Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:aaa: Probudili su me neki zvuci kao davljenje,krkljanje,gusenje od spolja :aaa: .Zatvorila sam prozor i sad je tisina.Ali se toliko odvratno culo,najgore budjenje ikada.

Драга, то си ти само хркала :lol:

И да ниси затворила прозор била би тишина, чим си се пробудила.

Jutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Malopre podjem kuci i svratim u neki kafic da popijem kafu. I tako dasa se raskomotio i rastegao, prekrstio noge i to seo na sam ulaz kafica pa me vide i ovi sa terase i ovi unutra. Vidim ja malopre ove dve konobarice se nesto smeju i pogledaju u mene. Ja reko gledaju nekog iza mene. Kad primetim sevaju bele carape sa sve adidas znakom kao da sam sa Vimbldona dosao. Znaci odevna kombinacija udri me do zore! Kao Majkl Jebbeni Dzekson! E suce ti seljacko poljubim tacno me ni u stalu ne treba pustiti!

ma ti si to nesto lose sanjala :)

Nije.

Драга, то си ти само хркала :lol:

И да ниси затворила прозор била би тишина, чим си се пробудила.
Ne zezaj.

Ne,to me je probudilo :confused: .Odsekla sam se,nisam znala sta je :confused: . Culo se i malopre :confused: .Odsekla sam se.

Nadam se samo da je neka ptica,ulicni pas ili tako nesto.Jer ako je neciji kucni ljubimac koji me budi tako ogavnim zvucima ima da popricamo.Ako uspem da utvrdim ciji je :confused: .

Poslednja izmena:
Jutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Malopre podjem kuci i svratim u neki kafic da popijem kafu. I tako dasa se raskomotio i rastegao, prekrstio noge i to seo na sam ulaz kafica pa me vide i ovi sa terase i ovi unutra. Vidim ja malopre ove dve konobarice se nesto smeju i pogledaju u mene. Ja reko gledaju nekog iza mene. Kad primetim sevaju bele carape sa sve adidas znakom kao da sam sa Vimbldona dosao. Znaci odevna kombinacija udri me do zore! Kao Majkl Jebbeni Dzekson! E suce ti seljacko poljubim tacno me ni u stalu ne treba pustiti!
Treba uvek pozitivno misliti,tima smesile su me jer sam im macan:per::lol:

- - - - - - - - - -

Mene su komarci probudili:lol:

:lol:

mogao si da im odigras triler koreografiju

Ne budi tako strog prema sebi, ko jos danas gleda u carape ako je frajer dobar :cmok2:

Ma nije to samo one, videlo me bre krdo ljudi. Mislim, na stranu ko su i sta su i dal je zensko, musko ili konobarica ili riba ili drug, sestra, cobanin ili lekar, nije prijatno kad ispadnes ljober.

Šta te briga:D, sutra otiđi u rasparenima, jedna bela, jedna crna. Pa ih pitaj kako im se dopada. U zavisnosti od njihove reakcije budi duhovit, ili bezobrazan. Po zasluzi.

Ma nije to samo one, videlo me bre krdo ljudi. Mislim, na stranu ko su i sta su i dal je zensko, musko ili konobarica ili riba ili drug, sestra, cobanin ili lekar, nije prijatno kad ispadnes ljober.

Prica moja kuma o tome kako je kad izadjes u BG ili u manjim mestima.
U malogradjanskim mestima ti gledaju i nokat u malom prstu, a u glavi promaja... prozivke i reakcije i za najmanju sitnicu - tipa ako je do centra "grada" :navodnik: izasla u trenerci ko da je napravila neki prekrsaj, a to smem da se kladim da joj zameraju likuse ciji momci su stvarno pravili neke prekrsaje itd.:lol: I sve to su razlozi sto otisla iz "rodnog sela"

Secam se isto tako kad smo ja i 2 ortaka isli da vezbamo na stadionu, bilo petak vece, 9 sati uvece i vracamo se mi kroz glavnu ulicu u gradu i jedna devojka se zgrozila kad nas je videla :roll:...
Znojavi, prljavi, trenirali sat i po i kao kako smo mogli takvi u grad, a sve sa seljackim naglaskom i to onim najgorim...:pljus:
Nije da mi smeta, ali bas preteruju sa takvim ponasanjem. Ja sam bas protiv nekog snobizma i trazenja dlake u jajetu, a to je tako tipicno za malogradjane itd.

Ljoberima su zastitni znak na finu odecu takve carape.
Svakome se desi kiks.Imam savet.
Ako volis da nosis te "treniram tenis/golf/skroz sam sportski lik #zdrav#zivot" carape odvoj ih u drugu fioku.
U jednoj obicne drzi,koji ti idu uz odecu za obaveze u drugoj te za sportske varijante.Navikni se da uvek imas cista na mestu u fioci i nema brige.

Ljoberima su zastitni znak na finu odecu takve carape.
Svakome se desi kiks.Imam savet.
Ako volis da nosis te "treniram tenis/golf/skroz sam sportski lik #zdrav#zivot" carape odvoj ih u drugu fioku.
U jednoj obicne drzi,koji ti idu uz odecu za obaveze u drugoj te za sportske varijante.Navikni se da uvek imas cista na mestu u fioci i nema brige.

ja bih i na tu fioku sa sportskim ako je otvori u nevreme instalirala misolovku
on ruku u fioku kad se ujutru sprema za posao, a misolovka - cap! gde si pos`o! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back