Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja znam, najedu se gowana kubik u zivotu i odu u ******
Mislim ja odlicno razumem celu situaciju, ali to ne umanje moju sekiraciju, jer si totalno bespomocan da im ikako pomognes kad oni nece
Ma....komplikacije....
Znam, kod nas je sada samo razlika sto mi ne zivimo zajedno i sto sam ja prelomila u svojoj glavi da nema jedenja sebe zbog njega

Izabrao si tako, ok, pomocicu da ti olaksam koliko mogu ali necu vise da se nerviram
I sad kad se cujemo on svaki dan kuka da mu nije dobro, ja samo pitam da li hoce da dodjem da ga vodim kod dr, odmah dobijem odgovor -ma kakvi- i tu menjam temu iz ma
Znaci uopste vise ne slusam kukanje jer dovoljno je s.ranja oko mene iskreno
Msm mozda je surovo ali to je moj nacin da ostanem citava, koliko toliko doduse :malav:

Šefica se trudila da smiri celokupnu situaciju koliko god je mogla.
Zbog ove je sastanak i sazvan jer je umislila da mora biti kako ona kaže.
Uglavnom same rešavamo međusobne razmirice.
Ali ovo danas je otišlo predaleko.
Znam da nije opravdanje, ali dok je samo vređala i provocirala bockanjem bila sam mirna, e onda je počela da ide na previše lično i šefica je upozorila da prekine, nije prekinula...
Previše se toga dešavalo za kratko vreme..

Najveći fazon je što nas dve ni ne radimo na istom objektu.
Radile smo pre, i onda sam tražila premeštaj i dobila ga.
A ova je umislila da sam nju trebala da pitam da li smem.
I to samo zato što ona duže radi od mene.
Hebes mu misa kapiram ja kad padne klapna
Neki ljudi nemaju mere i namerno teraju dok ne isprovociraju
Samo se ti pazi takvih situacija da stvarno ne popijes otkaz ili neke ukore zbog budale

Znam, kod nas je sada samo razlika sto mi ne zivimo zajedno i sto sam ja prelomila u svojoj glavi da nema jedenja sebe zbog njega

Izabrao si tako, ok, pomocicu da ti olaksam koliko mogu ali necu vise da se nerviram
I sad kad se cujemo on svaki dan kuka da mu nije dobro, ja samo pitam da li hoce da dodjem da ga vodim kod dr, odmah dobijem odgovor -ma kakvi- i tu menjam temu iz ma
Znaci uopste vise ne slusam kukanje jer dovoljno je s.ranja oko mene iskreno
Msm mozda je surovo ali to je moj nacin da ostanem citava, koliko toliko doduse :malav:
Ja isto tako kazem necu se nerviram ako je odabrala, i pretim sebi i njoj da me ne zanima....al se u sebi ziva jedem i sekiram jer ocu da resim problem a ne da cekam da se desi neki horor
I tako zacarani krug
Jos mi je tu u stanu i neminovno je da vidim i da utice na mene....nocas sam je cula, cele noci se vrti po kuci ne spava od bolova, onda i ja popizdim od brige pa ne spavam ni ja jer mi zao da se muci
Ma....

Ja isto tako pretim i kazem al se u sebi ziva jedem i sekiram jer ocu da resim problem a ne da cekam da se desi neki horor
I tako zacarani krug
Jos mi je tu u stanu i neminovno je da vidim i da utice na mene....nocas sam je cula, cele noci se vrti po kuci ne spava od bolova, onda i ja popizdim od brige pa ne spavam ni ja jer mi zao da se muci
Ma....
Јаој, мени је ово много тужно, као да си ти њој мајка...и како јој није жао да ти толико бринеш :(
А не можеш да не бринеш, гледаш, слушаш и стрепиш...притом не можеш да помогнеш.

Јаој, мени је ово много тужно, као да си ти њој мајка...и како јој није жао да ти толико бринеш :(
А не можеш да не бринеш, гледаш, слушаш и стрепиш...притом не можеш да помогнеш.
Ja sam njoj majka jedno 15 god :lol:
Meni je jako zao sto je otisla u majcinu i ne pomera svoj zivot nigde, tuzno je to....

@86bogomoljka sta je sa mamom i onom situacijom oko dojki?
Чекамо комисију следећи петак.
Она је овако супер.

А што се твоје тиче... Да јој мало начнеш савест? У фазону, радим као луда, мени страда кичма, још ме и ти мучиш. Заказала сам, платила и пробај само да пљунеш на мој труд. Такси и пали!
Мислим или то или мотка. Стварно су недоказни. Страшно је када матори полуде!!!

Чекамо комисију следећи петак.
Она је овако супер.

А што се твоје тиче... Да јој мало начнеш савест? У фазону, радим као луда, мени страда кичма, још ме и ти мучиш. Заказала сам, платила и пробај само да пљунеш на мој труд. Такси и пали!
Мислим или то или мотка. Стварно су недоказни. Страшно је када матори полуде!!!
Anksioznost je bolest i to ozbiljna, ne bi se ona tako ponašala da nije, što jeste. Ni jedna majka ne želi svesno i namerno da muči svoje dete.

