskog ciscenja
od suplemenata i cerka i ja koristimo samo magnezijum, a ostalo sve unosimo kroz balansiranu ishranu
zamrznute borovnice za dorucak, sveze povrce za rucak, limun, med, djumbir i beli luk je svakodnevno ukljuceno u dnevne obroke
verujem da smo ili cemo svi da budemo zarazeni virusom i najnormalnije cemo nastaviti da zivimo i posle toga

to sma ja na forumu izjavila pre trampa....nema testiranja, nema zarazeni. :mrgreen:

tacno...kako kvalitetno da jede covek koji nema para? a hrana je bitna za zdravlje. kako da bude zdrav i sacuva zdravlje, ako se nervira od cega racune da plati? stalno stres.

ovako pustis da ljudi zive normalno, kod nas kazu da je smrtnost 2 posto...za smrtnost od 2 posto se ne zatvara ceo narod.
Али смртност није 2%. Смртност се рачуна од укупног броја заражених, а умрлих.
Зато је прича о колективном имунитету јако важна.
Имаш на теми ''Петпарачко питање''. Детаљно сам објаснила колика је у Србији тренутно смртност спрам рачунања имунизованих само на бази анти-тела.
Изволи линка ка: https://forum.krstarica.com/threads...vra-i-dinar-vise.909330/page-55#post-41191602

У Србији је, на бази само анти-тело имунитета колективног, смртност свега 0,057%. А сигурно је и мања јер Т-ћелијски имунитет не одређују уопште, а он је главни.
Та смртност од ~2% је смртност случаја- значи кад се рачуна колика је смртност од наводно наватаних тестом случајева короне. А с обзиром да су ти тестови непоуздани, непоздана је и смртност случаја.

Значи, једини исправан начин рачунања смртности је да се израчуна проценат умрлих од укупног броја људи који су били заражени, а то се одређује на бази претходно одређеног колективног имунитета који они НЕЋЕ да процене како наука налаже.

Zasto brises sporet alkoholom posle kuvanja?

Али смртност није 2%. Смртност се рачуна од укупног броја заражених, а умрлих.
Зато је прича о колективном имунитету јако важна.
Имаш на теми ''Петпарачко питање''. Детаљно сам објаснила колика је у Србији тренутно смртност спрам рачунања имунизованих само на бази анти-тела.
Изволи линка ка: https://forum.krstarica.com/threads...vra-i-dinar-vise.909330/page-55#post-41191602

У Србији је, на бази само анти-тело имунитета колективног, смртност свега 0,057%. А сигурно је и мања јер Т-ћелијски имунитет не одређују уопште, а он је главни.
Та смртност од ~2% је смртност случаја- значи кад се рачуна колика је смртност од наводно наватаних тестом случајева короне. А с обзиром да су ти тестови непоуздани, непоздана је и смртност случаја.

Значи, једини исправан начин рачунања смртности је да се израчуна проценат умрлих од укупног броја људи који су били заражени, а то се одређује на бази претходно одређеног колективног имунитета који они НЕЋЕ да процене како наука налаже.
dovodi se, nedopustivo sporo doduse, i taj segment u red 1E638B9E-D0FC-4C2A-B1F7-D804AE72AA64.jpeg,
ovjavljuju se publikacije
ADA38E5B-0BA1-4398-B16E-F7D4B4281843.jpeg
istina je, kao i ubek, spora al ipak dostizna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back