Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam bolove u jajnicima i pojačan sekret, zakazala sam ujutru ginekologa
Sad čekam bojler da se ugreje pa da se sredim
Jedva sam došla kući, srećom 85 je bila prazna, sela sam i evo me jela, pijem kafu, malo se sastavih

Sto trip?
Ja bih sutra batalila sve i sa ovo moje troje otisla negde u tri lepe, na Novi Zeland...
A muzu sam dala predlog koji ce biti usvojen, da jedan dan mesecno, ugasimo mobilne, ostavimo kuci, decu za ruke i sami nas cetvoro odemo negde, u neki novi grad... tipa Zrenjanin, Becej, bilo gde... ali da smo samo usmereni jedni na druge.
Jedva cekam da to probamo

Sto trip?
Ja bih sutra batalila sve i sa ovo moje troje otisla negde u tri lepe, na Novi Zeland...
A muzu sam dala predlog koji ce biti usvojen, da jedan dan mesecno, ugasimo mobilne, ostavimo kuci, decu za ruke i sami nas cetvoro odemo negde, u neki novi grad... tipa Zrenjanin, Becej, bilo gde... ali da smo samo usmereni jedni na druge.
Tek kad bi bila u takvoj situaciji shvatila bi šta to znači, i onda bi mogla da kažeš šta je podnošljivije.:lol:

Sto trip?
Loš izbor, možda je jedino Kikinda sumornija, ili menjaj destinacije ili se spremaj za razvod. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back