Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj brukeSad razmišljam, volela je onu prvu, pa je drugu čini mi se još više zavolela, treću nije stigla dobro da upozna i da je jako zavoli...ili ne pratim pažljivo. A možda već i slabo pamtim.![]()

Pa zar nije tako bilo? Sve si pozaboravljala...Joj bruke![]()

Pa jeste.al kad se tako napise ispadne da ja samo volim i posle placemPa zar nije tako bilo? Sve si pozaboravljala...![]()

Kako si?Ne stigoh ni da se žalim...
Uvalili mi transport, bila u Resniku pa pacijenta u Svetog Save. Nisam stigla ni patike da obujem... znaci ništa da me niko nije pitao sad sat vremena.

E hvala ti na ovom pitanju. Ne sećam se da ne je neko to pitao dugo..Kako si?
Mislim prošlo je sat vremena![]()
Earl Grey ili rtanjski...?E hvala ti na ovom pitanju. Ne sećam se da ne je neko to pitao dugo..
Pa malo mi je lakše, razduvala me kosava.. kičma trans bio dans, gurala sam strečer, u klompama.. šta ćeš... sad pijem čaj od nane a dođje mi da popijem nešto jače.
o fonu vise ne razmisljam...imao sve najbolje... za neki dan menjam broj koji nikom vise ne dam i odo u izolaciju sa samo 8 kontakta...Ružan brate i nema nikakve damske elegancije u sebi. Plus, Dive bi morala da kupi komp a komp je kanta.![]()
Kakav ego tripo fonu vise ne razmisljam...imao sve najbolje... za neki dan menjam broj koji nikom vise ne dam i odo u izolaciju sa samo 8 kontakta...

jok... trip koji se zove solitudeKakav ego trip![]()
Mnogo to slatko. Ja bez šećera i ovih i onih.Earl Grey ili rtanjski...?
Ja trenutno pijem Earl Grey, sa DVE tabletice natreena!
probala cargo?Nijedan taksi nije hteo da me primi, ni na poziv
Sto trip?Kakav ego trip![]()
Tek kad bi bila u takvoj situaciji shvatila bi šta to znači, i onda bi mogla da kažeš šta je podnošljivije.Sto trip?
Ja bih sutra batalila sve i sa ovo moje troje otisla negde u tri lepe, na Novi Zeland...
A muzu sam dala predlog koji ce biti usvojen, da jedan dan mesecno, ugasimo mobilne, ostavimo kuci, decu za ruke i sami nas cetvoro odemo negde, u neki novi grad... tipa Zrenjanin, Becej, bilo gde... ali da smo samo usmereni jedni na druge.
Jedva cekam da to probamo

Znam i da je sok i stres ali nekad ljudima treba izolacijaTek kad bi bila u takvoj situaciji shvatila bi šta to znači, i onda bi mogla da kažeš šta je podnošljivije.![]()
problem sa prostatom?pijem caj od uve
nema dalje

Loš izbor, možda je jedino Kikinda sumornija, ili menjaj destinacije ili se spremaj za razvod.Sto trip?
Ja bih sutra batalila sve i sa ovo moje troje otisla negde u tri lepe, na Novi Zeland...
A muzu sam dala predlog koji ce biti usvojen, da jedan dan mesecno, ugasimo mobilne, ostavimo kuci, decu za ruke i sami nas cetvoro odemo negde, u neki novi grad... tipa Zrenjanin, Becej, bilo gde... ali da smo samo usmereni jedni na druge.
Jedva cekam da to probamo

solitude je solitude...zna se sta je solitude.Solitude standing?