Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
5 minuta je trajalo nevreme i ubilo ženu. Palo drvo na auto u pokretu. Hebem ti život.
To je normalno,al ja se probudim u pola 4 ponekad a legnem u 1..wtf?:/
Tema:krestite macke al se poubijajte vise smarate![]()
Nije mi jasno zasto ljudi na forumu misle da sam neko ko je vec na forumu duze vreme samo sa drugim imenom![]()
I ja imam isti problem.......
meni pun inbox takih...
i onda šta ću, oduvam ih![]()
Nije mi jasno zasto ljudi na forumu misle da sam neko ko je vec na forumu duze vreme samo sa drugim imenom![]()
5 minuta je trajalo nevreme i ubilo ženu. Palo drvo na auto u pokretu. Hebem ti život.
verujem da svako ima svoj trenutak za odlazak
mozemo mi da se opiremo, stitimo, preveniramo - jednostavno vreme je, makar drvo moralo da padne na sred puta i pogodi auto u toku voznje
Lako je to tako reći za nepoznate ljude, sve dok se ne zamisli neko nama blizak,drag i mlad. Onda se vrlo brzo promeni verovanje, tvrdi se da je svako krojač svoje sudbine. I sve se može kad se hoće.
Nekad sam na smrt gledala kao na tesku tragediju, sad kad sam starija gledam kao na normalnu neizbeznu zivotnu fazu..kad sam ostala bez oca kidala sam se da smo mogli da uradimo nesto, da bi drugacije bilo kad bi..
Ne bi nista bilo drugacije, dosao je njegov trenutak i.morao je da ode, makar i na onako bolan nacin..
Svako rodjenje izaziva radost, svaka smrt tugu..sve je to zivot.
Ta žena koja je poginula je bila samohrana majka troje maloletne dece, a ne žena kojoj je došlo vreme.
Ta žena koja je poginula je bila samohrana majka troje maloletne dece, a ne žena kojoj je došlo vreme.