Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Te przene koprive iz mora pravi moja prija, iz PT, da nije bilo nje ne bih ni znala da to uopste neko jede.Ja se nisam bunila.niko ni u jednom restoranu ne pravi lepse ribu,ni bilo sta iz vode od moje mame.a ume bas svasta...pravila je vise puta cak i przene koprive.mozda ce vragana znati,to je mekusac koji raste na kamenu ima pri vrhu sitne pipke koji zare ne u vodi,vec kad ih izvadis iz nje.one se uvaljaju u kukuruzno brasno i prze u ulju.imaju ukus pilece dzigerice
zasto ljudima svi ukusi lice na piletinu?i prze u ulju.imaju ukus pilece dzigerice
Ne znamzasto ljudima svi ukusi lice na piletinu?
Ne znam gde ih ona bere? Nisam ih vidjala u ptc,njih ima tamo gde je kristalno cista vodaTe przene koprive iz mora pravi moja prija, iz PT, da nije bilo nje ne bih ni znala da to uopste neko jede.
Свако незадовољство треба јавно изнети. Прво фино, директно, а ако се праве блесави пљувати рад и однос према клијентима на сва звона.Kakve su lopovčine ovi iz ove Mobi banke (bivše Telenor) to nije normalno!
Znači skidaju ti ljudi pare sa računa koliko god i kad im god treba. Ništa te ne izveštavaju, ništa ne obaveštavaju. 15 puta mesečno ti uzimaju za održavanje računa. Nego nemaju lopovi poslovnice nigde pa ne možeš da ih nađeš pa da ih zapališ kao čovek. Smradovi su najgori! Znači ne otvarajte račun kod njih nipošto. I ako neko zna gde mogu da im ostavim neki komentar gde mogu da im izručim kofu gowana na glavu a da oni to vide, neka mi kaže.
pa to je toNas su mestani vodili na sv nikolu da ih beremo.stavi se kesa na ruku,pa tako beres.one su u plicaku
Posle kad smo kupili smokvicu bile su pod kucom
U Buljarici skroz na kraju plaze tamo na onoj krivini se kupa, tu je se rodila i porasla, zna svaki kamen kad more poneri. Ponese flasu pa i nju nabere i tako donese kuci sve vreme budu u vodi.Ne znam gde ih ona bere? Nisam ih vidjala u ptc,njih ima tamo gde je kristalno cista voda
Crnogorceva baba kod koje smo letovali u prznu nam je pricala,djed blazo na golom otoku,a ona petoro djece,a imala barkicu,hvala bogu na moru ,imala je sta da im da da jedu

Kako to? Ja imam račun u njihovoj banci, koji mi služi samo za poručivanje preko interneta. Skinu mi 150 dinara za održavanje, samo ako je račun bio aktivan tog meseca.Kakve su lopovčine ovi iz ove Mobi banke (bivše Telenor) to nije normalno!
Znači skidaju ti ljudi pare sa računa koliko god i kad im god treba. Ništa te ne izveštavaju, ništa ne obaveštavaju. 15 puta mesečno ti uzimaju za održavanje računa. Nego nemaju lopovi poslovnice nigde pa ne možeš da ih nađeš pa da ih zapališ kao čovek. Smradovi su najgori! Znači ne otvarajte račun kod njih nipošto. I ako neko zna gde mogu da im ostavim neki komentar gde mogu da im izručim kofu gowana na glavu a da oni to vide, neka mi kaže.
telenor banka je u airoprt city-uKakve su lopovčine ovi iz ove Mobi banke (bivše Telenor) to nije normalno!
evoZnaci umorils sam se kao pas,trazila ovaj deo za vrata. Ostalo mi je jos da idem u Libelu na Vidikovac, al sad ne rade vec tek sutra. Ako ni tamo ne bude rekose da trazim ko prodaje kineska ulazna vrata, a kako to da saznam, pojma nemam. Pocinje sve bas da mi ide na zivce.
Свако незадовољство треба јавно изнети. Прво фино, директно, а ако се праве блесави пљувати рад и однос према клијентима на сва звона.
Навикли да сви ћуте па прође. Сада на Фејсу имаш групе за незадовољне купце/ кориснике. Пробај тако. Постоје и црне листе.
