Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Da
Muz zaradjuje i prezive ali sta da se ne daj boze sutra razvede, od cega bi ona i troje dece ziveli?![]()
a sta bilo s onim nema izgovora, sve se moze...truc bla bla...e, to bi bilo, normalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da
Muz zaradjuje i prezive ali sta da se ne daj boze sutra razvede, od cega bi ona i troje dece ziveli?![]()

Ovde nemas sta da izgubis jbt.Puno parova živi tako, ne razumem šta se čudiš. Tamo gde su neophodne obe plate za pokrivanje životnih troškova itekako se oseti kada se izgubi drugi deo. Može to biti tačno polovina, ili trećina, četvrtina, suština je ista, gubi se u materijalnom smislu.

Pa nema...a sta bilo s onim nema izgovora, sve se moze...truc bla bla...e, to bi bilo, normalno![]()
Nas dve smo dokaz da je astrologija zabava uz kafu koja retko čemu služi.
Ovde nemas sta da izgubis jbt.
Pa sa 15.000 ona ne moze pelene da pokrije
Pa nema...
Znajuci nju i to da se desi ne bi se vratila kod svojih. Pre bi prosila dok se ne zaposli.
Taj koji je odgovoran da dodnese srafove je doneo bas one koje je Profa tražio ali Profa nije tražio dobru dužinu. Jasno je ko dan sve.. lako se utvrdi odgovornost i greska.Ko je odgovoran da donese odgovarajuće šrafove?
Vidi, i moj učenik stavi sedlo na konja, ali je mora odgovornost da pogledam da li je konj zasedlan pravilno pre nnego što ovaj sedne.
Jooooj, nama Slava, uskoro dolazi društvo, a dete mi na takmičenju. Do sada zlato u tri kategorije a četvrtu čeka. Paniči najstrašnije, ima protivnicu u borbama sa kojom se prošle godine jedva izborila- obe su u toku borbe plakale i režale jedna na drugu ali nisu odustajale. Sad joj opet ona zapala. A mm je tamo, i ako ne bude borba za pola sata, mora da dođe kući zbog gostiju.
HvalaPrvo, srećna ti slava!
Drugo, čime ti se pobogu bavi dete???
Hvala
A bavi se karateom, braon pojas je. Mm je trener i sudija pa mora njegovim stopama. Nije to neko veliko takmičenje, većina dece dobije medalje, ali se polako uvodi u veća takmičenja i paničar je, u stvari, još je mala, ima 9 godina...
Neka proba, ako je program dobro urađen, oni će se uglavnom igrati tamo i biti u okruženju takvom da gledaju kate (a to i liči malo na neki oštri balet). Mnogi koji treniraju ne idu u borbe i posle 5 godina treniranja, a neki ni tada, opredele se za kate.Pa čekaj Mardz, da te pitam...ja sam vrlo zainteresovana da dete pošaljem na karate. Ti mi možeš pomoći savetom.
Kada kreću deca kod nas sa treninzima? Mi se zbog prirode posla supruga selimo svako malo, zbog projekata i tako tih stvari, momenat početka se strašno razlikuje. Mali sada ide na gimnastiku, klasicnu, rusku gimnastiku, mnogo mu se dopada, želi balet i karate, tata želi da nema srčani napad pa smo složni da ide na karate. U Beogradu mm ima kontakt sa čovekom koji se zove Livius Bunda, jel ti poznato to ime? On je kazao da dodje sa tri godine iako je mali, kad god smo tu neka dodje da vidimo, tako kaže. Jel ti misliš da je mali za osnovni trening? Biće u Bg-u na jesen, znači sa tri i po? Ja nisam sigurna, nemam pojma o tom sportu ali mi se dopada što se malom dopada, od svih početnih sportova karate mi se najviše paše...I balet, mada to samo u slučaju da hocu da ubijem muža...

Da
to je nemoguceo ebi ga, sta bi bilo kad bi bilo... sta da se ti sutra razvedes, od cega cete ti i deca ziveti
ne bukio ebi ga, sta bi bilo kad bi bilo... sta da se ti sutra razvedes, od cega cete ti i deca ziveti
pa zavisi u kojoj je ulozi cile u datom trenutkuto je nemoguce
ma nemoguce, os se kladimopa zavisi u kojoj je ulozi cile u datom trenutku

pa ja ne bih zaista da me cile narednih deset dana ubedjuje pricom o tome kako je sve moguce i kako bi lako svoj zivot uredilama nemoguce, os se kladimo![]()
nema sad tu oces necespa ja ne bih zaista da me cile narednih deset dana ubedjuje pricom o tome kako je sve moguce i kako bi lako svoj zivot uredila
zaista ne bih : ))

e, to su vec realne bojaznima kad su zivi, to se nekako uredi.. racimo, muz uzme decu... ili pomaze.. mene uzasava kad hranitelj porodice pogine... uvek se pitam kako ce sad oni da prezive.. a prezive... uvek se nesto desi
Mali je.Pa čekaj Mardz, da te pitam...ja sam vrlo zainteresovana da dete pošaljem na karate. Ti mi možeš pomoći savetom.
Kada kreću deca kod nas sa treninzima? Mi se zbog prirode posla supruga selimo svako malo, zbog projekata i tako tih stvari, momenat početka se strašno razlikuje. Mali sada ide na gimnastiku, klasicnu, rusku gimnastiku, mnogo mu se dopada, želi balet i karate, tata želi da nema srčani napad pa smo složni da ide na karate. U Beogradu mm ima kontakt sa čovekom koji se zove Livius Bunda, jel ti poznato to ime? On je kazao da dodje sa tri godine iako je mali, kad god smo tu neka dodje da vidimo, tako kaže. Jel ti misliš da je mali za osnovni trening? Biće u Bg-u na jesen, znači sa tri i po? Ja nisam sigurna, nemam pojma o tom sportu ali mi se dopada što se malom dopada, od svih početnih sportova karate mi se najviše paše...I balet, mada to samo u slučaju da hocu da ubijem muža...
Pa od moje plate.o ebi ga, sta bi bilo kad bi bilo... sta da se ti sutra razvedes, od cega cete ti i deca ziveti