- Poruka
- 98.702
Godine
Iz faze “ja to znam najbolje” prelazi u “vi to znate najbolje”![]()

a i sta ima da ides negde, odmaraces kad budes u penziji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Godine
Iz faze “ja to znam najbolje” prelazi u “vi to znate najbolje”![]()

Obzirom na kolicinu obaveza trebala bi jedno 123 godine da zivim da docekam penziju
a i sta ima da ides negde, odmaraces kad budes u penziji![]()

Hahahaaa citam brzinski i mozak poveze BIH i more i pomislim,ja nikad nisam bila u Neumu,a vid Munje,isao bi bas tamoSmara ovo sparina....išo BiH na more...plivo čak i gologuz...sedeo mokrog.dupeta u kafitju i čak jeo i tri letje ili koh na srpkom jeziku i književnoati

Jbg kako posle sve voletinasla sam macicima udomitelja
treba veceras da dodje, posto je iz okoline bgd-a
okupali smo ih, smestila na terasi koja je na prvom spratu, koja ima ogradu od zida visine 1,20m i koja je od dvorista na visini od 5m
nocas posle ponoci cujem neko mjaukanje i lupanje na terasi i jutros vidim da ih nema
mama kaze da je dosla neka velika macka preko simsa i da ihje napala
malopre se macak dovukao prebijen i sav izmucen i izranjavan, a zenke nema
sad sam ga smestila u kupatilo iz zatvorenih vrata..tu je miran do dajnjeg
kako sad da ga dajem
kad pomislim samo da se ona zenkica negde rastaje od duse sada srce mi se cepa
Mene su pola pojeli dok sam zalivala cvecene mogu tresnju doberem od komaraca
Meni se dopao savet kako da se psi stite od komaraca.jedna trecina jabukovog sirceta,dve vode i nekoliko kapi lavandinog ulja.u prskalicu pa svaki par danaMene su pola pojeli dok sam zalivala cvece
Smoki da si mi blize kod mene da radis... al bi se zabavljaleMene ubise danas listovi od vrucine.ubicu ja decu od klime ,radim prvo mali rodjendan,onda ekskurziju

Pa bi! Ja jos uvek na ovo gledam kao provod.A radim kao da je mojeSmoki da si mi blize kod mene da radis... al bi se zabavljale![]()
I jaPa bi! Ja jos uvek na ovo gledam kao provod.A radim kao da je moje

na zalost nismo, verovato je taj macor koji se penje na tu tersu udavio kad ih je napaoDive sta je bilo da macicem?zenkicu niste nasli?
pa daMalisa?![]()

Eto

Pa dobro, virkam I jaEto
A ja sa ceznjom virim kroz prozor u dom penzionera dok oni utorkom popodne imaju zurku...