Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Obično umem da iskuliram, ali ona se baš nameračila, ja lepo smireno odgovaram, koliko je bilo moguće, jer i sam sastanak je bio napet, palo je tu dosta teških reči.
Ne samo između nas dve....
I ne radi se tu samo o prekovremenim...
Их, а баш си се похвалила како ти је ту миран мозак :(

Ja se bojim neke jake upale ili sistemske cak, jer to moze otici gore na sinuse ili dole ka grlu i plucima....ona mesecima razvlaci te upale....
Ocu vise da se to resi da ne brinem
Ja dok nisam počela da se plašim da ne bude neko čudo, nisam otišla. Već 3x sam bila da mi leči ta 2 zuba, tek u utorak će nadam se biti skroz rešeno. Ne znam da li će i nju da uplaši kad joj kažeš da može biti gadno ako ne ode što pre.

Postoji li neko koga bi poslušala?
Ne, ma kakvi
Ne radi se tu o razumu, kad su anksioznosti u putanju nema tu razuma dok sam sa sobom ne preseces, do tad mozemo mi ostali dubiti na glavi dzaba....
Preseci ce, otici ce jednom, al ce do tad da me sekira za sve pare
Bojim se da ne dodje u fazu kad su resenja problema operacije i sl, a to kosta djavo i po, iz kog dzepa vise izvuci
Bolje je dok je jeftino vadjenje resenje da ode

Mislim ja sam tu skolu prosla sa bivsim, na kraju je to debelo placeno, 3 operacije u vilici, protetika....aman vise

Их, а баш си се похвалила како ти је ту миран мозак :(
Ovde gde sam sad i jeste.
Ovaj sastanak je bio u vezi rotacija, tj. premeštanja na druge objekte.
Naravno da je došlo do svađa.
Mislim nisam vezana za objekat, ali neću dozvoliti nikome da mi određuje gde ću raditi. Osim šefa.
Ova se nameračila da se vratim na prethodni objekat.
Ono kako sam se ja usudila da menjam objekat.....

Није теби лако с њом. Да пробаш да се расплачеш, као, очајна си због ње.
Iha i toga je bilo, ne gluma nego stvarno
Nije ovo prvi put da pravi srranje kad treba kod dr, ima ona mnogo gore zdravstvene probleme od zuba i nece da resava nista
Sve sam nudila molila za laserske operacije vena, njoj su vene uzas na jednoj nozi, od kolena do clanka ima kratere ko na mesecu, ne moze da stoji malo duze ne moze daleko da pesaci, lekari u fazonu hitna operacija....ma nema sanse....nudila sam ono privatno u lokalnoj anesteziji laseri kurci palci nek kosta kolko oce samo daj da resimo....ma nema sanse
I tako samo cekam jedan dan neki tromb tu da obavi svoj posao, ili pukne vena....

U bubregu nadju nesto na uz, zakazem sva moguca snimanja kontrasti dza bu nefrologe, ma ni da ustane da krene nece....

Smirila me, mada sam se ja već bila smirila

Kad sam bila skočila, nešto mi se desilo, samo sam je pogledala i rekla tiho da mi se više nikad ne obrati i da me se kloni
Kažu ove druge koleginice da sam u tom momentu izgledala jezivo.
Verujem, uopste nije naivna situacija kad te neko dovede dotle da ti padne roletna
Tu sef mora da smiri situaciju i postavi stvari na mesto....

Mi smo imali ovde takvu situaciju kad je jedna koleginica tela bije drugu a treca je drzi
Ja tu krivim zmaja jer on ne ume da to resi, ne mozes da napravis kokosinjac i pustis koke da se cerupaju

Nije ovo prvi put da pravi srranje kad treba kod dr, ima ona mnogo gore zdravstvene probleme od zuba i nece da resava nista
Sve sam nudila molila za laserske operacije vena, njoj su vene uzas na jednoj nozi, od kolena do clanka ima kratere ko na mesecu, ne moze da stoji malo duze ne moze daleko da pesaci, lekari u fazonu hitna operacija....ma nema sanse....nudila sam ono privatno u lokalnoj anesteziji laseri kurci palci nek kosta kolko oce samo daj da resimo....ma nema sanse
I tako samo cekam jedan dan neki tromb tu da obavi svoj posao, ili pukne vena....

U bubregu nadju nesto na uz, zakazem sva moguca snimanja kontrasti dza bu nefrologe, ma ni da ustane da krene nece....

