Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I taman krenem da kukam zbog "ljubavi" sve mi oci pune suza, i kad ono stigne mi racun za osiguranje 500e, pravo po usima. e pa tolike novce od mene videti necete! Ali mi je zaista drago sto me to vratilo u realnost :mrgreen:u moju siiromasnu studentsku realnost :zaljubljena:

Pokvarila sam Nutribullet, koji mi je djavo
Decko jutros nasao coveka obesenog o drvo u parku

kako si to uspjela?

- - - - - - - - - -

Koji bedak ,jel pod garancijom bar

ionako je djubre, bilo koja kineska kopija radi identican posao. licno sam testirao nutribulet i kopije, stavio ih jedan pored drugog pa probao sa raznim meni bitnim namirnicama.

- - - - - - - - - -

i slab je, fali mu snage, ima samo 600w, ali da radi poso, radi

Iscureo mi jogurt u motor, rekla bih. Moram da vidim jel ima racun negde, jos je u garanciji

- - - - - - - - - -

Uzas, ja ne znam kako bih reagovala da sam videla tog jadnog coveka. Neko je vec zvao miliciju, dosli su posle 30 sekundi kaze. Dosta ljudi prolazi tuda ujutru na putu za stanicu

Iscureo mi jogurt u motor, rekla bih. Moram da vidim jel ima racun negde, jos je u garanciji

- - - - - - - - - -

Uzas, ja ne znam kako bih reagovala da sam videla tog jadnog coveka. Neko je vec zvao miliciju, dosli su posle 30 sekundi kaze. Dosta ljudi prolazi tuda ujutru na putu za stanicu

Troki, smrt je sastavni dio zivota, nemoj razmisljati toliko o tome. Inace, dio s milicijom mi se najvise sviđa :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back