Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si lepo kupila?mene u lindex ne treba pustati
Haljinu i dzemperSta si lepo kupila?

Ja obozavam Lindex, kupila sam farmerke kod njih, a za ostalo sto mi se dooalo cekam snizenja. Jos daju na rate uz dina karticu, ima da se razbahatimHaljinu i dzemper
danas sam se u benetonu sisley kaputom dotukla![]()

sad su ti snizenja zimske robeJa obozavam Lindex, kupila sam farmerke kod njih, a za ostalo sto mi se dooalo cekam snizenja. Jos daju na rate uz dina karticu, ima da se razbahatim![]()
E onda cu od nedelje da odem da se malo castim, nisam isla od kad sam kupovala stvarcice za bebu.sad su ti snizenja zimske robe
zasto ne pogledas listu transakcija i vidis ko je i za sta skinuo novac?Ja moram da se vratim opet na šugavu Mobi banku. Dakle evo ako neko pametniji može da mi pojasni gde mi se dede 400 dinara. Nikakvo obaveštenje ni kao poruku ni na mail mi nisu poslali.
Pogledajte prilog 622857
Ako već skidaju 150 dinara za, kao, održavanje računa i slanje tih poruka kojim obaveštavaju o promeni stanja na računu, što me ne obavestiše bar da su mi ukrali 400 kinti?
Da, i gore iznad sam imao 4.183 na računu. Hteo da podignem 4.000 - ne može! Nemam dovoljno para na računu. Podignem 3.500, kaže ostalo mi 483. Znači i tu mi nisu skinuli 150 za održavanje računa nego 200 dinara za... nešto.
ja sam isto u otp, bivsoj sgb sa kreditom, ali nikakve druge transakcije ne vrsim kod njih, niti mi treba aplikacija. za to mi sluzi raiffeisen i prezadovoljna sam njimaoni su imali vanredno stanje, koje nije izaslo u javnost
inace nisu problematicni... bili do sad
Ja kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.ja sam isto u otp, bivsoj sgb sa kreditom, ali nikakve druge transakcije ne vrsim kod njih, niti mi treba aplikacija. za to mi sluzi raiffeisen i prezadovoljna sam njima
ako se ne varam ti mozes u nekoj drugoj banci da uzmes otplatu svog kredita u celosti (neka vrsta dizanja kredita za refinansiranje), oni zavrse sa tvojom bankom a ti onda prebacis racun kod te druge banke u kojoj nastavljass da otplacujes sad taj novi kredit...ali ne smem 100% da tvrdim..treba do odes u banku u koju zelis i da se raspitasO bankama ne bih... moja banka jedna od je sada otp i već danima mi ne radi aplikacija, nisu radile ni kartice, nisi mogao na bankomat. To je bila SGB. Razmišljam da menjam nego imam kredit kod njih ne znam kako to ide... ne ulivaju mi više poverenje!
A da u vojvode stepe pekara projice 600 din,aj to nekako nego strudla s makom 1000 usta ih iebem
Mesila je Pamela Anderson lično, i to dekolteom, a pečeno je u pozlaćenom plehu u šporetu optočenim dragim kamenjem...Zvacu posle posla svoju bankarku pa da odem i vidim šta mi je ciniti...ako se ne varam ti mozes u nekoj drugoj banci da uzmes otplatu svog kredita u celosti (neka vrsta dizanja kredita za refinansiranje), oni zavrse sa tvojom bankom a ti onda prebacis racun kod te druge banke u kojoj nastavljass da otplacujes sad taj novi kredit...ali ne smem 100% da tvrdim..treba do odes u banku u koju zelis i da se raspitas
Ijao 5ak 13i
i pun mesecja sam sa intesom zadovoljnaJa kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
Bas ću da se raspitam sada kod bankarke da li i kako mogu u Rajf da predjem.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...
otp je uzela kolko znam i societe a posto sam bio u istoj mesec dana skontao sam da su najveci debili koji postoje... podrazmevana i ona njina trash aplikacija...pš ili intesa...isti qJa kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
Bas ću da se raspitam sada kod bankarke da li i kako mogu u Rajf da predjem.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...