Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne sa vitkim
Lepota tela i lica je u simetriji
Vitko telo moze biti lepo ako je simetricno, a ako nije onda dzaba sto je vitko
Debelo telo i lice sa viskom kg nije simetricno te stoga nije ni lepo
Govorim ovde o tehnickom momemtu, sta je po psu i po matematici....to sta je zaljubljenom oku lepo je na stranu
to metlo samo na izboru za mis..a verujem da se vise ni tamo ne pridrzavaju tog pravila
lepota nije ni matematika ni geometrija, nego je energija

Не знам да ли си тамо оштра, али овде покушаваш да се прикажеш као жена змај, а не иде ти. Само остављаш утисак надрндане, незадовољне жене која хоће да остави утисак пословне жене по сваку цену.
Не иде то тако, поштовање се заслужује радом и знањем, не објашњавањем људима ко је газда ударањем о сто.

ne radi cile to udaranjem o sto, nego objasnjava sustinu zivota, kako god i sta god to znacilo i podrazumevalo.
mislim, mene sramota da pitam. zapravo sramota me odgovora.

a rekla sam da se necu primati na njene price vise, to treba da mi bude novogodisnja forumska odluka. i bice. evo od danas :D

ne radi cile to udaranjem o sto, nego objasnjava sustinu zivota, kako god i sta god to znacilo i podrazumevalo.
mislim, mene sramota da pitam. zapravo sramota me odgovora.

a rekla sam da se necu primati na njene price vise, to treba da mi bude novogodisnja forumska odluka. i bice. evo od danas :D
Само сам констатовала да ми је већ непријатно то да читам...ок, могу и да прескачем, неко ће рећи, али ако тако кренемо нема краја.

Zato sto mi je pun k takvih persona.
I nisam ostra uopste.
Pitaj ljude , moje poslovne saradnike koji su normalni.
Ali ljude koji krenu sa tim nadmenim stavom ne mogu vise da podnesem. U ovom poslu sam cetiri godine, vec je krajnje vreme da se nauce kako se ponasa. Tj.sam moras ljude da naucis kako da se ponasaju prema tebi. Ako im pustis da te gaze, gazice te i jos se zaliti, ako ne pustis bice normalni.
Uvek je do nas.
naravno

citam sta pise cicak, i jedini mi je zakljucak da je jako mlada:))
ja umem da budem veoma ostra, ne recima, nego izgledom, pogledom..na poslu , u privatnom zivotu..
ali to definitivno nije nesto cime se hvalim jbg, nego ono..pokusavam da sagledam i suzbijem.. :neutral:
kontam da sam imala tako godina ko ona kad sam imala tu borbu, da me ljudi shvate ozbiljno. i nije to lako, stvarno.
doduse bila sam tad na forumu i nikad nisam izasla sa pricom o tome, naprosto i tad sam se pomalo stidela kad nekom objasnjavam sustinu zivota:zcepanje:
jah.:aha:

• Podržavam
Reactions: Red
Ne ide ovo sa praznicima,samo strepim da se ne ponovi ono sto je bilo kad su oni,malo posle - nekako umesto da bude lepo bude tenzija koliko god se trudila da me ne pogadja,da ne reagujem.Bilo bi lepo da je tiho,fino,mirno,ovako je glasno a to mi ne prija.

U crkvenom dvoristu masa je agresivna,gura se- kao da zaborave na pristojno ponasanje,iako je masa treba da bude svecano.

Pa bas zato sto ima toliko para moze joj se da izgleda kako hoce..bas je zabole da li je morz ili ne..njoj je lepo
Da joj je tako lepo u svojoj koži ne bi menjala lični opis, operacijama i šminkom.
Nema ona neku ogomnu kilažu, izgleda i dalje vrlo pristojno za svoje godine. Fakat nema 20. Deluje plastično i to malo odbija, opet jer mora da održava ovako ili onako taj izgled koji joj je potreban i zbog posla kojim se bavi.

