Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
koliko sam skapirala, snajka ima novog decka, znaci zamenila te novom svekrvom, ali ces joj ti, sigurna sam, biti uvek najdrazaJoj bruke![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko sam skapirala, snajka ima novog decka, znaci zamenila te novom svekrvom, ali ces joj ti, sigurna sam, biti uvek najdrazaJoj bruke![]()

zato je smokvi i buknuo prst..na nervnoj bazikoliko sam skapirala, snajka ima novog decka, znaci zamenila te novom svekrvom, ali ces joj ti, sigurna sam, biti uvek najdraza![]()

pa volis da putujesSto trip?

Nego da vas pitam ja koga boli q za Bogdanu i njeno devojačko veče? U svim novinama je...

ja ne znam ko je odvratniji iskrenoMeni su ipak odvratniji političari nego tzv. selebriti. Do mene je..
a ko je bogdana?Nego da vas pitam ja koga boli q za Bogdanu i njeno devojačko veče? U svim novinama je...
Od sinoc je bilo bar 20 članaka na tu temu, nisam stvarno pretraživala... samo nije još bio live.a ko je bogdana?
prvi put cujem..ali stvarno...a malopre sam listao aplikaciju blica i nisam video.
Ma izbor nije bitan... kao ovde kod mene je veselije?Loš izbor, možda je jedino Kikinda sumornija, ili menjaj destinacije ili se spremaj za razvod.![]()
jos se blic i prokulturisaoOd sinoc je bilo bar 20 članaka na tu temu, nisam stvarno pretraživala... samo nije još bio live.
Bogdana je buduca gospodja Ražnatović.

samo kazi da delis pare.. pojavice ti se familija za koju nikad nisi ni cula ni videlaMa izbor nije bitan... kao ovde kod mene je veselije?
Bitno je samo da ne znam nikoga

Ne znam kakve to ima veze sa mojim postom?samo kazi da delis pare.. pojavice ti se familija za koju nikad nisi ni cula ni videla
tako sam i ja kad sam svojevremeno poceo da drzim casove matematik saznao za neku rodbinu![]()
pa reklasi da hoces da odes tamo gde nikog ne znasNe znam kakve to ima veze sa mojim postom?
Rodbina mi ne trebapa reklasi da hoces da odes tamo gde nikog ne znas![]()
Zakasnio si onda, proslo devojačko. Sad čekamo svadbu pa da istračarimo...jos se blic i prokulturisao
ima samo o cenama iznajmljivanaj starleta, o muzu milioneru branke nevestic i kako se goca trazan nesto svadjala..o ovome nista.. ali ne sumnjam da ce se uskoro pojaviti![]()
Dzabe... pms je jaciJao, bre, Čičak, pa ni nedelju dana te nije držalo ono putovanje...![]()