А да ангажујеш приватни санитет? Ти момци дођу и одведу је где треба, без много приче.

Naravno da moze
Zato i kazem da uopste nije naivna situacija
Samo mi nije jasno kako je njen sef pustio da dodje dotle da ovoj padne roletna, mora da se reaguje pre toga, ne moze da se pusti toliko
Sef je nenormalan, ako mene pitas.
Imala sam na bivsem poslu situaciju gde su dve sobarice krenule da se biju u kancelariji, pa mene zvali da ih razdvajam.
Naravno ta sto je napala je dobila otkaz, ova napadnuta komoenzaciju za stres

Pa ne može silom to da radi to je zakonom zabranjeno.
Ne znam sta kaze zakon
Znam kako izgleda jak anksiozni napad, a to mi ne pada na pamet da joj pravim
Ti saniteti mogu da pomognu kod nepokretnih ili ometenih mentalno i sl, a nisu za ljude ko sto je ona, jer je nece odvesti zubaru nego u urgentni kad im se srusi
To je potpuna ludost uraditi tako nesto

Sef je nenormalan, ako mene pitas.
Imala sam na bivsem poslu situaciju gde su dve sobarice krenule da se biju u kancelariji, pa mene zvali da ih razdvajam.
Naravno ta sto je napala je dobila otkaz, ova napadnuta komoenzaciju za stres
I ja isto mislim, i za njenu situaciju i za pomenutu sa zmajem, jer onog momenta kad vidis da stvar eskalira imas odgovornost da reagujes kao nadredjeni, a ne da pustis da sve ode u pm, kako zamisljaju da im ljudi rade ako ne komuniciraju medjusobno
Ma budale...

Ne mozes tu nista metlo : (

Takav je isti moj tata samo je on mnogo gore zdravstveno a odbija bilo kakvu saradnju sto se lakara tice
Dosao je do toga da ne moze da se krece van kuce a to jedva, iz stana nije izasao od marta i onda placam zenu da ide svaki dan i sredjuje, ide u nabavku, dostavui zenu da ga kupa
Za taj novac tri banje i priv lekare i oporavio bi se, ali dzaba
I sve da mu sve to ukinem on opet ne bi isao kod dr

Ja ne znam kako se ljudi dovedu u to stanje svesti zaista

Ne mozes tu nista metlo : (

Takav je isti moj tata samo je on mnogo gore zdravstveno a odbija bilo kakvu saradnju sto se lakara tice
Dosao je do toga da ne moze da se krece van kuce a to jedva, iz stana nije izasao od marta i onda placam zenu da ide svaki dan i sredjuje, ide u nabavku, dostavui zenu da ga kupa
Za taj novac tri banje i priv lekare i oporavio bi se, ali dzaba
I sve da mu sve to ukinem on opet ne bi isao kod dr

Ja ne znam kako se ljudi dovedu u to stanje svesti zaista
Ja znam, najedu se gowana kubik u zivotu i odu u ******
Mislim ja odlicno razumem celu situaciju, ali to ne umanje moju sekiraciju, jer si totalno bespomocan da im ikako pomognes kad oni nece
Ma....komplikacije....

Verujem, uopste nije naivna situacija kad te neko dovede dotle da ti padne roletna
Tu sef mora da smiri situaciju i postavi stvari na mesto....

Mi smo imali ovde takvu situaciju kad je jedna koleginica tela bije drugu a treca je drzi
Ja tu krivim zmaja jer on ne ume da to resi, ne mozes da napravis kokosinjac i pustis koke da se cerupaju
Šefica se trudila da smiri celokupnu situaciju koliko god je mogla.
Zbog ove je sastanak i sazvan jer je umislila da mora biti kako ona kaže.
Uglavnom same rešavamo međusobne razmirice.
Ali ovo danas je otišlo predaleko.
Znam da nije opravdanje, ali dok je samo vređala i provocirala bockanjem bila sam mirna, e onda je počela da ide na previše lično i šefica je upozorila da prekine, nije prekinula...
Previše se toga dešavalo za kratko vreme..

Najveći fazon je što nas dve ni ne radimo na istom objektu.
Radile smo pre, i onda sam tražila premeštaj i dobila ga.
A ova je umislila da sam nju trebala da pitam da li smem.
I to samo zato što ona duže radi od mene.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back