Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Puno parova živi tako, ne razumem šta se čudiš. Tamo gde su neophodne obe plate za pokrivanje životnih troškova itekako se oseti kada se izgubi drugi deo. Može to biti tačno polovina, ili trećina, četvrtina, suština je ista, gubi se u materijalnom smislu.
Ovde nemas sta da izgubis jbt.
Pa sa 15.000 ona ne moze pelene da pokrije :(
a sta bilo s onim nema izgovora, sve se moze...truc bla bla...e, to bi bilo, normalno :lol:
Pa nema...
Znajuci nju i to da se desi ne bi se vratila kod svojih. Pre bi prosila dok se ne zaposli.

Nas dve smo dokaz da je astrologija zabava uz kafu koja retko čemu služi.

Zato i kažem, da se držim horoskopa meni bi odgovarali vazdušni i vatreni znaci, a iz mog iskustva za partnerske odnose najviše su mi odgovarali Jarčevi i Djevice.
Zato i ne vjerujem u tu generalnu podjelu, ali vjerujem da natalna karta može da nam ukaže na naše bolje i lošije strane, šta nam leži, šta ne. Na nama je da li ćemo to da poslušamo ili ne.

Ko je odgovoran da donese odgovarajuće šrafove?
Vidi, i moj učenik stavi sedlo na konja, ali je mora odgovornost da pogledam da li je konj zasedlan pravilno pre nnego što ovaj sedne.
Taj koji je odgovoran da dodnese srafove je doneo bas one koje je Profa tražio ali Profa nije tražio dobru dužinu. Jasno je ko dan sve.. lako se utvrdi odgovornost i greska.

Jooooj, nama Slava, uskoro dolazi društvo, a dete mi na takmičenju. Do sada zlato u tri kategorije a četvrtu čeka. Paniči najstrašnije, ima protivnicu u borbama sa kojom se prošle godine jedva izborila- obe su u toku borbe plakale i režale jedna na drugu ali nisu odustajale. Sad joj opet ona zapala. A mm je tamo, i ako ne bude borba za pola sata, mora da dođe kući zbog gostiju.

Jooooj, nama Slava, uskoro dolazi društvo, a dete mi na takmičenju. Do sada zlato u tri kategorije a četvrtu čeka. Paniči najstrašnije, ima protivnicu u borbama sa kojom se prošle godine jedva izborila- obe su u toku borbe plakale i režale jedna na drugu ali nisu odustajale. Sad joj opet ona zapala. A mm je tamo, i ako ne bude borba za pola sata, mora da dođe kući zbog gostiju.

Prvo, srećna ti slava!
Drugo, čime ti se pobogu bavi dete???

Hvala
A bavi se karateom, braon pojas je. Mm je trener i sudija pa mora njegovim stopama. Nije to neko veliko takmičenje, većina dece dobije medalje, ali se polako uvodi u veća takmičenja i paničar je, u stvari, još je mala, ima 9 godina...

Pa čekaj Mardz, da te pitam...ja sam vrlo zainteresovana da dete pošaljem na karate. Ti mi možeš pomoći savetom.
Kada kreću deca kod nas sa treninzima? Mi se zbog prirode posla supruga selimo svako malo, zbog projekata i tako tih stvari, momenat početka se strašno razlikuje. Mali sada ide na gimnastiku, klasicnu, rusku gimnastiku, mnogo mu se dopada, želi balet i karate, tata želi da nema srčani napad pa smo složni da ide na karate. U Beogradu mm ima kontakt sa čovekom koji se zove Livius Bunda, jel ti poznato to ime? On je kazao da dodje sa tri godine iako je mali, kad god smo tu neka dodje da vidimo, tako kaže. Jel ti misliš da je mali za osnovni trening? Biće u Bg-u na jesen, znači sa tri i po? Ja nisam sigurna, nemam pojma o tom sportu ali mi se dopada što se malom dopada, od svih početnih sportova karate mi se najviše paše...I balet, mada to samo u slučaju da hocu da ubijem muža...

