Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zovem konzulat da zakazem termin juce za neki dan od narednih kaze gospodjo nema nista do 27.12, rekoh ali ja treba da putujem 24.12. Kaze uz najbolju volju mogu da primim vas dvoje tj samo dvoje ali posto vas je petoro nema nista. Hvala hvala, dovidjenja.
Sad ja zovem agenciju da kazem da menjamo destinaciju, ali oni kazu pa nemamo mesta za taj period za Zanzibar ni za Kubu a i koji cemo moj tamo bili smo i takooo....
Posle pola sata zone mene agencija i kaze imamo resenje preko Zg cemo. Prikupite sve papire i u petak saljemo za Zg ionako imamo grupu iz Zg za vas datum. Jao rekoh ali meni za 20.12 treba pasos idem van zemlje do 22,12 ona kaze e, pa cekajte..I ajde nekako napravismo da mi vrate pasos do cetvrtka.
Sinoc popunjavaj opet formulare koji su drugaciji od ovih nasih tj za nas konzulat i dobro.
KAd danas ja u sali vidim poruku kako ima termin u ponedeljak u 13h u nasem konzulatu...
E rekoh hvala mi cemo sa 'rvatima.

Ja moram da se vratim opet na šugavu Mobi banku. Dakle evo ako neko pametniji može da mi pojasni gde mi se dede 400 dinara. Nikakvo obaveštenje ni kao poruku ni na mail mi nisu poslali.

Pogledajte prilog 622857

Ako već skidaju 150 dinara za, kao, održavanje računa i slanje tih poruka kojim obaveštavaju o promeni stanja na računu, što me ne obavestiše bar da su mi ukrali 400 kinti?

Da, i gore iznad sam imao 4.183 na računu. Hteo da podignem 4.000 - ne može! Nemam dovoljno para na računu. Podignem 3.500, kaže ostalo mi 483. Znači i tu mi nisu skinuli 150 za održavanje računa nego 200 dinara za... nešto.
zasto ne pogledas listu transakcija i vidis ko je i za sta skinuo novac?
meni kod njih, nikad nista nije falilo bez osnova.

O bankama ne bih... moja banka jedna od je sada otp i već danima mi ne radi aplikacija, nisu radile ni kartice, nisi mogao na bankomat. To je bila SGB. Razmišljam da menjam nego imam kredit kod njih ne znam kako to ide... ne ulivaju mi više poverenje!

ja sam isto u otp, bivsoj sgb sa kreditom, ali nikakve druge transakcije ne vrsim kod njih, niti mi treba aplikacija. za to mi sluzi raiffeisen i prezadovoljna sam njima
Ja kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
Bas ću da se raspitam sada kod bankarke da li i kako mogu u Rajf da predjem.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...

O bankama ne bih... moja banka jedna od je sada otp i već danima mi ne radi aplikacija, nisu radile ni kartice, nisi mogao na bankomat. To je bila SGB. Razmišljam da menjam nego imam kredit kod njih ne znam kako to ide... ne ulivaju mi više poverenje!
ako se ne varam ti mozes u nekoj drugoj banci da uzmes otplatu svog kredita u celosti (neka vrsta dizanja kredita za refinansiranje), oni zavrse sa tvojom bankom a ti onda prebacis racun kod te druge banke u kojoj nastavljass da otplacujes sad taj novi kredit...ali ne smem 100% da tvrdim..treba do odes u banku u koju zelis i da se raspitas

ako se ne varam ti mozes u nekoj drugoj banci da uzmes otplatu svog kredita u celosti (neka vrsta dizanja kredita za refinansiranje), oni zavrse sa tvojom bankom a ti onda prebacis racun kod te druge banke u kojoj nastavljass da otplacujes sad taj novi kredit...ali ne smem 100% da tvrdim..treba do odes u banku u koju zelis i da se raspitas
Zvacu posle posla svoju bankarku pa da odem i vidim šta mi je ciniti...

Ja kod njih imam i trajni nalog za račune i kartice i sve.. nešto honorarno imam u Addico banci.
mada čujem da je Intesa takodje imala problem, sestra mi jedna kaže legla joj plata a ne noze da je podigne jer oni ne znam šta...
ja sam sa intesom zadovoljna
to je bilo kad su skoro menjali siftver i najavili su unapred da 4 dana nece aplikacija da bude u funkciji
salteri su radili normalno
poslovno sam u uni credit i zadovoljna sam sada sa njima..sve zavrsavam eletronski preko aplikacije

Ja sam iz Rajfajzena pobegla glavom bez obzira u Intezu.
A najradije bih spalila banke.
Jedino što je stvarno korisna opcija je online plaćanje i prebacivanje novca. Inteza je za to zakon. Sa dinarskog računa plaćam u različitim valutama po odličnom kursu, sve bez provizije. Zatvorila sam devizni račun i sve pogasila jer sve baratam samo sa tim jednim računom i tom istom karticom plaćam i ovde i napolju.

otp je uzela kolko znam i societe a posto sam bio u istoj mesec dana skontao sam da su najveci debili koji postoje... podrazmevana i ona njina trash aplikacija...pš ili intesa...isti q

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back