Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onako baš, baš.. Sremački :D:klap:
D8kmvAOXYAA5Jqc.jpg

A dave se u ljudi u onim kineskim mudlama...e, nudlama, a baš su mudle...sa onom hemijom...msm, netjemo šta nezdravo jedemo, al ne moramo baš da jdemo svesno ni.....
E meni su te kineske nudle isto uzas
Pa na kraju kao dodaju jos jaje da ih proteinski pojacaju
Kako bre nudle I jaje, odbija mi mozak na samu pomisao :)

Sedim u banci I cekam red..radi klima..sem desetoro ispred mene sve ostalo je ok
I udje baja, sedne pored mene I samo me zapahne neprano oznojeno telo prespricano nekim teskim dezodoransom da se smrad prekrije
Pajebemu voda ljudi! Voda!

Ne sviđa mi se uopšte nova ovog mog klinca....nije je predstavio kao devojku, al mene netje prevariti....nekako je opasna.....aždajsta nekako, zgodna i sfe...al kako objasnim...opasna....nekako i neka ko...nadam se da će dode...baš sam kvaran...nisam o tome ni sa kim pričao, eto tu ste vi, moji drugari i drugarice sa foruma.....

Ne sviđa mi se uopšte nova ovog mog klinca....nije je predstavio kao devojku, al mene netje prevariti....nekako je opasna.....aždajsta nekako, zgodna i sfe...al kako objasnim...opasna....nekako i neka ko...nadam se da će dode...baš sam kvaran...nisam o tome ni sa kim pričao, eto tu ste vi, moji drugari i drugarice sa foruma.....
Ma ti si rodjen za svekrvu :lol:

pa pitaj lepo koje su joj namere, štas se stiso :cool:

ni meni se ne svidja novi moje klinke
al moram da cutim..nadam se da nece a njega zivotno da se zakaci.blizanac. najgori su
samo sam rekla - sine, koga god da izaberes tu smo i tata i ja da te podrzimo..i kad pravis dobre odluke i kad dodnosis pogresne..za tebe smo tu uvek kao oslonac i podrska jer je to tvoj zivot.. i odluke moraju da budu samo tvoje..mi nismo tu da volimo tvog decka i muza, tu sam da postujem i volim sve sto ti izaberes zato sto je dobro za tebe

lepo to zvuci samo vecina tih ukusa i izbora se menja u sekundi ,a nisu to tako bezazlene odluke i stvari poput menjanja ukusa u muzici,pa sam vise za patrijahalno staromodno vaspitanje jer je danas skoro sve pa opasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back