Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uskoro idemo u Grčku...Ovaj moj je do sad svako jutro lovio hobotnice tako što natakne onu lampu na glavu i sa ostima gaca po plićaku ko psihopata po mraku.
E sad je od poznanika nabavio harpun. Pre par godina su tog poznanika u Grčkoj uhapsili zbog njega jer je lov harpunom zabranjen. Dobili smo i uputstvo kako da ga izvučemo iz ćorke ako ga uhvate...budala...ima da ga pustim da odleži do kraja letovanja ako ga ćape.

Uskoro idemo u Grčku...Ovaj moj je do sad svako jutro lovio hobotnice tako što natakne onu lampu na glavu i sa ostima gaca po plićaku ko psihopata po mraku.
E sad je od poznanika nabavio harpun. Pre par godina su tog poznanika u Grčkoj uhapsili zbog njega jer je lov harpunom zabranjen. Dobili smo i uputstvo kako da ga izvučemo iz ćorke ako ga uhvate...budala...ima da ga pustim da odleži do kraja letovanja ako ga ćape.
Zamolio bih za more info na pp ako može oko detalja jer sam planirao istu stvar a nisam znao za ta zakonska ograničenja :)
Hvala

Koliko znam lov harpunom nije zabranjen
Zabranjeno je da harpun koristis i imas zajedno sa opremom za skuba ronjenje, znaci ne sme ronilacka boca i harpun
Tad hapse

Ahahaaaa,ti si meni kao neotkriveni biser :obozavam:
Obozavam da pratim tvoje dogodovstine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back