Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo nije Unicredit, ovo je Vojvođanska. Ali dobro je da znam da ne idem ni u Unicredit.

Pa moramo da podignemo na blagajni banke. Nema bankomata, i - banking, mob banking, ništa...I pošto naravno nemamo vremena da idemo svaki čas u banku, dovedemo sebe u poziciju da imamo mnogo gotovine u kući, a to ne želimo. Zato tražimo neku banku u kojoj ćemo otvoriti račun i dobiti debitne kartice, da podižemo pare i plaćamo kada nama odgovara, a ne banci. Ja veze sa bankarskim poslovanjem nemam, ali mi je logično da je u interesu banke da pare budu na računu, a ne da ih podignem čim legnu na račun.

Vi imate visak para... Evo ja cu da ti cuvam pare... :lol:

Ovo nije Unicredit, ovo je Vojvođanska. Ali dobro je da znam da ne idem ni u Unicredit.

Pa moramo da podignemo na blagajni banke. Nema bankomata, i - banking, mob banking, ništa...I pošto naravno nemamo vremena da idemo svaki čas u banku, dovedemo sebe u poziciju da imamo mnogo gotovine u kući, a to ne želimo. Zato tražimo neku banku u kojoj ćemo otvoriti račun i dobiti debitne kartice, da podižemo pare i plaćamo kada nama odgovara, a ne banci. Ja veze sa bankarskim poslovanjem nemam, ali mi je logično da je u interesu banke da pare budu na računu, a ne da ih podignem čim legnu na račun.

jesi li probala u Intesi...???

mislim da bi kod njih mogla da dobiješ kartice...
čak iako imaš prilive novca,mislim da mogu da odobre i kredit...

Nisam probala nigde. Raiffeisen daje kartice čim se otvori račun, to znam. Trenutno imam previše posla, pa ne stižem da prostudiram i neke druge banke, ali odhebaću ove idiote samo tako.
Ma sve bre daju kartice, Visa elektron mozes da uzmes uvek i svuda, bez obzira na priliv novca, ja prvi put cujem da neka banka ne daje kartice. Ono sto moze mozda da bude u pitanju je nepostojanje deviznog racuna vezanog za dinarski, mnoge banke traze devizni i dinarski racun da bi dobila karticu. Da otvoris devizni ti ne treba nista posebno, ne moras cak ni da ga koristis, ne placa se odrzavanje obicno, tako da samo treba da odsedis malo duze dok naprave papire.

Ma sve bre daju kartice, Visa elektron mozes da uzmes uvek i svuda, bez obzira na priliv novca, ja prvi put cujem da neka banka ne daje kartice. Ono sto moze mozda da bude u pitanju je nepostojanje deviznog racuna vezanog za dinarski, mnoge banke traze devizni i dinarski racun da bi dobila karticu. Da otvoris devizni ti ne treba nista posebno, ne moras cak ni da ga koristis, ne placa se odrzavanje obicno, tako da samo treba da odsedis malo duze dok naprave papire.

Pa jel' treba sada da iskopiram mail koji su mi poslali, i u kom su mi napisali da vlasnici namenskih poljoprivrednih računa ne mogu da dobiju debitne kartice, pa da mi poveruješ?

Pa eto, i ja sam prvi put čula kada sam njih pitala. :(

Pa nista, odvojiiiiis jedan dan, odes uzmes pare, zatvoris racun i u drugu banku. Samo otvori normalan racun, nemoj namenski i pitaj obavezno odmah za karticu, al kazem ti, najverovatnije ces morati da otvoris i devizni. Ja sam u Raffaisen imala oba za karticu, al meni je devizni i trebao. U CA moras da imas oba, u Halkbank isto, u Alpha bank isto mora oba, dinarski je 200 mesecno. Placa se odrzavanje dinarskog, ne i deviznog. U Halkbank se ne placa ni odrzavanje dinarskog ako nema izmene na stanju. U Societe Generale traze da imas platu i primanja redovna, tj. da si negde zaposlen, odrzavanje mesecno je 395, isto mora oba racuna. U postanskoj stedionici mozes da dobijes Visa karticu ako otvoris devizni racun i drzis 20 e na njemu. Dinarski ne mozes da otvoris ako si nezaposleno lice. To ti je od ovih banaka sto ja znam. E davno sam u komercijalnoj imala racun samo dinarski i Visa karticu, al to je bilo 2008 i radila sam u skoli, mada mi nisu trazili potvrdu sa radnog mesta.

Joj sto se namucih nocas. Probudi se mala, gori. Placeeeeeeeeeee :sad2: Ja za Panadol, isteko rok trajanja. Za cepice, ne znam gde sam ostavila. Trci nocas u 2 u dezurnu apoteku... I celu noc prakticno na rukama. Odspava ona 2-3 sata, i eno je, o5 ukti, ko da je spavala celu noc. A ja jedva mrdam...

Pokvario mi se telefon. U Telenoru rekli da će malo da potraje, zbog praznika. Javiću vam kako život funkcioniše bez telefona. :)

posalji nam pismo :)

- - - - - - - - - -

inace moj muz nervi slom dobija sto ja ne cujem telefon,zaboravim ga u torbi,budem u kupatilu kad zazvoni i posle ni ne gledam.sta je tako hitno?/pa hteo sam da vidim sta radis.cuj izasao iz kuce u sedam,zove u devet da vidi sta radim...ja pitam pa jel da ga nosim u wc dok piskim.kaze pa zato je mobilni.pa nije bre klozetski
sve mi vise ide na nerve da budem 24 sata dostupna svima,a niko nema nista pametno da kaze

posalji nam pismo :)

- - - - - - - - - -

inace moj muz nervi slom dobija sto ja ne cujem telefon,zaboravim ga u torbi,budem u kupatilu kad zazvoni i posle ni ne gledam.sta je tako hitno?/pa hteo sam da vidim sta radis.cuj izasao iz kuce u sedam,zove u devet da vidi sta radim...ja pitam pa jel da ga nosim u wc dok piskim.kaze pa zato je mobilni.pa nije bre klozetski
sve mi vise ide na nerve da budem 24 sata dostupna svima,a niko nema nista pametno da kaze

A moj je, kada je Sava izašao iz sobe, prošaputao "Jel' ga STVARNO nisi ništa čačkala?" :malav:

A nisam, umro je sam od sebe.

Molim Vas da mi preporucite advokata. Do sad imam dva, jednog u FR, nju Fr placa, ovaj 2 nesto je los ovde. Molim vas za preporuku adv kuce koja se bavi ozbiljnim stvarima, ne ko je kome ukrao poa m neceg

- - - - - - - - - -

Danas mi covek privodi primer DRVETA, znaci kad nisam ga osamarila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back