Једног да буде срамота, нешто смо урадили.

Многи враћају и обућу. Ја не бих након толико времена. Евентуално брзо да ми се нешто одлепи.kupis gilje i reklamiras pa ti vrate ili u deihmanu vracas svaki 6 meseci i uzimas nove, a one te bache u server i krenes da reklamiras neke nove od pete firme, a onaj ispod tezge izvadi strapon i kaze dodzi da ti dam novog![]()
Hvala Divka, zvala sam nemaju nikakve rezervne delove samo rade prodaju i ugradnju vrata koja nude.
Jeste, ali ako se desi kao recimo meni da kupis namestaj kod NEFE, pa vlasnik firme pobegne jer i nije iz nase zemlje, i puj pike ne vazi,Многи враћају и обућу. Ја не бих након толико времена. Евентуално брзо да ми се нешто одлепи.
Али техника, услуге,... Све што није како је наведено у понуди, треба. Доста смо били будале!
Јој, знам за њих да су нестали преко ноћи.Jeste, ali ako se desi kao recimo meni da kupis namestaj kod NEFE, pa vlasnik firme pobegne jer i nije iz nase zemlje, i puj pike ne vazi,
ni garantni rok ni reklamacija jer nemas kome da reklamiras onda je pisi propalo, a vrlo brzo je pocelo da se pokazuje kako je namestaj ustvari jedan krs najstrasniji i samo cekam da za koji mesec pocnu da iskacu zice pa da se nadjem na podu. Treba voditi racuna i od koga se kupuje, danas je doslo takvo vreme da je to mozda jos najvaznije jer ako je neki divljak ako ovaj, moze svasta da se ocekuje.
Hvala Tabe, gledala sam na sajtu pise da imaju svasta, ako ne nadjem sutra na Vidikovcu onda cu se uputiti tamo pa moguce i da nadjem, znaci ne verujem kolika muka zbog obicnog parceta metala...haos....e zovi onu radnju..derma .... u kralja petra ulici..ti imaju sve i svasta..kad nesto ne mogu da nadjem, odem kod njih i nadjem
https://www.dermabg.com/
Neverovatno mi je da nema nikakvog telefona za kontakt sa njima, ipak su mnogo robe prodali na rate, valdja im je interes da to naplate, ne razumem uopste, a ovo me toliko nervira da sam u samo malo boljoj situaciji zvala bi one sto otkupljuju stari namestaj da mi ovo iznesu iz kuce, ali to je sto je do daljenjeg. Imam ja odlicnog stolara, dala mi Domacica broj, radi momak bez greske, brz, tacan, korektan sa cenom, a pokriva i tu stranu, sve sto mu nacrtas ili objasnis uradi. Pa ako te znaima eto da znas.Јој, знам за њих да су нестали преко ноћи.
Ја сам хтела велику, асиметричну полицу за књиге преко скоро целог зида. Нађем типа који ради по мери. Хвале га. Пошаљем му цртеж, све сам лепо котирала, само да исече и склопи. Договорили се за материјал, цену, испоруку и монтажу. Дан раније му пуштам поруку да потврдим договор, не одговара. Сутрадан, 10ак минута након договореног времена га зовем, одбије позив. Има лудака на све стране!
Хвала. Купила сам готово на крају.Neverovatno mi je da nema nikakvog telefona za kontakt sa njima, ipak su mnogo robe prodali na rate, valdja im je interes da to naplate, ne razumem uopste, a ovo me toliko nervira da sam u samo malo boljoj situaciji zvala bi one sto otkupljuju stari namestaj da mi ovo iznesu iz kuce, ali to je sto je do daljenjeg. Imam ja odlicnog stolara, dala mi Domacica broj, radi momak bez greske, brz, tacan, korektan sa cenom, a pokriva i tu stranu, sve sto mu nacrtas ili objasnis uradi. Pa ako te znaima eto da znas.
madras il mario bruni ne vracas, ali kineska il vijetnamska gomna za jedno godisnje doba odmah...Многи враћају и обућу. Ја не бих након толико времена. Евентуално брзо да ми се нешто одлепи.
Али техника, услуге,... Све што није како је наведено у понуди, треба. Доста смо били будале!