Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па, где си ти, жено :obozavam:
Иди на звонце уместо на подешавања...
Evo me, bila u bolnici, nesto me ovo vreme i terapija stukose da nisam bila ni za sta, danas sam mrvu bolje ali nije to jos to, fizicki, a ni psihicki nisam bas
bila u idealnom stanju...sustiglo me valjda svasta nesto, hvala ti sto pitas :zag:

Evo me, bila u bolnici, nesto me ovo vreme i terapija stukose da nisam bila ni za sta, danas sam mrvu bolje ali nije to jos to, fizicki, a ni psihicki nisam bas
bila u idealnom stanju...sustiglo me valjda svasta nesto, hvala ti sto pitas :zag:
Ма, питали смо се сви, неко је рекао да си на терапији, а мени је промакло кад идеш...
Увек је тако после, треба ти мало времена да се повратиш, знаш и сама.
Али иде лепо време, биће боље :heart:

Ма, питали смо се сви, неко је рекао да си на терапији, а мени је промакло кад идеш...
Увек је тако после, треба ти мало времена да се повратиш, знаш и сама.
Али иде лепо време, биће боље :heart:

Da ali ovog puta nesto bas gadno, a pritom nista nije menjano, nego bice da je zbog ovog ludog vremena, sve me stislo.
Ne cudi me ni sama nekad ne znam kad je nego moram da pogledam da se ne prevarim pa kojim slucajem ne odem na vreme.
Imam jos jednu pa opet CT, pocecu stvarno da svetlim u mraku :mrgreen:

Za rupu koliko koliko sam mentalno trokirala i koliko mi treba vremena da se vratim u formu. Bar se ja još nadam da mogu da se vratim. :ogledalo:
Мало времена треба, чим изађеш из пелена и вратиш се на посао :lol:
Ако си на то мислила, јер ја сам тотално закржљала у том смислу док је ова моја вештица била мала, чим сам се вратила међу људе, све је дошло на своје.
Опет сам научила да разговарам и мислим и о нечему другом сем о томе да ли је јела, какила, пишкила, пила :lol:

Мало времена треба, чим изађеш из пелена и вратиш се на посао :lol:
Ако си на то мислила, јер ја сам тотално закржљала у том смислу док је ова моја вештица била мала, чим сам се вратила међу људе, све је дошло на своје.
Опет сам научила да разговарам и мислим и о нечему другом сем о томе да ли је јела, какила, пишкила, пила :lol:
Na to... Moja je pauza bila duža, i sad kao uzela da ponešto obnavljam, nešto ida učim, i imam svakodnevno grč u stomaku od treme koliko je kod mene materija zapuštena i koliko obnavljanje kilavo ide. Nemam ni vremena, a realno mozak mi radi na dva obrtaja.
A postajem svesna da nemam drugih skrivenih talenata za slučaj da ovo propadne. :strika:

Na to... Moja je pauza bila duža, i sad kao uzela da ponešto obnavljam, nešto ida učim, i imam svakodnevno grč u stomaku od treme koliko je kod mene materija zapuštena i koliko obnavljanje kilavo ide. Nemam ni vremena, a realno mozak mi radi na dva obrtaja.
A postajem svesna da nemam drugih skrivenih talenata za slučaj da ovo propadne. :strika:
Неће ништа пропасти, веруј ми, само треба да почнеш да радиш, све се врати :kiss:
И мозгић одмах брже ради...

Pa baš me poteralo ovih dana!
Poručim kutije, pre poručivanja lepo pustim skrinšot i pitam jel to aktuelan cenovnik, kaže jeste. Onda mi stigne, na 20 kutija 90 dinara više. Ja pogledam, nije me zavrnula brza pošta, već prodavac. Častim brzog poštara neku situ i napišem poruku neprofesionalnom prodavcu. Nije nikakva para, ali je odnos grozan. On me zove i još mi kaže da je trebalo da naglasim koje hoću jer su ove sa štampom, zato su skuplje. Još sam ja kriva, a lepo sam pitala jel su te cene! Otkud ja znam kakve kutije ima ako ne piše nigde i niko mi nije rekao?!? Na kraju kaže da će da mi pošalje sve o njegovom trošku opet, a ove da zadržim, i da sam dobila tri puta bolje kutije za sto dinara više. Rekoh, neka hvala, ja neću taj paket primiti, a neću više ni poručivati od njega. :zloca: :dash:

Ponude ako vide da si ozbiljan, ne znam.... Ali ja neću kutije za dž, neću da mi vrate sto dinara, cifra je smešna, ja hoću samo fer i korektan odnos. Samo, biće da hoću mnogo.
I to da umesto, izvinjavam se, nismo se razumeli ili tako nešto, svako nekad pogreši, nije rupa na nebu, ali ispade da ja nisam lepo poručila, i to mi je grozno.

Ponude ako vide da si ozbiljan, ne znam.... Ali ja neću kutije za dž, neću da mi vrate sto dinara, cifra je smešna, ja hoću samo fer i korektan odnos. Samo, biće da hoću mnogo.
I to da umesto, izvinjavam se, nismo se razumeli ili tako nešto, svako nekad pogreši, nije rupa na nebu, ali ispade da ja nisam lepo poručila, i to mi je grozno.
Kako imate zivaca da se za takve banalne cifre nervirate?

mnogo ti oćeš...srbija je ovo

Kako imate zivaca da se za takve banalne cifre nervirate?
Smeta neprofesionalan odnos. Iliti ne smeš od njih ništa da naručuješ jer ne znaš koji će račun da ti isporuče.

Tako kad sam naručila iz Deksika poklon za neke praznike porudžbina nikad nije stigla. Prvo sam mislila da su neradni dani njima ili ovima što vrše isporuku. Kad je postalo jasno da to nije slučaj i kad sam ih putem mejla pitala o čemu se radi, tad su mi napisali da artikal volšebno nije na stanju, ali mogu nešto drugo da poručim, pa link. A pre toga ništa, ono klasično obaveštenje da je obrađena narudžbina... Više ni luda ne naručujem od njih. Narednog dana su zvali, bio propušten poziv, šta god...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back