Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
a zato ti nikad ne stavljas celu glavu![]()
Još malo i ništa neću da stavljam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zato ti nikad ne stavljas celu glavu![]()

evo ga prvi put stao na traku posle par godina i to u sobnim papucamasa sedam meseci.i bio je veseo bar do jedno trece godine a sad ima neke psihicke probleme.
boji se da izadje iz zgrade,boji se petardi,aviona,kise,vetra,vatrometa,drugih pasa.tj agresivan je prema stencima i nepoznatim psima koji zele da ga omirisu.ne nasrce prvi ,ni ne prilazi,al kad neko njemu pridje onda je uzasan.inace hoce da juri za lopticom,da skace za stapom,kad mu pevam igrale se delije,poludi od srece,skace i laje.kad mu pokazem prst,on skace i laje...mislim nije on bas sav svoj
- - - - - - - - - -
boji se i mraka

Jel mislis da ima veze sa tim?
Posto je meni Bobi argument kad se potegne prica sece jajca![]()
moze ti seJa se ne farbam.![]()
Smoki, realno Bobi je isti kao ti... Aj procitaj kako si ga opisala![]()
Glupa banka ne da debitnu, karticu jer je tekući račun namenski. Mrš, kao da ste jedini na svetu.![]()
Ušao mi mrav u rukav.![]()
mali mrav mali mrav <3
u njedra mi zaso
![]()
![]()
Morala sam da postavim slike.
Ovako izgleda kad SBB iskljucuje korisnike.
Inace, kabli je vec isecen jer je prosao Exe Net i ljudi su uredno ostavili kabal na plafonu. Bez loma. Zakacen gore, kako ne bi privukao deci iz zgrade paznju.
Isekli isecen kabal , a da o lomu ne pricam, sto na podu , sto na plafonu.
Osnovnu kulturu nemamo.
Kako bih ja ovo novcano kaznila.
Ne znam kako to moze. Da ne daju.
Pa takva je politika banke. Ne može ako je namenski tekući račun. Nema veze što račun radi, i što preko njega prelazi mnogo para, ne može kartica.
i ja da izjavim da je unicredit najgora banka na svetu
A kako vadis pare?