Rupa VI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto bi znacilo,imam pare,ne moram vise da budem vitka i zgodna?
Ja mislim da nju muz kao bucku obozava i velica,pa se i sama sebi dopada
Nisam je videla,nadovezujem se samo na vasu pricu
Коме може туђе мишљење, макар било најискреније и пуно љубави, да промени став о себи? Ако сам незадовољна, ни милион комплимената то не може променити. Ако сам задовољна, ни милион критика то опет не може променити. Све је до субјективног осећаја. Удобно жени у сопственој кожи, или добро глуми и теши себе да јесте. Ако је прво, одлично.

Људи после неких искустава промене фокус. И терају причу која им годи. Лепо је то.
Ја мислим да бих била ужасно несрећна са неким вишком од 10 или више кг. Али, то је мој проблем. Неко га нема :)

Meni moze da podigne samopouzdanje zaljubljeni pogled muskarca
Мене може да изнервира или угреје, зависи од расположења :lol: Aли самопоуздање могу само сама себи да дигнем. А лепо би било да ми зависи од става других :)

Al si se prossrala :lol:

Nego imam pesmu za tebe :rotf:

Ne znam kako drugacije to nazvati.
Ne volim da budem gruba i ostra ali ako me provociras, vadim bic... :lol:
Znas koliko je falilo da ga posaljem kuci?! Nije ni svestan.
Poceo juce da svira i glumi mi tu neku zvezdu. Kako da ne. U svoje selo pa glumi. Kod mene ces da budes fin.
Dodju mi muzicari koji sviraju 20 i vise godina, nasmejani, veseli, samo pitaju Gde da se smestimo? Kad im pokazem i pitam Jel mozete? Sa osmehom odgovaraju Ne brinite bez ikakvih problema. Normalni ljudi. Znaju svoj posao. A ova klincurija kad mi dodje i pocne da filozofira i cokce, samo ih spustim gde im je mesto.
Posle se samo smeskaju :lol:

Sto bi znacilo,imam pare,ne moram vise da budem vitka i zgodna?
Ja mislim da nju muz kao bucku obozava i velica,pa se i sama sebi dopada
Nisam je videla,nadovezujem se samo na vasu pricu
Mislim da je problem u tome sto neki ljudi lepotu tela povezuju iskljucivo sa vitkim, a drugi imaju drugaciji ugao gledanja I visak kilograma im tu lepotu ne unistava
Jer polaze od toga da svako telo na prirodan nacin prolazi vremenom kroz transformacije
Ona je relativno skoro imala veliki stres zbog bolesti svog muza, pa kortizol ume da napravi haos sa telom takodje
Mada ja mislim da je ona jedna jako zadovoljna zena, ispunjena ljubavlju svog muza I porodice

Mislim da je problem u tome sto neki ljudi lepotu tela povezuju iskljucivo sa vitkim, a drugi imaju drugaciji ugao gledanja I visak kilograma im tu lepotu ne unistava
Jer polaze od toga da svako telo na prirodan nacin prolazi vremenom kroz transformacije
Ona je relativno skoro imala veliki stres zbog bolesti svog muza, pa kortizol ume da napravi haos sa telom takodje
Mada ja mislim da je ona jedna jako zadovoljna zena, ispunjena ljubavlju svog muza I porodice
Potpuno se slazem

Ne znam kako drugacije to nazvati.
Ne volim da budem gruba i ostra ali ako me provociras, vadim bic... :lol:
Znas koliko je falilo da ga posaljem kuci?! Nije ni svestan.
Poceo juce da svira i glumi mi tu neku zvezdu. Kako da ne. U svoje selo pa glumi. Kod mene ces da budes fin.
Dodju mi muzicari koji sviraju 20 i vise godina, nasmejani, veseli, samo pitaju Gde da se smestimo? Kad im pokazem i pitam Jel mozete? Sa osmehom odgovaraju Ne brinite bez ikakvih problema. Normalni ljudi. Znaju svoj posao. A ova klincurija kad mi dodje i pocne da filozofira i cokce, samo ih spustim gde im je mesto.
Posle se samo smeskaju :lol:
Чиле, зашто овде мораш да показујеш како си оштра газдарица, већ ми је непријатно да читам твоје постове, мени је непријатно не због твог понашања, за то су одговорни родитељи, већ због начина на који то овде презентујеш.
Звучи јако сирово, да не употребим неки гори израз.
Ок је, сви некад кукамо, сви некад покажемо зубе, али то су ситуације, код тебе прелази у стање.

Чиле, зашто овде мораш да показујеш како си оштра газдарица, већ ми је непријатно да читам твоје постове, мени је непријатно не због твог понашања, за то су одговорни родитељи, већ због начина на који то овде презентујеш.
Звучи јако сирово, да не употребим неки гори израз.
Ок је, сви некад кукамо, сви некад покажемо зубе, али то су ситуације, код тебе прелази у стање.
Zato sto mi je pun k takvih persona.
I nisam ostra uopste.
Pitaj ljude , moje poslovne saradnike koji su normalni.
Ali ljude koji krenu sa tim nadmenim stavom ne mogu vise da podnesem. U ovom poslu sam cetiri godine, vec je krajnje vreme da se nauce kako se ponasa. Tj.sam moras ljude da naucis kako da se ponasaju prema tebi. Ako im pustis da te gaze, gazice te i jos se zaliti, ako ne pustis bice normalni.
Uvek je do nas.

