Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni malisa poslao sliku unistenog auta
Na njega direktno naleti odvaljen od alkohola sa 2,82promila neki pijani vozac
Srecom nije mu nista, a auto je neupotrebljiv
Kakav pocetak godine
Важно је да се њему ништа није десило, ко год да је малиша...
Мм каже то су само материјалне ствари, само да смо ми живи и здрави, и с годинама сам схватила да је потпуно у праву.

Важно је да се њему ништа није десило, ко год да је малиша...
Мм каже то су само материјалне ствари, само да смо ми живи и здрави, и с годинама сам схватила да је потпуно у праву.
Sve će to limar da sredi ili neće a kada dođje do hirurga onda je problem. Tako da smatraj da je sve u redu.

Sve će to limar da sredi ili neće a kada dođje do hirurga onda je problem. Tako da smatraj da je sve u redu.
Kad pomenu limara.
Mm juce zvao nekog da vidi nesto oko odzaka na poslu, portir se zalio, da je kapica gore spala pa se boji kad lozi da ce vracati dim.
Dosao majstor, odsekao kapicu, bukvalno je bio 10 min, mm gleda na kamere. Otisao da mu plati 4.000 :lol:
Pedijatar ti dodje kuci za 2.000 din.

Sto bi babe rekle Pa ti uci sine moj.

Kad pomenu limara.
Mm juce zvao nekog da vidi nesto oko odzaka na poslu, portir se zalio, da je kapica gore spala pa se boji kad lozi da ce vracati dim.
Dosao majstor, odsekao kapicu, bukvalno je bio 10 min, mm gleda na kamere. Otisao da mu plati 4.000 :lol:
Pedijatar ti dodje kuci za 2.000 din.

Sto bi babe rekle Pa ti uci sine moj.
Pa šta ćeš... svako svoje znanje valorizuje kako zna i ume. Nama je vodinstalter uzeo 200 dinara zato sto je došao i ustanovio šta je problem, podmetnuo rolnu toalet papira izmeđju zida i mašine kao amortizer i objasnio da treba da dođje opet kada se mi odlučimo da resi stvar konačno sto će nas koštati 70€.
Pregled lekara specijaliste u privatnoj ustanovi je 6600.

Pa šta ćeš... svako svoje znanje valorizuje kako zna i ume. Nama je vodinstalter uzeo 200 dinara zato sto je došao i ustanovio šta je problem, podmetnuo rolnu toalet papira izmeđju zida i mašine kao amortizer i objasnio da treba da dođje opet kada se mi odlučimo da resi stvar konačno sto će nas koštati 70€.
Pregled lekara specijaliste u privatnoj ustanovi je 6600.
To je to.
Ja sam juce od moje maserke dobila lekciju. Zasto ne naplacujem svoje znanje, sta znaci pomagati bez naknade, to tako ne moze da funkcionise, moras da valorizujes svoj rad, edukacije, seminare itd...
Nisam neki materijalista ali ima tu nesto...

Svakako mi je za limara kao i automehanicare hit njihova naplata. Dodjes, izvade ti deo(ne stave novi, ne utrose nista), nema ispod 3.000... bukvalno nigde

Pa biće dve to još skuplje jer samo mrtav majstor je dobar majstor, svi koji valjaju su otišli preko.
Meni je ok da naplate svoje znanje i umeće, ali ako zaista znaju.
I ok mi je da daju garantni rok i rok za reklamaciju, ali avaj...

Sledece nedelje, kad se vrati, cu da pricam sa zmajkom za to famozno bolovanje mesec dana
Videcu kakav dil cu da napravim :aha:

Samo se pitam sta cu kog djavola da radim tad, pa ja cu da se ritualno obesim o kvaku od dosade :roll:

