Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odem na 5 min veceras da se istusiram i deca ostanu sa mm-em... I potuku se... Medo je izudarao po glavi... Ou maj gad... Muz ga nalupao...
Koji im je...
Idem sutra da zapalim svecu u crkvu...

- - - - - - - - - -

Hvala Damo :zag:

iz dosadasnjeg pisanja na forumu, ne bih rekla da ti je muz psihijatrijski slucaj koji ubija decu od batina kad god nadje inspiraciju
naleti takav dan kad se sloze samo neprijatne stvari
proci ce i to
tamo gde su klinci, normlanlo je da bude i dzarkanja, a to ne znaci da se deca ne vole
sve to spada u odrastaje i zivot
zao mi je sto si sa malenom prosla toliki stres zbog pada

- - - - - - - - - -

ja nemam nikog u blizini ko je udario dijete a imam poprilicno veliku familiju.
dijete udare samo priglupi roditelji

pa dobro, neka deca ne budu nikad udarena jer imaju pametne roditelje, al ta deca nikad ne postanu pametna
zivot je cudo
slazes kockice, a da bi slozio zivotnu puzzlu kako treba, potrebno je mnogo vise od toga da ne udaris dete, a da od deteta na kraju postane dobar covek

ja nemam nikog u blizini ko je udario dijete a imam poprilicno veliku familiju.
dijete udare samo priglupi roditelji

priglupi i lenji.
Lenji da se potrude i objasne, već brzi na šamaru.
Pa kad ih pitaš što im lepo ne objasne dobiješ odgovor kako nemaju oni živce više, sve su im živce deca pojela..
Pa kad ih pitaš zašto su pravili decu onda, onda dobiješ odgovore koji potvrđuju tvoju opasku, a to je da su zapravo samo priglupi.

kod mene su svi super i to mi se kod mene najvise svidja <3

- - - - - - - - - -

priglupi i lenji.
Pa kad ih pitaš što im lepo ne objasne dobiješ odgovor kako nemaju oni živce više, sve su im živce deca pojela..
Pa kad ih pitaš zašto su pravili decu onda, onda dobiješ odgovore koji potvrđuju tvoju opasku, a to je da su zapravo samo priglupi.

missim sta cu jadno dijete udariti, evo ja imam 40 godina jos malo i niko me nije udario. ne mislim da sam nesto propustio u zivotu

Odmori malo... :lol:
mnogo je strasnije vaspitavati dete bez topline

To je najstrasnija stvar.
Batine nisu resenje, i posle svake packe, pomislis mozda nisam trebao ali su to impulsivni momenti
Razgovarati sa decom je bitno, mnogo mnogo mnogo
Ali biti roditelj nije lako i nikad ne ide po sablonu ili knjizi, uvek ima iskakanja i dok god se vracamo na iste sine sve je ok.

Moje licno iskustvo je takvo da nas je majka puckala a otac nikad.
I ne smatram tatu boljim, ili mamu losijom.
Cak naprotiv, danas kada imam decu shvatam zasto je tako bilo.

Svi mi mnogo ulazemo sebe u decu. I to je najbitnije. Da dajes sve od sebe.

priglupi i lenji.

batina se ne sme koristiti uvek i za svaku sitnicu, jer gubi smisao i svrhu...
koristi se za nesto sto ne sme da se desi...

batina se ne sme koristiti uvek i za svaku sitnicu, jer gubi smisao i svrhu...
koristi se za nesto sto ne sme da se desi...

Koristi se za nesto sto ugrozava detetov zivot i zdravlje, a dete je na uzastu gde ne moze da uspostavi uzrocno-posledicnu vezu jer jos uvek nije razvijena mozdana strutura koja obradjuje aprstraktno msiljenje. Ne koristi se kao sredstvo izrazavanja nemoci kod roditelja i da bi se izivljavao na detetu. Kao sto dete od 3 godine ne moze da shvati zasto je baka umrla, isto tako ne moze da svati da je vrela ringla opasna.

Jedna je situacija ovo sto Winx prica da detetu pokazes sta je opastnost, ali ako se ono vec zaletelo (jer je videlo da mama i tata koriste sporet pa hoce i ono) je sasvim druga stvar i tu prica ne pmaze. Deca su radoznala i svojeglava, ima ih svakakvih. Dok ne nauce da procesuiraju informacije gradeci uzrocno-posledicne veze, deca i roditelji su u problemu.

Na primeru ovoga sto se Cikinoj cerki desilo, neki roditelji se skamene, neki pritrce, ali to ne znaci da su ovi drugi bolji roditelji od ovih prvih.