Cicak,ja imam bracni par kod kojih radim.on je drzao najvece diskoteke pre 35 godina,covek je u poslu preko 45 godina.zena mu je do pre par godina sedela kod kuce.odjednom je pocela da upravlja,sto je strasno.dok je on opusten,posao se obavlja sasvim normalno,ona stvara veliku nervozu,pravi svadje,dj odredjuje sta da pusta,koliko glasno,pravi vrisku od toga na koji sto si stavio koju korpicu sa pecivom...stalno je besna,nezadovoljna,ima zamerke...posao nista bolji nije dal je ona tu ili nije.ali svi joj se iza ledja smeju i svi je ogovaraju.znam da tebi nije stalo da te ljudi vole,posao ti je br 1, ali nemoj da pocne da kruzi prica o besnoj gazdarici.ruzne stvari se na zalost brze sire od lepih

I nisam ostra uopste.
Ali ljude koji krenu sa tim nadmenim stavom ne mogu vise da podnesem. U ovom poslu sam cetiri godine, vec je krajnje vreme da se nauce kako se ponasa. Tj.sam moras ljude da naucis kako da se ponasaju prema tebi. Ako im pustis da te gaze, gazice te i jos se zaliti, ako ne pustis bice normalni.
Uvek je do nas.
Не знам да ли си тамо оштра, али овде покушаваш да се прикажеш као жена змај, а не иде ти. Само остављаш утисак надрндане, незадовољне жене која хоће да остави утисак пословне жене по сваку цену.
Не иде то тако, поштовање се заслужује радом и знањем, не објашњавањем људима ко је газда ударањем о сто.

I nisam ostra uopste.
Uvek je do nas.
Cile zabiravljas jednu bitnu stvar, ne "vec sam 4 god u poslu" nego TEK SI 4 GOD U POSLU, i to preko veze.... prikoci

Brusnica je izvanredna, može i čaj od nje.
Takođe i šipak.
Za razliku od peršuna i kukuruzne svile koji su prvenstveno diuretici,ova dva štite epitel urinarnog trakta i na taj način pomažu organizmu da se bori.
Jok
Dokazano je da brusnica ne pomaze kod urinarnih infekcija, nova istrazivanja pokazala....
Mora da se prati razvoj....

Cicak,ja imam bracni par kod kojih radim.on je drzao najvece diskoteke pre 35 godina,covek je u poslu preko 45 godina.zena mu je do pre par godina sedela kod kuce.odjednom je pocela da upravlja,sto je strasno.dok je on opusten,posao se obavlja sasvim normalno,ona stvara veliku nervozu,pravi svadje,dj odredjuje sta da pusta,koliko glasno,pravi vrisku od toga na koji sto si stavio koju korpicu sa pecivom...stalno je besna,nezadovoljna,ima zamerke...posao nista bolji nije dal je ona tu ili nije.ali svi joj se iza ledja smeju i svi je ogovaraju.znam da tebi nije stalo da te ljudi vole,posao ti je br 1, ali nemoj da pocne da kruzi prica o besnoj gazdarici.ruzne stvari se na zalost brze sire od lepih

Ta je takva i kod kuće.

Ne sa vitkim
Lepota tela i lica je u simetriji
Vitko telo moze biti lepo ako je simetricno, a ako nije onda dzaba sto je vitko
Debelo telo i lice sa viskom kg nije simetricno te stoga nije ni lepo
Govorim ovde o tehnickom momemtu, sta je po psu i po matematici....to sta je zaljubljenom oku lepo je na stranu

Ува је јако агресивна, не препоручују је одавно лекари.
Мени код песка помаже кантарион, попијем литар чаја за пола сата, престане пецкање и тај несносни нагон за мокрењем на 2 минута.
Након тога се пију нормалне количине.
Ово ме моја докторка научила, да не трчкам код ње после сваког напада, и ради.

Ува је јако агресивна, не препоручују је одавно лекари.
Мени код песка помаже кантарион, попијем литар чаја за пола сата, престане пецкање и тај несносни нагон за мокрењем на 2 минута.
Након тога се пију нормалне количине.
Ово ме моја докторка научила, да не трчкам код ње после сваког напада, и ради.
Jeste agresivna al nece piti sto litara
Jedna ili dve solje dnevno mesavine u kojoj je uva 30posto nije nikakva drama...ili ako pravi od ciste onda jedna solja
Lecila sam se 7 god od hronicne upale besike, da se odma razumemo nece nikoga uva izleciti....ni brusnice ni kukuruzi i sl.... ali pomaze da se odrzi kako ja to od miloste kazem "protok informacija kroz besiku" :lol: ili ti prosto receno samo pisanje i pisanje da se izbaci sto vise ta prokleta kucka esirihija :deda2:

Koji ono beše čaj za urinarne infekcije ? Uvin i šta još ?
uvin, ali ti on i nije toliko bitan
najvazniji je unos tecnosti - non stop
ubaci i beli svez luk sa maslinovim uljem malo intenzivnije u svezem stanju kroz ishranu
najbitnije je da svaki put kad piski, odmah unese punu casu tecnosti..to je jedini nacin da se ispere sistem
a caj uvin, rastavic, persun..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back