macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Šta su ti dali? Nema tu previše izbora.. zna se sa čim se uspavljuju pac.. samo je pitanje kako ko odreaguje na anasteziju.Nego ako mu daje ono sto su meni u privatnoj ima da bude veseo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta su ti dali? Nema tu previše izbora.. zna se sa čim se uspavljuju pac.. samo je pitanje kako ko odreaguje na anasteziju.Nego ako mu daje ono sto su meni u privatnoj ima da bude veseo![]()
tebe mogu to da pitam, sigurno znasŠta su ti dali? Nema tu previše izbora.. zna se sa čim se uspavljuju pac.. samo je pitanje kako ko odreaguje na anasteziju.
Pa ne znam a pokusavam da saznam.Šta su ti dali? Nema tu previše izbora.. zna se sa čim se uspavljuju pac.. samo je pitanje kako ko odreaguje na anasteziju.
Azot oksidul pa se dodaje Sevoran ili Desfluran.. ali azot oksidul je smejavac. Smrdi za medalju...tebe mogu to da pitam, sigurno znas
gas koji stomatolozi daju pacijentima a koji izaziva smejanje
je l je u pitanju azot?
Ništa. Ukratko. Svaka anastezija je za sebe. Zavisi od mnogo faktora kako je podnosimo...Pa ne znam a pokusavam da saznam.
Imala sam toliko totalnih i budjenja i uvek bude sve ok, da ne kazem normalno. A iz te anestezije sam se probudila sa osecajem apsolutne srece. Nikad to nisam dozivela. Bukvalno apsolutna sreca ... i onda sam se setila da imam muza, decu, roditelje i zivot i vratila se na fabricka podesavanja...
Ali taj osecaj necu nikad zaboraviti.
Sta to moze biti?
Mardz ja se divim tebi. I svima koji zive u zajednici. Divim!Malopre odem do svekrve, odnesem joj neku klopu, ona dokona, gleda na tv vladara našega. Ne znam kakvu sam facu napravila, ali, žena opasno zatrovana njegovim govorima , neprozvana, poče da ga hvali...kako nam je sve krenulo i sve nam dobro...
Ko me i terao da joj iznesem neke od činjenica kad je njoj dobro...
Baš se pitam kako bi joj bilo dobro sa svojom penzijom od 25000 da ne živi u zajedničkoj kući sa nama, da mi ne plaćamo sve račune, da joj svaki dan ne donosimo kuvanu hranu, da joj ne kupim lekove...

ma opet bi govorila da joj je dobro... ja ih znam ihaaaj sa manjom penzijom kojima je 'dobro'.. ma oni mogu da trose ko upaljacMalopre odem do svekrve, odnesem joj neku klopu, ona dokona, gleda na tv vladara našega. Ne znam kakvu sam facu napravila, ali, žena opasno zatrovana njegovim govorima , neprozvana, poče da ga hvali...kako nam je sve krenulo i sve nam dobro...
Ko me i terao da joj iznesem neke od činjenica kad je njoj dobro...
Baš se pitam kako bi joj bilo dobro sa svojom penzijom od 25000 da ne živi u zajedničkoj kući sa nama, da mi ne plaćamo sve račune, da joj svaki dan ne donosimo kuvanu hranu, da joj ne kupim lekove...
Moja prijateljica rodila trece detema opet bi govorila da joj je dobro... ja ih znam ihaaaj sa manjom penzijom kojima je 'dobro'.. ma oni mogu da trose ko upaljac

moja majka istoma opet bi govorila da joj je dobro... ja ih znam ihaaaj sa manjom penzijom kojima je 'dobro'.. ma oni mogu da trose ko upaljac

