- Poruka
- 19.714
Da, to je sjajna stvar.Hit leta! Knjige na zajam za kupače! Bravo Zrenjaninci!
![]()
Ima i ovde na puno mesta po gradu. Na odmoru u hotelima smo cesto imali te „Take a book - leave a book“ ormarice.
A naziv je fenomenalan. Knjizider.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to je sjajna stvar.Hit leta! Knjige na zajam za kupače! Bravo Zrenjaninci!
![]()

valjda zbog kvinsi..ispada da bezveze vugli knjige na plazuTo je lepo, što si turio u Rupu?

o cemu ti pricas?valjda zbog kvinsi..ispada da bezveze vugli knjige na plazu![]()

Uskoro idemo u Grčku...Ovaj moj je do sad svako jutro lovio hobotnice tako što natakne onu lampu na glavu i sa ostima gaca po plićaku ko psihopata po mraku.
E sad je od poznanika nabavio harpun. Pre par godina su tog poznanika u Grčkoj uhapsili zbog njega jer je lov harpunom zabranjen. Dobili smo i uputstvo kako da ga izvučemo iz ćorke ako ga uhvate...budala...ima da ga pustim da odleži do kraja letovanja ako ga ćape.

Jbo me i Vrdnik i bazen i klima i kooracpalac.ž
Dobio sam upalu krajnika
Sad ko vrabac kljucam malinice. Ako.
Jao....pff..
Ja mislila da si dobio upalu jajnikaJbo me i Vrdnik i bazen i klima i kooracpalac.ž
Dobio sam upalu krajnika
Sad ko vrabac kljucam malinice. Ako.
Jao....pff..

Skoro (:Ja mislila da si dobio upalu jajnika![]()
Kazu sex leciSkoro (:
Boli jmmumater
Deep Throat je ipak ženski posao....paz ti Čikija, što se prmangupirala. leleleKazu sex leci
Probaj
Pa nisam ni mislila da ti neki bleki radi taj posoDeep Throat je ipak ženski posao....paz ti Čikija, što se prmangupirala. lelele

E, dobićeš po dupetu.... našla ranjenog da me zaebava.Pa nisam ni mislila da ti neki bleki radi taj poso![]()
Mm da je ranjen, ja bih njemu pomogla .E, dobićeš po dupetu.... našla ranjenog da me zaebava.

Sta fali Vojvodini?Vojvodinu treba evakuisati do poslednje žabe, onda zemlju detaljno posuti nekom kombinacijom totala, tamjana, kreča i sone kiseline, ostaviti to tako da odstoji jedno... deset godina pa onda vratiti taj narod tamo da živi ne bi li se unormalio.