гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
Pa neću valjda mačka ostaviti))))
aa kul!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa neću valjda mačka ostaviti))))
Probudili su me neki zvuci kao davljenje,krkljanje,gusenje od spolja
.Zatvorila sam prozor i sad je tisina.Ali se toliko odvratno culo,najgore budjenje ikada.
ma ti si to nesto lose sanjala![]()
Ne zezaj.Драга, то си ти само хркала
И да ниси затворила прозор била би тишина, чим си се пробудила.
Treba uvek pozitivno misliti,tima smesile su me jer sam im macanJutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Malopre podjem kuci i svratim u neki kafic da popijem kafu. I tako dasa se raskomotio i rastegao, prekrstio noge i to seo na sam ulaz kafica pa me vide i ovi sa terase i ovi unutra. Vidim ja malopre ove dve konobarice se nesto smeju i pogledaju u mene. Ja reko gledaju nekog iza mene. Kad primetim sevaju bele carape sa sve adidas znakom kao da sam sa Vimbldona dosao. Znaci odevna kombinacija udri me do zore! Kao Majkl Jebbeni Dzekson! E suce ti seljacko poljubim tacno me ni u stalu ne treba pustiti!
Jutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Malopre podjem kuci i svratim u neki kafic da popijem kafu. I tako dasa se raskomotio i rastegao, prekrstio noge i to seo na sam ulaz kafica pa me vide i ovi sa terase i ovi unutra. Vidim ja malopre ove dve konobarice se nesto smeju i pogledaju u mene. Ja reko gledaju nekog iza mene. Kad primetim sevaju bele carape sa sve adidas znakom kao da sam sa Vimbldona dosao. Znaci odevna kombinacija udri me do zore! Kao Majkl Jebbeni Dzekson! E suce ti seljacko poljubim tacno me ni u stalu ne treba pustiti!
Jutros podjem na posao, doteram se, crne kozne cipele, elegantne pantalone, fina kosulja, sve cakum-pakum. I ne mogu da nadjem crne carape. Ne mogu i ne mogu... ma nema veze, obujem bele, ionako nece da se vidi posto sam ceo dan u kolima a i kad stojim ne primecuje se posto su pantalone dovoljno dugacke.
Treba uvek pozitivno misliti,tima smesile su me jer sam im macan
- - - - - - - - - -
Mene su komarci probudili![]()
![]()
mogao si da im odigras triler koreografiju
Ne budi tako strog prema sebi, ko jos danas gleda u carape ako je frajer dobar![]()
Ja bih im dosao sa pocepanim turom sledeci put zinat.
A kad bi mi izvele tako nesto prosao bih pored njih i isprdeo se onako slatko.
Ma nije to samo one, videlo me bre krdo ljudi. Mislim, na stranu ko su i sta su i dal je zensko, musko ili konobarica ili riba ili drug, sestra, cobanin ili lekar, nije prijatno kad ispadnes ljober.
Ma nije to samo one, videlo me bre krdo ljudi. Mislim, na stranu ko su i sta su i dal je zensko, musko ili konobarica ili riba ili drug, sestra, cobanin ili lekar, nije prijatno kad ispadnes ljober.
Ljoberima su zastitni znak na finu odecu takve carape.
Svakome se desi kiks.Imam savet.
Ako volis da nosis te "treniram tenis/golf/skroz sam sportski lik #zdrav#zivot" carape odvoj ih u drugu fioku.
U jednoj obicne drzi,koji ti idu uz odecu za obaveze u drugoj te za sportske varijante.Navikni se da uvek imas cista na mestu u fioci i nema brige.