Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E meni su te kineske nudle isto uzasA dave se u ljudi u onim kineskim mudlama...e, nudlama, a baš su mudle...sa onom hemijom...msm, netjemo šta nezdravo jedemo, al ne moramo baš da jdemo svesno ni.....

Ma ti si rodjen za svekrvuNe sviđa mi se uopšte nova ovog mog klinca....nije je predstavio kao devojku, al mene netje prevariti....nekako je opasna.....aždajsta nekako, zgodna i sfe...al kako objasnim...opasna....nekako i neka ko...nadam se da će dode...baš sam kvaran...nisam o tome ni sa kim pričao, eto tu ste vi, moji drugari i drugarice sa foruma.....

Ššš..nemoj nikome da kažeš...netju ja to klincu ni bilo kome da kažem, nit nešto da se postavim....neprijateljski...ma jook, bwe (:Ma ti si rodjen za svekrvu![]()
pa pitaj lepo koje su joj namere, štas se stisoNe sviđa mi se uopšte nova ovog mog klinca....nije je predstavio kao devojku, al mene netje prevariti....nekako je opasna.....aždajsta nekako, zgodna i sfe...al kako objasnim...opasna....nekako i neka ko...nadam se da će dode...baš sam kvaran...nisam o tome ni sa kim pričao, eto tu ste vi, moji drugari i drugarice sa foruma.....

sto sta fali nie jos za bacanjeEl bije ženio?
Swam vas bilo, samo čekate da se Čiki razveze....msm razvede....(:
Dobrae....I porodična....osoba...sto sta fali nie jos za bacanje
ni meni se ne svidja novi moje klinkeNe sviđa mi se uopšte nova ovog mog klinca....nije je predstavio kao devojku, al mene netje prevariti....nekako je opasna.....aždajsta nekako, zgodna i sfe...al kako objasnim...opasna....nekako i neka ko...nadam se da će dode...baš sam kvaran...nisam o tome ni sa kim pričao, eto tu ste vi, moji drugari i drugarice sa foruma.....
Vidjaces kad bude zvanicnaJa novu devojku uopste ne vidjamza osam meseci sam je videla dva puta