Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nije to samo ... ne mogu da pisem ... ja ne verujem da su ljudi takvi ... al stvarno
Toliko bezosecajni bezobrazni
Ma boli me k...
Od mene nece dobiti vise nikad nista! Nikad!
Sto se mene tice kao da su mrtvi!

Ni odmor me vise ne zanima
Preselo mi je sve
Hocu samo da odem negde
Ja se pakujem sutra uvece i idem u cetvrtak, i boli me k za sve. Bukvalno!
joj, cicak, meni je stvarno zao sto se ti tako osjecas, ali ozbiljno mi je zao.:(
ja ne znam sta se desilo, ali probaj da to ne gledas kao da je upereno protiv tebe licno, ako je nesto u vezi posla, jbga stvari u posli iskrsnu i moraju da se rjesavaju bez obzira na nase licne planove, rijesice se to i nakraju cete otici na odmor.
oprosti na ovom mom nespretnom pokusaju da ti malo olaksam.

joj, cicak, meni je stvarno zao sto se ti tako osjecas, ali ozbiljno mi je zao.:(
ja ne znam sta se desilo, ali probaj da to ne gledas kao da je upereno protiv tebe licno, ako je nesto u vezi posla, jbga stvari u posli iskrsnu i moraju da se rjesavaju bez obzira na nase licne planove, rijesice se to i nakraju cete otici na odmor.
oprosti na ovom mom nespretnom pokusaju da ti malo olaksam.
Hvala ti :zag:
Vrlo je licno. I resicu ja to.
Ali sada na moj nacin.
Cesace se i gde ih ne svrbi

I resicu ja to.
Ali sada na moj nacin.
Cesace se i gde ih ne svrbi
Angry-cleaner.jpg

:D

Čičak, to što se tebi dešava, zove se zamor materijala i dešava se svim ljudima na ovom svetu.
Ništa što odmor ne može da reši. Zato je i izmišljen odmor. Da ljudi napune baterije pa da opet mogu da nastave da zarađuju pare.

To je tesko. Svekar je napravio kucu, biznis je njegov, vikendica i apartman su verovatno na njegovo ime. Mislim da su te iskoristili i jos uvek te iskoristavaju? :(
Meni nista od toga ne treba.
Ja imam svoje. Da ti sad ne iznosim popis svoje pokretne i nepokretne imovine.
Ja nisam to navedeno ni trazila niti mi treba. Niti bih ikad pristala da se prepise na mene.
Meni je bitan moj brak, moja deca, moj muz. Sve ostalo moze da nestane sutra. Ostajemo mi. Ili ne ostajemo :lol: zavisi od razvoja situacije

I ne mislim da me iko iskoriscava
Imam razumevanje za svakoga i za svaki problem
Samo sto prosto dodje momenat gde shvatis da to vise nije moj problem , nas problem, da to vise ne vredi, da se promeniti nece ... a zivot prolazi :aha:

Imam ja mir u sebi.
Sa sobom sam ja nacisto.
Ali kad ti tudji problemi narusavaju kvalitet zivota vec xy godina, ti moras da popustis. Svi imamo svoje granice. Moja je ovde.
cicak, vidim pusis se na sve strane. mora da je i pms umesao prste.
za par dana kad se oglasi cvrkucuci sa neke plaze ili znamenitosti italije sa najboljim muzem na svetu i najjacim brakom u istoriji brakova ikada :malav:

cicak, vidim pusis se na sve strane. mora da je i pms umesao prste.
za par dana kad se oglasi cvrkucuci sa neke plaze ili znamenitosti italije sa najboljim muzem na svetu i najjacim brakom u istoriji brakova ikada :malav:
Jeste kvinsi
I pms kao slag :lol:

Ovo za najboljeg muza, si donekle u pravu.
Kad se dvoje usaglase, to tako moze.
Ali nista nije sigurno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back