Mislim ne znam kakav joj je brak i da li je zadovoljna, nije ni bitno, ali da joj je bitan izgled, jeste vrlo, i to je evidentno. Samo ili ne želi da ide na dijetu, ili želi ali joj loše ide.
Nisam još uvek videla da neko ima dovoljno novca da izgled u koji je ranije ulagao, prestane da mu bude toliko važan. To kad obuzet drugim sferama, interesovanjima, to da...

Nisi ga vaspitala kako treba pa ne poštuje tvoje kuvanje.Za mene je glavno jelo ono koje kuva moja žena.
Ово је лепо :) поштовати туђ труд, односно потребу да ти угоди.
И мој је јако захвалан за сваки оброк. Никада не критикује иако нисам увредљива и не бих замерила.

Ne ide ovo sa praznicima,samo strepim da se ne ponovi ono sto je bilo kad su oni,malo posle - nekako umesto da bude lepo bude tenzija koliko god se trudila da me ne pogadja,da ne reagujem.Bilo bi lepo da je tiho,fino,mirno,ovako je glasno a to mi ne prija.

U crkvenom dvoristu masa je agresivna,gura se- kao da zaborave na pristojno ponasanje,iako je masa treba da bude svecano.
Био је концерт Стефана Миленковића у синагоги. Да су неки вашарски извођачи или ова данашња назови музика па да и разумем. Али такво гурање тамо на улазу у животу нисам доживела. Била сам шокирана неваспитањем и бахатошћу.
Ко не уме да се понаша треба да седи код куће.

Био је концерт Стефана Миленковића у синагоги. Да су неки вашарски извођачи или ова данашња назови музика па да и разумем. Али такво гурање тамо на улазу у животу нисам доживела. Била сам шокирана неваспитањем и бахатошћу.
Ко не уме да се понаша треба да седи код куће.
Cudno je,kao u crkvi,crkvenom dvoristu - nije to stadion vec svecan dogadjaj,treba biti pazljiv prema ostalim ljudima.

Ува је јако агресивна, не препоручују је одавно лекари.
Мени код песка помаже кантарион, попијем литар чаја за пола сата, престане пецкање и тај несносни нагон за мокрењем на 2 минута.
Након тога се пију нормалне количине.
Ово ме моја докторка научила, да не трчкам код ње после сваког напада, и ради.

vise manje je svejedno sto pijete
ono sto "pomaze" je velika kolicina tekucine
koju cajem unesete
kukuruzna svila je super, ali ako je infekcija
mora ab

Jeste agresivna al nece piti sto litara
Jedna ili dve solje dnevno mesavine u kojoj je uva 30posto nije nikakva drama...ili ako pravi od ciste onda jedna solja
Lecila sam se 7 god od hronicne upale besike, da se odma razumemo nece nikoga uva izleciti....ni brusnice ni kukuruzi i sl.... ali pomaze da se odrzi kako ja to od miloste kazem "protok informacija kroz besiku" :lol: ili ti prosto receno samo pisanje i pisanje da se izbaci sto vise ta prokleta kucka esirihija :deda2:
Dva puta sam paralelno nosila urinokulturu u privatnu lab i u DZ na analizu i oba puta u obe lab pise da je sve cisto nema nikakvih tragova bakterija, nije radjen antibiogram. Pored toga ja imam problem od nedavno to traje, da svaki cas trckam u wc, pila i antibiotik i Palisept i caj protiv bakterija i prolom vodu, sve to i posebno i zajedno, ali cim mi je i malo hladno po nogama krene opet. Kako da resim taj problem vise ne znam, lekari ne daju ab samo na to sto ja kukam da ne mogu da trpim to stanje. Nedavno su mi rekli da pijem caj od brusnice, ti pises da ona ne radi nikakav posao, pa sta da radim da se resim ovog problema.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back