Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
Palo mi mladje dete danas... Kad nisam umrla...
Visina preko 1,5m ... Na beton...
Dolazimo kuci, ona mi kaze "Ne vidim mama, oke mi ne rade." Tu sam opet umrla. Brzo kod dr. Od njega u bolnicu.
Dolazimo tamo, magarac pocne da mi nadrkano objasnjava kako ne moze nista bez nekog njenog dokumenta, a ja ga gledam i odbrojavam sekunde do pucanja... 5 4 3 2 ... I on kao Ajde videcemo onako preko *****... Ja je drzim... Sele, ona opet:"Mama oke ne mogu da se otkljucaju." Svi u cekaonici gledaju cute, svekar joj kaze Evo ti kljucevi, ona ih uzima... Cela cekaonica odahnula... Opet sam umrla na momenat...
Elem, prime nas, pregledaju je... Sve ok, ne treba snimanje...
Jel moguce da nije videla?
Jer ona kaze ali kad je pitam gde je nesto ona pokaze...
Deca...u sekundi, pola zivota ti skrate. Dobro da ste otisli na pregled, jer je mala i nikada ne mozes da budes nacisto sta je istina od onog sto prica. Prati je i sutra, da vidis je li sve ok.
- - - - - - - - - -
Dusica mala.Au Cicak, bas ste se nasekirali.
Pa kako ti se sad cini, je l ok?
Mi isli juce u svadbu, presela mi i svadba i sve, toliko je jadan grcao sto nas nema, toliko se uplasio i vristao, da je povratio mleko i slajm od tolikog placa i sve...
Ma jbm ti i svadbu i sve.. posle se nismo ni vratili, jedva smo ga smirili.

Neka deca su jednostavno takva. Moja cerka je mogla bilo gde da ostane ili ode bez nas, a sin kao tvoj. mama ako nije prisutna, ne pomaze nikakvo animiranje. Gde i da smo otisli, morao je i on sa nama.

.