Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce ulazim u zgradu od jedno 4 sprata u Balkanskoj. Na ulazu vidim 2 nove umrlice i pitam se kolika je verovatnoca da u tako maloj zgradi dvoje komsija umre u kratkom vremenskom periodu. Ispostavi se da je to bio bracni par od jedno 80-ak godina. Prvo je umro suprug, a posle 2 dana i zena mu. Inace, sahranjeni u isti dan. Sudbina.

verujem da svako ima svoj trenutak za odlazak
mozemo mi da se opiremo, stitimo, preveniramo - jednostavno vreme je, makar drvo moralo da padne na sred puta i pogodi auto u toku voznje

Lako je to tako reći za nepoznate ljude, sve dok se ne zamisli neko nama blizak,drag i mlad. Onda se vrlo brzo promeni verovanje, tvrdi se da je svako krojač svoje sudbine. I sve se može kad se hoće.

Poslednja izmena:
Lako je to tako reći za nepoznate ljude, sve dok se ne zamisli neko nama blizak,drag i mlad. Onda se vrlo brzo promeni verovanje, tvrdi se da je svako krojač svoje sudbine. I sve se može kad se hoće.

Nekad sam na smrt gledala kao na tesku tragediju, sad kad sam starija gledam kao na normalnu neizbeznu zivotnu fazu..kad sam ostala bez oca kidala sam se da smo mogli da uradimo nesto, da bi drugacije bilo kad bi..
Ne bi nista bilo drugacije, dosao je njegov trenutak i.morao je da ode, makar i na onako bolan nacin..
Svako rodjenje izaziva radost, svaka smrt tugu..sve je to zivot.

Nekad sam na smrt gledala kao na tesku tragediju, sad kad sam starija gledam kao na normalnu neizbeznu zivotnu fazu..kad sam ostala bez oca kidala sam se da smo mogli da uradimo nesto, da bi drugacije bilo kad bi..
Ne bi nista bilo drugacije, dosao je njegov trenutak i.morao je da ode, makar i na onako bolan nacin..
Svako rodjenje izaziva radost, svaka smrt tugu..sve je to zivot.

Ta žena koja je poginula je bila samohrana majka troje maloletne dece, a ne žena kojoj je došlo vreme.

Ta žena koja je poginula je bila samohrana majka troje maloletne dece, a ne žena kojoj je došlo vreme.

Dece koju ima ko da cuva i odgaja iako nje nema za razliku od klinaca u Zvecanskoj koji obicno nemaju nikoga.
Ovde se ostvarila ona narodna "neka ide po redu" .Ona je umrla,njen otac u kriticnom stanju a deca ziva i zdrava.
Kad smo kod smrti vec zao mi je Djosine devojcice koja ga je nasla mrtvog.To dete je istraumirano za ceo zivot.
...........

Mnogo mi je lose.Sve me boli,nikakva sam.Nagla promena vremena me urnisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back