azotsuboksid, N2Otebe mogu to da pitam, sigurno znas
gas koji stomatolozi daju pacijentima a koji izaziva smejanje
je l je u pitanju azot?
zivis u burzujskom okruzenjuMoja prijateljica rodila trece dete
Naravno radila kod privatnika, bila prijavljena nesto tipa 6-12 meseci pre otvaranja, prima 15.000 din mesecno. Zivi u BG.
Kako ja ne znam![]()
Nema tu divljenja, i ja sam se nekad divila takvima, nisam često mesecima mogla da progovorim sa njom ni reč...onda dođe vreme kad nemaš izbora, kao što nemaš izbora kada ti dete noću plače i moraš da ustaneš. I tada se prilagodiš situaciji , jer, ako to ne uradiš, poludiš i nema te.Mardz ja se divim tebi. I svima koji zive u zajednici. Divim!
Ja ne mogu ni ovo jednom nedeljno, da ne prasnem kao vatromet. Ja skicim na mm cim me dotakne... a nesto mnogo skicim u zadnje vreme...![]()
Odakle ti to?zivis u burzujskom okruzenju
Mene je mama naucila da nikad ne zivim sa matorcima(ni svekijevcima ni sa mojima), i rekla jasno:”Ako ti se ikad desi da nemas gde, ti sa svojom porodicom dodji u stan a mi odosmo u podstanare.”Nema tu divljenja, i ja sam se nekad divila takvima, nisam često mesecima mogla da progovorim sa njom ni reč...onda dođe vreme kad nemaš izbora, kao što nemaš izbora kada ti dete noću plače i moraš da ustaneš. I tada se prilagodiš situaciji , jer, ako to ne uradiš, poludiš i nema te.
Upravo.zivot u zajednici je izbor u 99 posto slucajeva
i sasvim je ok ako to svima prija
ako ne prija pokupis se i odes u manje, sa manje para ali dises slobodno
za mene ta sloboda nema cenu
Mene je mama naucila da nikad ne zivim sa matorcima(ni svekijevcima ni sa mojima), i rekla jasno:”Ako ti se ikad desi da nemas gde, ti sa svojom porodicom dodji u stan a mi odosmo u podstanare.”![]()
I ja cu tome uciti svoju decu.
I nije pitanje samo problema, vec kvaliteta svakodnevnog zivota.
Upravo.
Nema cenu.

Исто, ја свекра не видим по недељу и више дана, а у истој смо кућиJa se ređe srećem sa sveki&sveki koji su mi u dvorištu, nego ti sa svojima.![]()

Ali su ti tu.Ja se ređe srećem sa sveki&sveki koji su mi u dvorištu, nego ti sa svojima.![]()
Ja sam Vodolija podznak Lav. Što se tiče muškaraca, s Vodolijama mi je zanimljivo i uvijek imamo teme za razgovor, ali me ne privlače seksualno. Lavovi me privlače, ali s njima uvijek neka borba i nadmetanje ko je dominantniji, tako da nismo dobra kombinacija. Najbolje se slažem s muškim Djevicama i Jarčevima iako po horoskpu ne bi trebalo da je tako. Najgori znak za muškarca mi je Vaga, dok se sa ženskim Vagama dobro slažem. Rakove ne volim ni muške ni ženske, crpe svu energiju iz tebe. A najveći broj prijateljica su Ribe ili Vage.
Odakle ti to?
Da li stvarno mislis da je moguce ziveti sa 15.000 din mesecno sa troje dece? U Bg, kao podstanar.
Evo mi objasni kako?
Pokušaću ukratko:zivot u zajednici je izbor u 99 posto slucajeva
i sasvim je ok ako to svima prija
ako ne prija pokupis se i odes u manje, sa manje para ali dises slobodno
za mene ta sloboda nema cenu
Danisam te razumeo... mislio sam da pitas 'kako ja ne znam' (nekog sa tako malom penzijom), a ti si se pitala: 'kako, ja ne znam' (kako od toga moze da zivi)... trebalo je da turis zarez... ebi ga, ne znam ni ja... pretpostavljam da ne zive od njenih 15000, da i muz nesto zaradjuje