Brzina kojom ona odgovara na poruke, dužina poruka i količina poruka po danu ne govori u prilog tome da ima dobar telefon, lap-top i slično. Ne bi da razvijam dalje profilisanje, ali mislim da nema sjajan život, niti velike šanse da ga promeni. I zdravstveno stanje joj je , čini mi se, loše. To što nema snage ni volje da bude slatka sa forumašima, ne znači da je loša, nego da joj ovaj forum dođe kao ventil kako bi konačno nekom mogla da kaže iskreno to što ne može u rl.
Nemam niti bi imala kako da odrzavam skupe aparate,to nije samo aparat vec su tu delovi koji kada crknu treba da se zamene.Da imam toliko ulozila bih u nesto zaista potrebno,ne bih bacila na potrosnu robu a da nemam za ono sto je bitno.Ova platforma je mnogo pojednostavljena,sada je lako stavljati sliku recimo a nekada nije bilo moguce samo oni koji imaju dobre aparate to ne primecuju,njima je isto.Zato imaju mozda to pogresno vidjenje,pojednostavljenje svega ovde nema znacaja za nekog ko je pre lako mogao isti sadrzaj da stavlja.
Internet je jeftin (poskupeo je za nekih 30 dinara u odnosu na pre a opet je jeftin),dostupan je svima (to nije ta brzina protoka,nije taj kvalitet slike,zvuka,osvetljenja dok se gleda koju imaju skuplji) a dovoljan je takav kakav jeste.

Ostalo je tacno sa tim sto sam govorila sta sam imala a svaki put je reakcija toliko besna da meni nije dobro posle toga.Zadnji put je bilo besno skloni mi se sa ociju da te ne /da ne pisem to/,pri tom besno zaljenje kako nemam normalne reakcije,nisam normalna.(Iako je pre toga bila prica nista ne treba uzimati ozbiljno,treba se smejati,saliti,sve prolazi,nije vredno nerviranja a kada sam se tako postavila dobila sam ovakvu reakciju.)Izgledalo je kao promena na bolje a nije bila.

Forumasi koji su me ovde grupno napadali bez ikakvog razloga dok sam pisala sta jedem (da bi posle pisali kako jedu to isto) posle su mi spominjali majku neki se zale sto nisam slatka a napadali su me bez ikakvog razloga.
Postoje tri forumasice kojima sam napisala sta mislim o izgledu koje me do danas ne podnose zbog toga iako sam navela recimo jednoj da lepse stoje svetle boje,nisam vredjala niti ista takvo.(Zato je besmisleno kad se pise "napisi iskreno sta mislis,svako je slobodan da ima svoj stav" jer to nije tacno,nece te podnositi oni kojima se tako obratis.)

Ko se normalno obraca normalno cu mu/joj se obracati,ko nece nece biti obracanja.

malisani imaju svoje automobile
samo su imali nesrecu da na njih naleti pijana budala
Ma malisani se igraju automobilcicima,cime su oni zasluzili ili u prednosti u odnosu na nas i kad smo nabacili auto,pa onda tek dolazimo do iskustva i opasnosti,nikakva duga putovanja,nikakve nocne voznje iz izlazaka,no no

Ma malisani se igraju automobilcicima,cime su oni zasluzili ili u prednosti u odnosu na nas i kad smo nabacili auto,pa onda tek dolazimo do iskustva i opasnosti,nikakva duga putovanja,nikakve nocne voznje iz izlazaka,no no
ma nij eovo bas takav malisa :lol:
radi covek..
za auto koji je kupio sebi ima dovoljno radnog staza :)

To je to.
Ja sam juce od moje maserke dobila lekciju. Zasto ne naplacujem svoje znanje, sta znaci pomagati bez naknade, to tako ne moze da funkcionise, moras da valorizujes svoj rad, edukacije, seminare itd...
Nisam neki materijalista ali ima tu nesto...

Svakako mi je za limara kao i automehanicare hit njihova naplata. Dodjes, izvade ti deo(ne stave novi, ne utrose nista), nema ispod 3.000... bukvalno nigde
:lol: :ok:
Postoji dobra fora i po javnim komunalnim preduzećima, mehaničari koji su zaduženi za održavanje voznog parka delove koji su u boljem stanju demontiraju i umesto njih ugrade u kola reparirane, neke polovne delove nabavljene od kolega privatnih automehaničara ili jednostavno kupljene na buvljacima, a te skinute delove prodaju za svoj račun, lepo se zaradi od razlike u cenama, i uvek se operacija može ponoviti. :lol:

Juce mi je drugarica smestena na Onkilogiju, pitanje je veliko hoce li se uzvuci, plakala sam kao kisa kad sam razgovarala sa njenom cerkom. Danas mi snajderka javlja da su zeta sahranili, karcinom pluca. Malopre prija prica za zajednicku poznanicu, da je operisana, izvadili zeludac, karcinom se prosirio ne zmam ni gde nisam mogla da slusam do kraja. Znaci neverujem, ovo je epidemija...bem ti sve ti bem
..:besna:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back