- Poruka
- 98.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daaaaa ahahhahahajel te balavila...kad sam isao po elektroniku kod te ribe sto ga imal jer je dovlacila iz svapske on me doceka na vratima i legne na mene posle sve ide na 90 stepeni u masinu iako je za 40
![]()
kake apetite imate oboje, cenim da ce mi ostati samo parce kore od reformee slikacu je, pa da vidis tortu na slici.![]()

svidja mi se ovaj odgovore slikacu je, pa da vidis tortu na slici.![]()

napravi duplu meruodoh....![]()

moj drugar kupio onog ruznog kako se zove ne znam puko 2 soma evra ... kako taj prdi sunce ti ebem... a oni u kuci ko pobegli iz ludare svi tapsu kad prdne... ni tamo vise ne idem...daaaaa ahahhahaha
a najvise me balavio komsinicin bokser, majko mila, ako naletim na njega u ulazu kad krenem na posao morala sam da se vracam na presvlacenje
ma dam ti dupli dildo breeeenapravi duplu meru![]()

engleski buldogmoj drugar kupio onog ruznog kako se zove ne znam puko 2 soma evra ... kako taj prdi sunce ti ebem... a oni u kuci ko pobegli iz ludare svi tapsu kad prdne... ni tamo vise ne idem...

koji ce mi, imam vecma dam ti dupli dildo breeee![]()

valjda..mali sav iskrivljen saren nabijen...vid nju svrsava od srece ko oni ludaciengleski buldog![]()

moj drugar kupio onog ruznog kako se zove ne znam puko 2 soma evra ... kako taj prdi sunce ti ebem... a oni u kuci ko pobegli iz ludare svi tapsu kad prdne... ni tamo vise ne idem...

pa kako da ih ne volis, toliko su ruzni da moras da ih obozavasvaljda..mali sav iskrivljen saren nabijen...vid nju svrsava od srece ko oni ludaci![]()

Док су ми слонови, делфини, коале, неки мајмуни, веверице, јагањци, јежеви... предивни![]()
Јој, ја бих, да ме животиња олиже на месту умрла. Што од страха што од гађења.
Нису, али су ми предивне.jel su ti veverice jele nekad iz ruke..simpatican je osecaj kad onako zagrebu nokticima po dlanu dok uzimaju orah..

А смејем се, видим себе како бежим од јата гусака и чујем ону музику из Бенија Хила у позадини![]()
ma one vole orahe koje im dajem..sponzoruseInjao, taba vole veverice...sou romantiK!![]()