. Deca su radoznala i svojeglava, ima ih svakakvih. Dok ne nauce da procesuiraju informacije gradeci uzrocno-posledicne veze, deca i roditelji su u problemu.

pazi majkumu radoznala? Sklona riziku? Naginju se kroz prozor i pipaju ringlu? Puštaju vodu? Trče ka stolu da se nabodu okom u ivicu stola? Jedu baterije i bube? Odvrću plin? Vire ti u spavaću sobu?
Ne zuna se šta je gore..
Najbolje im zakačiti mali šok-aparat oko pojasa, a ti ond adaljinskim -im vidiš da radi nešto opasno po sebe, samo FzzzzzT!
Garant to ima da ga oduči
Ko i konja isto..

A sad božemoj, kad nestane struje, tu je uvek bič ili tanak prutić, onaj što seče kožu..

pazi majkumu radoznala? Sklona riziku? Naginju se kroz prozor i pipaju ringlu? Puštaju vodu? Trče ka stolu da se nabodu okom u ivicu stola? Jedu baterije i bube? Odvrću plin? Vire ti u spavaću sobu?
Ne zuna se šta je gore..
Najbolje im zakačiti mali šok-aparat oko pojasa, a ti ond adaljinskim -im vidiš da radi nešto opasno po sebe, samo FzzzzzT!
Garant to ima da ga oduči
Ko i konja isto..

A sad božemoj, kad nestane struje, tu je uvek bič ili tanak prutić, onaj što seče kožu..

Ja ovo nigde nisam rekla. I poredjenje sa konjem je jako neumesno (da ne pricam o tome sto se to ne radi kako ti zamiljsas).

Koristi se za nesto sto ugrozava detetov zivot i zdravlje, a dete je na uzastu gde ne moze da uspostavi uzrocno-posledicnu vezu jer jos uvek nije razvijena mozdana strutura koja obradjuje aprstraktno msiljenje. Ne koristi se kao sredstvo izrazavanja nemoci kod roditelja i da bi se izivljavao na detetu. Kao sto dete od 3 godine ne moze da shvati zasto je baka umrla, isto tako ne moze da svati da je vrela ringla opasna.

Jedna je situacija ovo sto Winx prica da detetu pokazes sta je opastnost, ali ako se ono vec zaletelo (jer je videlo da mama i tata koriste sporet pa hoce i ono) je sasvim druga stvar i tu prica ne pmaze. Deca su radoznala i svojeglava, ima ih svakakvih. Dok ne nauce da procesuiraju informacije gradeci uzrocno-posledicne veze, deca i roditelji su u problemu.

Na primeru ovoga sto se Cikinoj cerki desilo, neki roditelji se skamene, neki pritrce, ali to ne znaci da su ovi drugi bolji roditelji od ovih prvih.

Upravo to...
Da je redovna situacija, Pedja ne bi dobio batine, vec kaznu, grdnju itd...
Ali on je nesvestan da on svojim udarcem moze nju povrediti na ozbiljan nacin u tom momentu...

Upravo to...
Ali on je nesvestan da on svojim udarcem moze nju povrediti na ozbiljan nacin u tom momentu...

djecak od 5 godina nesvjestan. buahahahahahahaha

- - - - - - - - - -

dijete od 2 godine je itekako svjesno, djeca su ogledalo roditelja. znaci ako udara i tuce to je vidio negdje u porodici. djeca kopiraju roditelje.

- - - - - - - - - -

dijete od 2 godine je itekako svjesno, djeca su ogledalo roditelja. znaci ako udara i tuce to je vidio negdje u porodici. djeca kopiraju roditelje.

Nesvestan da je moze povrediti ozbiljno. Jer je pala dan ranije.

Ako je ta cuvena "deca su ogledalo roditelja" tacna, ja mogu slobodno da se zavalim i ne radim ama bas nista oko dece... Eh da je tako lako ;)

Upravo to...

- - - - - - - - - -

Nesvestan da je moze povrediti ozbiljno. Jer je pala dan ranije.

Ako je ta cuvena "deca su ogledalo roditelja" tacna, ja mogu slobodno da se zavalim i ne radim ama bas nista oko dece... Eh da je tako lako ;)

toliko si glupa da ti je nemoguce bilo sta objasniti. odustajem, uzivaj u zivotu.
Volim ovaj forum.:zaljubljena:
Ovo mora da se arhivira na temi o komicnim postovima.:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back