Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne javljas se vec 8 dan. Nije da brojim i nije da me zanima. Ali kako god, ionako ne zelim da te vidim vise.![]()
Ovde se ne pisu poruke te prirode svi smo solo otvoreni za muvanje![]()
Ma kaki decko, brze vreme prodje u razbibrigi i snoskicama<3
Nazalost, ja samo nailazim upravo na muskarce kao sto si ti, koji bi samo razbririgu i ... Zato i kukam ovde u rupi.
MOgla bi tema da se otvori o tome.![]()
Ne samo tema da se otvori nego knjiga da se napise. Ukoliko je vec neko nije napisao![]()
Nazalost, ja samo nailazim upravo na muskarce kao sto si ti, koji bi samo razbririgu i ... Zato i kukam ovde u rupi.
ma idi na temu de baba kuka sto je samo davala a nije i nudila
Ustvari sam baš nezrela, mnogo treba još da radim na sebi i da zrim i da vežbam i treniram i jačam.
ja sinoć odgledah Kong-a
12x bolji od Artura..ako ne i 13x
Sta znam nesto mi i to deluje njesra sa 0 pricom.Bukvalno ne moz vise naci neki dobar film.:/
Odavno nisam imala ovako naporan dan :smor:
- - - - - - - - - -
Volela bih da se nekako naučim veštini klimanja glavom i da napravim promaju među ušima.
sve skorpijice su juce propucale, no sikiriki, da ne pricam sta se desilo))
Probudili su me neki zvuci kao davljenje,krkljanje,gusenje od spolja
.Zatvorila sam prozor i sad je tisina.Ali se toliko odvratno culo,najgore budjenje ikada.
Eeeej, pa nije žmu, on je jadan dobar, ali baš sam se smorila ovako bzvz, baš mi dođe da odhebem sve, pokupim njih trojicu i da odemo negde na kraj sveta gde nas niko ne zna i nema nikakva očekivanja od nas.
Probudili su me neki zvuci kao davljenje,krkljanje,gusenje od spolja
.Zatvorila sam prozor i sad je tisina.Ali se toliko odvratno culo,najgore budjenje ikada.
koju sad trojicu draga lunasa, brinem se za tebe?![]()