Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
izgubila sam socivo - upalo mi u odvod
a odvod cist ko apoteka
eto, zasto ne valja dobro odrzavati odvode
nema stroke da vam spasi socivo

narucila sam nova
10 dana im treba :(

kupila sam meko zamjensko
rekla oftamolog ok za tih 10 dana

:(
tako su i meni ispadala
i isto mislim odvod, a posle sasusena nadjem na plocicama ispod umivaonika npr

Ček nisam u toku šta si uradila sa nogom?

nista, iskocio disk na nerv.

dovukla lidlove pilice (ono kad su bili na akciji :zkez:) i spustila ceger na pod, savila se da ih izvadim i cap u koleno...prvo sam mislila da je koleno, posto je desno, a na tom kolenu mi je bio naprso ligament. medjutim, skontam da je do kicme.
par dana aj kao bice bolje samo ce da prodje, ali vidim ja u ogledalu meni desna strana kuka i taj deo malo veci od leve strane....od otoka i noga pocela da mi gori i da postaje toplija zbopg upale. i ja otisla juce kod lekara i dobila terapije, pa moram i na namestanje.

Gledam prilog o trudnici koju u 35.nedelji sa blizansckom trudnocom i 6 dana temp 39 i koronom nisu hteli da prime ni u front i nu dragisu
suprug navodi da su u frontu molili da je prime jer je osecala da nesto nije ok, uz to je gorela 6 dana, oduvali su ih kao poslednje, nije njihova nadleznost i sve je ok
Sutradan je zeni krenuo porodjaj, kada su stigli u bolnicu jedna beba je preminula, jednoj se bore za zivot a mama je sa teskom upalom pluca prebacena u kbc dragise misovic

ja ne znam, evo ne znam koliko jos ludila treba da prodje ali ovo sve postaje prestrasno

Gledam prilog o trudnici koju u 35.nedelji sa blizansckom trudnocom i 6 dana temp 39 i koronom nisu hteli da prime ni u front i nu dragisu
suprug navodi da su u frontu molili da je prime jer je osecala da nesto nije ok, uz to je gorela 6 dana, oduvali su ih kao poslednje, nije njihova nadleznost i sve je ok
Sutradan je zeni krenuo porodjaj, kada su stigli u bolnicu jedna beba je preminula, jednoj se bore za zivot a mama je sa teskom upalom pluca prebacena u kbc dragise misovic

ja ne znam, evo ne znam koliko jos ludila treba da prodje ali ovo sve postaje prestrasno

То је трагедија. Боље да нисам прочитала.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back