Pa čekaj Mardz, da te pitam...ja sam vrlo zainteresovana da dete pošaljem na karate. Ti mi možeš pomoći savetom.
Kada kreću deca kod nas sa treninzima? Mi se zbog prirode posla supruga selimo svako malo, zbog projekata i tako tih stvari, momenat početka se strašno razlikuje. Mali sada ide na gimnastiku, klasicnu, rusku gimnastiku, mnogo mu se dopada, želi balet i karate, tata želi da nema srčani napad pa smo složni da ide na karate. U Beogradu mm ima kontakt sa čovekom koji se zove Livius Bunda, jel ti poznato to ime? On je kazao da dodje sa tri godine iako je mali, kad god smo tu neka dodje da vidimo, tako kaže. Jel ti misliš da je mali za osnovni trening? Biće u Bg-u na jesen, znači sa tri i po? Ja nisam sigurna, nemam pojma o tom sportu ali mi se dopada što se malom dopada, od svih početnih sportova karate mi se najviše paše...I balet, mada to samo u slučaju da hocu da ubijem muža...
Neka proba, ako je program dobro urađen, oni će se uglavnom igrati tamo i biti u okruženju takvom da gledaju kate (a to i liči malo na neki oštri balet). Mnogi koji treniraju ne idu u borbe i posle 5 godina treniranja, a neki ni tada, opredele se za kate.
U našem klubu ima najmlađe dece od 4-5 godina koja nešto kao rade i ima dvoje od dve-tri godine koji se tu stalno nešto motaju, vežbaju, tegle se, igraju se.
Moja ćerka je krenula sa 6.
Za Livusa nisam čula, raspitaću se, možda mm zna. Ima toliko tih federacija, ali su manje više, svi isti.
I da...javili se, pobedila je i u toj borbi...kaže nije bilo teško, samo je bila plašena :)
Sad prelazim na drugi front, čekam goste i uživam sa njima.

Poslednja izmena:
sa 3,5 gd su premali da bi bilo sta trenrali
sve sto mogu je da trckaraju i da gledaju, da budu u tom okruzenju, mada sumnjam da trogodisnjak bas zeli da bude u karate ili basket okruzenju svesno, to je vise zelja roditelja
plus ce vrv biti sa starijom decom i nece moci da ih prati pa lako moze i da se frustrira

sve je to van pameti, mislim da i to vreme i taj novac mogu mnogo lepse da se utrose sa trogodisnjakom

tek od 5. god su oni spremni da treniraju, zato vecina skolica i ne oformi grupu za manju decu
ima onih koji primaju i decu od 2 god, pa ih stave sa starijima, ali kao sto rekoh to su sve nebuloze koje sluze da se roditelj zadovolji

ma kad su zivi, to se nekako uredi.. racimo, muz uzme decu... ili pomaze.. mene uzasava kad hranitelj porodice pogine... uvek se pitam kako ce sad oni da prezive.. a prezive... uvek se nesto desi

ma kad su zivi, to se nekako uredi.. racimo, muz uzme decu... ili pomaze.. mene uzasava kad hranitelj porodice pogine... uvek se pitam kako ce sad oni da prezive.. a prezive... uvek se nesto desi
e, to su vec realne bojazni
al mene osiguranja tako pokrivaju trenutno
da bi mojima bilo bolje da recimo spadnem s neba negdje u okean nego da se razbolim

Mali je.
Moj sin trenira karate, sad je poceo, kad je krenuo u skolu. Mislim da je to pravo vreme. Eventualno od 5-6 godina(predakolci).
o ebi ga, sta bi bilo kad bi bilo... sta da se ti sutra razvedes, od cega cete ti i deca ziveti
Pa od moje plate.
Buki ja radim vec 10 godina.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back