Јаој, сада сам се сетила...
Мој деда пред смрт...
Све било супер, док није пао код пијаце и пропао муњевитом брзином Имао је и година, али...
Последњих неколико дана није хтео ни да једе ни да пије. Још сам му куповала оне оброке у флашици, у апотеци, бар на сламчицу да унесе ако ништа друго. Ма какви. Решио да је крај и истерао своје.
Он је мени од свих унука био најприврженији, то просто знам. Али када сам га терала последњи дан- два да то пије, а он неће, последње речи које ми је упутио као одговор на моје "мораш, немаш снаге, бар мало,..." је било да не свирам к :lol:
У животу ми тако нешто не би рекао иначе. Сумњам да и зна коме се обратио. Начисто се искључио.

I ta praksa proveravanja traje već godinama i mi je prihvatamo kao prirodan postupak u eri interneta.
Citao sam da su tako digitalizovali biblioteku,secas da su jedno vreme bili isecci iz stampanih knjiga da ukucas tekst.
Ali jeste malo cudno))
Obično umem da iskuliram, ali ona se baš nameračila, ja lepo smireno odgovaram, koliko je bilo moguće, jer i sam sastanak je bio napet, palo je tu dosta teških reči.
Ne samo između nas dve....
I ne radi se tu samo o prekovremenim...
Nekad mora tako.
Ja sam uhlavnom hladan i stalozen,ali mi je pre par godina pala roletna,jednog sam gadjao prvim sta mi je palo pod ruku (sreca izmakao je na vreme,celicni dtalj tezak 100gr) pa sam morao da krpim vrata...Drugog sam pred sefovima uhvatio za vrat i tresnuo od zid (taj je psovao,za to nemam pardona).
Ti si reagovala na najbolji moguci nacin.Bez histerije ali tako da shvati da je bolje da zacepi.
Treba tako ponekad,cisto za ubuduce...

Citao sam da su tako digitalizovali biblioteku,secas da su jedno vreme bili isecci iz stampanih knjiga da ukucas tekst.
Ali jeste malo cudno))

Nekad mora tako.
Ja sam uhlavnom hladan i stalozen,ali mi je pre par godina pala roletna,jednog sam gadjao prvim sta mi je palo pod ruku (sreca izmakao je na vreme,celicni dtalj tezak 100gr) pa sam morao da krpim vrata...Drugog sam pred sefovima uhvatio za vrat i tresnuo od zid (taj je psovao,za to nemam pardona).
Ti si reagovala na najbolji moguci nacin.Bez histerije ali tako da shvati da je bolje da zacepi.
Treba tako ponekad,cisto za ubuduce...

Hvala, Trust.
Obično i ja mirno reagujem u konfliktnim situacijama i lako ih razrešavam.
Ali ova se juče baš nameračila........
Srećom da je nisam udarila i da sam se brzo smirila.
Pokušala je ona još jednom dvaput, al je šefica prekinula.....

Nažalost, ovaj sastanak juče je bio prvi, biće ih još, ne zbog mene, bar se nadam.
Ako i bude zbog mene imaću šta da kažem.
Jer jedno je kad ti neko govori nešto u vezi posla a drugo kad taj neko zalazi i kreće na ličnom nivou da te vređa i provocira.

Što je razmažena ova moja mala...redovno idemo kod zubara na tri meseca, ponekad joj nešto i popravi, ali baš uvek se dere i plače kada joj neko nešto radi oko zuba. A pri tom traži da se zatvore vrata od ordinacije da je niko ne čuje.
Danas mala plomba, nudi joj zubarka anesteziju, ona u paniku, pa je ipak odlučila da pristane na popravku ali bez anestezije...čudakinja.

Što je razmažena ova moja mala...redovno idemo kod zubara na tri meseca, ponekad joj nešto i popravi, ali baš uvek se dere i plače kada joj neko nešto radi oko zuba. A pri tom traži da se zatvore vrata od ordinacije da je niko ne čuje.
Danas mala plomba, nudi joj zubarka anesteziju, ona u paniku, pa je ipak odlučila da pristane na popravku ali bez anestezije...čudakinja.
Ne budi stroga,ima prava da se dere:zag:

haha osvezila mi je dan..srce malo :heart:

Дете...
Мени је страшно када се дерња одрасла особа. Па још и мушкарац. Како би тај у рат ишао? А има их...
Колико њих се само присуствујући порођају онесвести?
Онда се сетим оног обичаја у једном афричком племену... Жена чим се породи иде напоље нешто да ради, а мушкарац легне на њено место, глуми болове и добија поклоне. Нисам веровала шта читам :lol:

A da, u toku popravke zuba je nešto mumlala, pa je zubarka izvadila sisaljku da bi mogla da kaže šta hoće, a rekla je "da li možete da pričate sve što radite da budem u toku". I posle svega joj je premazala zube ljubičastom bojom da vidi gde ne pere dobro zube...bila je sva šarena kao na maskenbalu.
Sad ćemo kupiti te tablete za prikazivanje zubnog plaka pa nek se farba.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back