Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj drug ima oca koji nikad ne zivi u sadasnjosti, nego citav zivot juri 6 meseci unapred
zasadili su neke maline, pa je drug isao da im pomogne da oberu
kaze, ustanem ja u pola 5 da ih berem po hladovini, izadje sunce..u 8h vec upeklo gore mi ramena ja opsujem bem ti sunce gde sad grejes tako jako, a cale kaze - jos 15 dana i ode leto, sad ce zima :lol:
kaze on, kako ode kad je leto tek stiglo
a cale mu odgovori - cim je doslo, to znaci da se uskoro da se zavrsi..ne kukaj na sunce :)
cale mu je legenda :lol:

ja nemam klimu u kući i nije mi potrebna...:ljutko:
moji u stanu u gradu imaju i njima je nasušna potrba jer vazduha nema tokom dana...ovde je druga priča...a udaljeni smo samo 18 km...

..nemam ni ja u stanu..ali mi je nepotrebna totalno....em nisam u centru da mi isijava beton, em sam malo na brdu pa pirka skoro stalno, em hvala onom ko posadi lipe...
..e zato mi je kod mame kao u furuni...znaci strasno....al ona kaze prija joj zbog njenih zglobova toplota, a kad bas ni ona ne moze onda ukljuci kalorifer da duva hladno...

Ne treba nam klima,al ja uvek volim sto hladnije a i vazduh d je cist a nista lepse nego kad prostruji hladan vazduh kroz kucu :heart::)
Pa okej ako je vama prijatno sta znam.
Ja sam na severoistocnoj strani, ali bez klime je opet vrucina, a nije suv beton i taj fazon, ima i zelenila dosta i prostora ofc.
Kako li je onima na juznoj strani bez klime mogu samo da mislim.:worth:

Ko se navikne na klimu nikad je se ne odrice u to sam ubedjen.:nono3:
A ja umem da odvrnem na 18 i uzivam.:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back