Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije naivna, zna da kad bi se njena prijateljica razvela ne bi mogla da računa na nikakvu pomoć bivšeg muža,
zajednička deca ga ne bi ni najmanje interesovala. :aha:
to za mnoge ljude ne znas
dok ne dodje do razvoda, a nekad i do slijedeceg braka
+ to sve cesto nema veze s djecom vec ona sluze kao sredstvo za potkusurivanje kontrolu...fin isto
kao sve im je dao...dala...samo je trebalo da rade kako im se kaze

Vas dve ozbiljno a ja se zezam. Meni je ružno to je što je pisala za prijateljicu,nekako mi takvo iščuđavanje deluje zlonamerno i bezosećajno kad se uzme u obzir pozicija iz koje se piše.

zaista verujes da bi i tada radila u ''muzevljevom'' preduzecu? ala si ti naivna, da ne kazem nesto grublje :malav:
Da.
Dok sebi ne bih nasla drugi posao sigurno.
Mada ne bih morala realno. Ali bih vrvt samim razvodom promenila i posao... ne znam... sbb kbb... nije ni bitno... djecu bi prehranila :zenamajkakraljica:
Nije naivna, zna da kad bi se njena prijateljica razvela ne bi mogla da računa na nikakvu pomoć bivšeg muža,
zajednička deca ga ne bi ni najmanje interesovala. :aha:
Ti si em hit. Sto starija sve vise sama vodis pricu.
Prvo moja prijateljica se nece sigurno razvesti, bar ne sada. Ima dobar brak. Osvrnuli smo se na situaciju u drzavi i primanja. Odakle tebi zakljucci da ona ne bi racunala na njegovu pomoc i da ga ne bi zanimala deca?! Pobogu
Stvarno dramatizujes
Mogla sam reci da npr pogine?!
Prica uopste ne ide u tom smeru vec

Prvo moja prijateljica se nece sigurno razvesti, bar ne sada. Ima dobar brak. Osvrnuli smo se na situaciju u drzavi i primanja. Odakle tebi zakljucci da ona ne bi racunala na njegovu pomoc i da ga ne bi zanimala deca?! Pobogu
Stvarno dramatizujes
Znam da uzalud pišem jer nećeš shvatiti pošto nisi ni prvo pisanje/čitanje razumela, ali da pokušam:

Na ovaj moj komentar
Puno parova živi tako, ne razumem šta se čudiš. Tamo gde su neophodne obe plate za pokrivanje životnih troškova itekako se oseti kada se izgubi drugi deo. Može to biti tačno polovina, ili trećina, četvrtina, suština je ista, gubi se u materijalnom smislu.

si odgovorila da bi u slučaju razvoda ona raspolagala samo sa njenih 15.000, a to znači da od muža ne bi dobila ništa
Ovde nemas sta da izgubis jbt.
Pa sa 15.000 ona ne moze pelene da pokrije :(

Da.
Dok sebi ne bih nasla drugi posao sigurno.
Mada ne bih morala realno. Ali bih vrvt samim razvodom promenila i posao... ne znam... sbb kbb... nije ni bitno... djecu bi prehranila :zenamajkakraljica:

Stvarno dramatizujes

nasla bi
i imala bi fore da nadjes
ako ste vako relativno normalni
al ako niste...malo prekosutra ili niz dlaku pa ko prvi dobije nervni slom
i tako izgleda ta realnost o kojoj ste navodno pricale
i to mahom za zene
jer smo pogresno odgajane
da dijelimo, ulazemo u zajednicu...
sto nije sustinski pogresno, ali nezavisnost nema cijenu
i uvijek treba imati plan b

Ja bih najradije moj citat još zakomplikovala, samo tek to nema smisla. :rotf:

@čičak, tvoj odgovor sam prvo razumela kao da se brineš za mat. stanje njenog muža, jer zbog njenih malih primanje on nema šta da izgubi, to je toliko malo. Ali sam to protumačila kao grešku, jer si u početku izrazila bojazan za nju i decu, a ne za njega.

Da li ti je sad sve jasno? :p

Ja bih najradije moj citat još zakomplikovala, samo tek to nema smisla. :rotf:

@čičak, tvoj odgovor sam prvo razumela kao da se brineš za mat. stanje njenog muža, jer zbog njenih malih primanje on nema šta da izgubi, to je toliko malo. Ali sam to protumačila kao grešku, jer si u početku izrazila bojazan za nju i decu, a ne za njega.

Da li ti je sad sve jasno? :p
Pa vidis da ti mene uvek pogresno razumes
Tj ti protimacis kako ti hoces
Mene briga za njenog muza, volela bih da ona ima 150.000 platu... on kako hoce
pa zar to ne radis od ranog jutra?
Trudim se :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back