@
Софија
ovo je na temu komentara onog taksiste da lekare treba pobiti
drugarov sin, 12godina, nekih mesec dana unazad se zali na bol u stomaku
dete nije razmazeno, a oni kao roditelji posto su eliminisali upalu slepog creva i zavezana creva pokusali da promene nesto u ishrani
nije zbog skole, dobar je djak..nije ni mobing vrsnjaka, dobar je drugar
ukljucili su probiotik i laganiju hranu
posle dvadesetak dana dete se zali i dalje, a dosao je do toga da jede samo dvopek i pije caj
odvede ga drugar kod pedijatra
isprica sta ga muci, a ona mu kaze - a sto ste vi dosli kod mene, to je sigurno zbog skole
nije zbog skole
onda sigurno ne prazni creva kako treba do kraja, nije to nista
dajte mu probiotik
on poludi, bude prost i pita sina pred njom - sine, je l ti seres kako treba
dete se nasmeje, i njemu muka od doktorke i kaze - serem dobro tata
znaci nije do sranja, uradite nesto..a probiotik pije poslednjih 20 dana
sigurno mu ne dajete dobar, evo bulardi
dajem mu dobar, sta bi ste vi da zaradite proviziju kod prodavca
a sta biste vi ja da uradim, sedi ona i ne pipa dete..makar da je opipala slepo crevo, jetru, pankreas..makar da je podigla guzicu sa stolice
kaze drugar - ja bih za pocetak da skinete taj beli mantil i da se nosite u tripickelepematerine, a posle bih trazio normlanog doktora da vidi sta mi je sa detetom, dajte mi uput za specijalistu
pise ona uput, kaze ceka se dva meseca na termin
kaze on - daj mi uput, vodicu dete privatno
kaze ona - e ako cete privatno, vodite ga..
necu..da je jedini na svetu necu da ga vodim tamo gde imas procenat
isti dan na preporuku svojih prijatelja pozove da zakaze privatno, dr sa druge strane mu kaze nemojte da dolazite bezveze dva puta, evo izdiktiracu vam sta sve da uradite od analiza krvi pa se vidimo za dva dana, nemojte dete da maltretirate..ne brinite, moze da bude bakterija ili kandida, hajde da prvo eliminisemo to pre nego sto krenemo dalje sa pretragama
a doktori i jedan i drugi