Mardz, svaka tebi cast na svemu tome prezivljenom. Uopste ne kritikujemo, samo sa nase pozicije nismo spremne(ja pisem i u tarino ime) na zajednicki zivot. Bar ja nisam i cini mi se necu biti nikad. Imali smo i mi(tj.moji) babu u slicnom stanju i nije zivela sa mojima, vec su joj iznajmili stan. Ja se iskreno divim ljudima koji mogu, ja nemam tu sirinuPokušaću ukratko:
Pre dvadesetak godina mi je iznenada umro otac. Počelo je za par dana bombardovanje, majka sama u trosobnom stanu, molila nas je da dođemo kod nje. Tada smo živeli u potkrovnom stanu u centru NS i to nam se učinilo prihvatljivo. Ona je sebi sredila jednu sobu, mi ostalo i bilo je na početku ok. Onda smo vremenom shvatili da ima psihičkih problema koje je otac uspešno krio od nas dajući joj krišom lekove. Nije više htela da ih pije.Godinu dana pakla sa njom rezultovalo je tome da smo se jednog dana odselili u podstanarski stan, jer se u međuvremenu majka mm penzionisala i doselila u NS u naš stan iz mesta gde je živela i radila.
U međuvremenu je majka prodala naš stan (zeznuli smo se i brat i ja jer smo joj na ostavinskoj sve prepisali) i otišla u Kruševac...što dalje...Mislili smo, super, nema više problema, daleko nam je, i mi smo se preselili na Palić. Ali to nije tako....prvo telefonski pozivi komšija kako ih uznemirava, pa pozivi iz bolnice gde su je povremeno smeštali pa na kraju iz policije.
Kao dete imaš zakonsku obavezu da se brineš o roditeljima. Hteli smo da je smestimo u neki dom, ustanovu, ali to država ne dozvoljava ukoliko nije lišena poslovne sposobnosti, a to je sudski proces koji traje i košta. Odradili, smestili je u Suboticu. Sada gotovo svaki dan idem kod nje, stabilna je, jer joj daju redovnu terapiju. U dobrim smo odnosima.
Onda je sveki ostarila, rekla je da će prodati svoj stan i doći u dom koji će od toga plaćati. Ponudili smo joj opciju da se doseli kod nas. Kuća je velika, dve odvojene etaže (nekad namenjene za turističko izdavanje). Ona je psihički stabilna, pre ili kasnije će prestati da joj se sviđa da bude u domu, da živi sa nekim u sobi, da jede njihovu hranu jer je namćor. I onda, opet ista priča, moraće kod nas jer neće imati ništa svoje. Mm je jedinac, nema ko, a ona neće biti lišena poslovne sposobnosti s obzirom da je to vrlo kompleksan proces koji se tako završava samo u stvarnim potrebama, nema muvanja.
I to sve dođe kao sopstvena , naša odluka, ali u stvari je sticaj okolnosti i nema tu mnogo izbora.
Pa ići će. Nisi dobro shvatila. Mi smo spremili pacijenta i već je bio na stolu, i hirurg se oprao i kad je trebao da počne intervenciju pogleda srafove koje treba da ugradi i konstatuje da nisu odgovarajući...
Ja sam ga samo podsetila da pre nego ode kući objasni porodici pacijenta da je čovek bio u anasteziji i da će u ponedeljak opet jer će do tada stići pravi srafovi.. sto ja da objašnjavam nije moja greska..
Puno parova živi tako, ne razumem šta se čudiš. Tamo gde su neophodne obe plate za pokrivanje životnih troškova itekako se oseti kada se izgubi drugi deo. Može to biti tačno polovina, ili trećina, četvrtina, suština je ista, gubi se u materijalnom smislu.Da
Muz zaradjuje i prezive ali sta da se ne daj boze sutra razvede, od cega bi ona i troje dece ziveli?![]()