- Poruka
- 132.276
bar te tesi da znas da nas ima i takvihPametan da... a nismo svi tako pametni![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bar te tesi da znas da nas ima i takvihPametan da... a nismo svi tako pametni![]()

Углавном ограничења брзине, где им место није.to se mogu sloziti ali bas me zanima za koji ti smatras da je besmislen?
Pa kad ti je izrazenSad nam ubrizgavaju viruse, a psima srcanog crva
Malopre sam otisla sa zasadim neko cvece koje sam kupila I sad ne znam gde pre da se pocesem..celu su me izujedali..ujeli su me za podocnjak..dotle je doslo

Углавном ограничења брзине, где им место није.
Ауто-пут, веома прометне и улице са више трака...
Са главнином сам сагласна. Ја сам у гатегорији возача који се у 99% ситуација држе прописа. Чак и ограничња брзине и ако би се на основу пређешњег коментарисања могло закључити да то није тако. То сам више написала да бих оповргла теорију како пандурима мора да се да мито, ако се направи прекршај. Али знам да има оних који циљано заустављају да би тражили људима неисправности како би узимали мито.
To je odavno poznato da mora imati sapkuZnate li kako se raspoznaje pandur koji te zaustavi zbog mita ?
Taj nikad nema pločicu sa prezimenom zakačenu na odelu i uglavnom nema kapu na glavi. Tako ostane anoniman a po zakonu , ako nema kapu, nije službeno lice.
sto jeste jestePa kad ti je izrazen![]()

O podocnjacima ne bih,ljubicasti,naduveni...lepotasto jeste jeste
ujeli su me i za bliznakinje, al racunam isturene su pa valjda zato
ovo nije normlano stvarno, urnisu nas komarci..nema mesta gde nisam ujedena
uvece usisam citavu kucu detaljno, sve ih pokupim, imamo spustene komarnike.i ne vredi
gomna nadju nacin da onog trenutka kad otvorimo vrata da bismo izasli ili usli u kucu ulete u roju
prosle godine smrdibube, ove njih ne vidjam, dobile su zamenu
Од тог мириса бих и ја побегла.O podocnjacima ne bih,ljubicasti,naduveni...lepota
A za komarce sam cula da zapalis tursku kafu,beze kao ludi,ali mora da stalno gori
Ne znam,nisam probalaОд тог мириса бих и ја побегла.
Никад ти се није десило да ти падне нека мрва на ринглу док куваш кафу?Ne znam,nisam probala
Niko od mojih ne pije tursku vise od cetrdeset god.ja je nikad ni nemam u kuci.sad je sin sa promenom devojke,promenio i kafu,al nije prosipaoНикад ти се није десило да ти падне нека мрва на ринглу док куваш кафу?

Ми увек имамо турску, јер неки пријатељи пију искључиво њу...Niko od mojih ne pije tursku vise od cetrdeset god.ja je nikad ni nemam u kuci.sad je sin sa promenom devojke,promenio i kafu,al nije prosipao![]()
moje dete nikad nije bilo u situaciji da je samu u autu zaustave i da joj traze ili je navlace da ponudiZnate li kako se raspoznaje pandur koji te zaustavi zbog mita ?
Taj nikad nema pločicu sa prezimenom zakačenu na odelu i uglavnom nema kapu na glavi. Tako ostane anoniman a po zakonu , ako nema kapu, nije službeno lice.
cekaj stani koci..onda je u startu informacija u stvari dezinformacijaМрва кафе, бре, Табе...
Е, знаш кад се то ужари можеш да запалиш цигару.
Ја палила кад останем без кресива у кући.

pa verovatno bi pobeli i miO podocnjacima ne bih,ljubicasti,naduveni...lepota
A za komarce sam cula da zapalis tursku kafu,beze kao ludi,ali mora da stalno gori

Е, па ко још има кафу у зрну?cekaj stani koci..onda je u startu informacija u stvari dezinformacija
ti ne palis tursku kafu ili kako je u grckoj zovu..grcku kafu nego palis zrna kafe od kojih se pravi izmedju ostalog i turska kafa, odnosno u grckoj..grcka kafa![]()
a to se vise ne prodaje?Е, па ко још има кафу у зрну?