Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PRosto jeste tacno.....ovo prosto nije tacno Cicak...
Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Ja vec nekoliko godina radim ekskurzije,decije rodjendane,osamnaeste rodj. proslave razne. Kuci se vratim u tri nocu.moje je izmedju ostalog i da na kraju ostavim sve cisto ,znaci i case i podove i stolove
Za jednu crvenu
Da li mi je ispod casti? Nije.jednostavno necu da sedim kod kuce,a ne mogu da podnesem da sedim u nekoj kancelariji
mene je prvi put sramota da procitam nesto sto ti napises.Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Ja vec nekoliko godina radim ekskurzije,decije rodjendane,osamnaeste rodj. proslave razne. Kuci se vratim u tri nocu.moje je izmedju ostalog i da na kraju ostavim sve cisto ,znaci i case i podove i stolove
Za jednu crvenu
Da li mi je ispod casti? Nije.jednostavno necu da sedim kod kuce,a ne mogu da podnesem da sedim u nekoj kancelariji
Pa vecina ljudi koji su jedva srednju skolu zavrsili nisu u stanju da otvore svoju firmu. Lijepo bi bilo da su to sve lijeni ljudi koji nece da rade jer nije frka. Masa njih zeli, pokusava al ne zna I ne moze. To su ljudi koji moraju da rade za nekoga.Zauz, članska karta ti treba za državne jasle, gde sa srednjom uzaludnom turpijaš nokte ili slažeš pasijans za 50000. Otvoriš svoju firmu, plaćaš porez paušalno i imaš jednom i penziju. Samo jedna sitnica - u svojoj firmi moraš da radiš, nema ko da radi za tebe.
MOze da radi ko moze, ko ne moze dzaba sto KAO moze da se radi kad si u penziji. Ne mogu svi isto, neku su otisli u penziju zdravi, hvala bogu da je tako, a neki smo bolesni pa smo u penziji. Ja recimo ne mogu ni da sedim ni da stojim ni sat vremena, neko moze 10, i taj neko ce mozda i raditi negde, a mnogi i necemo, ne zato sto ne bi smo nego sto ne mozemo. Razlika je velika.PRosto jeste tacno.
I ne samo iz svog iskustva, imam x prijatelja koji rade na mestima gde zaposljavaju ljude, nemas pojma koliko ljudi odlazi i daju otkaze...
Evo sad imate mogucnost i u penziji da radite, pola radnog vremena ako hocete.
Ne pricaj kojesta.Nema posla za sve. Da ima, ne bi toliko ljudi išlo da se pati po svetu i napuštalo rođene kuće.
Poslovi koji možda mogu da se nađu su da radi u trafici, butiku ili pekari za 20000 ili kladionici ili samoposluzi od 20000 do 30000. E to je poniženje, to nije plata. To nema dovoljno za jednu žensku osobu da samu sebe izdržava, kamoli da ima decu.
Pa od necega se mora krenuti.posla naravno ima. ako si spreman da radis za 20-30-40 hiljada dinara..
Zasto bi bilo ispod casti.Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Za jednu crvenu
ja sam skromna i ne jedem mnogo...ali upravo se o tome radi, da sa 30.000 ne mozes da prehranis nikoga.

...mnogi to ne razumeju ili se prave ludi, i nece da razumeju da je to nedovoljno, a bar trecinu ce aj neko da potrosi za dorucak na poslu, kafu i prevoz...za 30.000 moze da radi smo neko koga izdrzava neko drugi, pa radi za dzeparac
i to je ok, k moze
imam male roze gacice i uvukle mi se u guzu a guza mi ko dva zrna graskajoj evocirate mi razne uspomene)
na razgovoru u jednoj cuvenoj novosadskoj firmi( gde sma naravno dosla preko veze, jer tamo niko nije poceo bez iste) usuduh se da upitam za platu. to je bilo nezapamceno-ko pita za platu njemu ne treba posao))

ma da, naravno. i ja sam kao student radila sv ei svasta, bolelo me uvo jer sam radila za dzeparac. ali kasnije kad je porodica zavisila od mene, nisma imala taj luksuz da od neceg pocinjem..Ne pricaj kojesta.
Od necega se mora krenuti.
Koga je od vas cekalo radno mesto i visoka plata?
O cemu pricate?
I da, moze da se zivi sa tim primanjima, i to porodice a ne samo jedna osoba.
Pa od necega se mora krenuti.
Zasto bi bilo ispod casti.
Da si mi blize, da radis kod mene.

))ma da ako je 30.000 samo za hranuimam male roze gacice i uvukle mi se u guzu a guza mi ko dva zrna graska
sa 30 soma bi mesecno naranio mene i sve kerove iz komisluka
)
pod jorganom kuckaj ko eremita kradi wifi od komsije, otimaj od kerova i macaka sta ima daju komsije, kradi po marlketima, lezi i vlaj se u infostanu dok im se ne smucis da ti daju 10 posto popusta... i da te bog vidi imas za halkidiki a mozda vidis i nase hilandarske svetinje dok se davis od ocaja na sta ti zivot licima da ako je 30.000 samo za hranu)
a ko ce da plati stan, struju, lekove, odecu, knjige i sve ostale ***** materinne![]()
A niko od vas ne razmislja koliki su njeni troskovi?mene je prvi put sramota da procitam nesto sto ti napises.
ozbiljno.
kapiram da te bas boli uvo sto je mene sramota i to je ok, ali ovakav post...
Pa ti koji su jedva zavrsili srednju retko i da jesu za nesto bolje. Cast izuzetcima kojih ima, koji su isli u strucne skole, naucili, one koji su se borili itd... e takvih sa srednjom znam sijaset i skidam im kapu, svakome ko se bori... od ovih sto kukaju mi se zeludac okrece, nisu ni za sta...Pa vecina ljudi koji su jedva srednju skolu zavrsili nisu u stanju da otvore svoju firmu. Lijepo bi bilo da su to sve lijeni ljudi koji nece da rade jer nije frka. Masa njih zeli, pokusava al ne zna I ne moze. To su ljudi koji moraju da rade za nekoga.
Polome kicmu za mizerne pare. I moraju da zive po nekoliko generacija zajedno.
Mozes mozes.ali upravo se o tome radi, da sa 30.000 ne mozes da prehranis nikoga.
Poštujem...mnogo poštujem i cenim. Zato i imaš sve to i uvek ćeš imati jer ti nije teško da se sagneš i pokupiš dinar, jer te nije sramota da kupuješ na sniženju na najlonu...Evo kris da ti odgovorim.ja zivim u 126 kvadrata.imam trospratnu kucu na moru.imam stanove u novom sadu koje izdajem.muz radi,plus radimo privatno.oboje smo zavrsili vise skole
Za jednu crvenu