Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
.......neki novi butici po gradu, ima ih na svakom cosku skoro...neka poznata zenska osoba je vlasnica, i imaju lepe odece za svaki dan, i dosta toga je pamuk, lan, viskoza....i
modeli su ok, cene pristupacne....eto sad znas i ako neces :lol:

aaa....sad znam sta je to tj mislim da znam; na kraju kneza je bio neki butik s takvom odjecom
shatro talijansko...al nisam nista sto mi se svidja tad
inace, naziv je uzas nad uzasima : ))))

aaa....sad znam sta je to tj mislim da znam; na kraju kneza je bio neki butik s takvom odjecom
shatro talijansko...al nisam nista sto mi se svidja tad
inace, naziv je uzas nad uzasima : ))))

..nije to satro talijansko, nego se bas insistira na tome da je nasa proizvodnja i da se radi kod nas....ima preko puta Beogradjanke prodavnica i na Brdu kod okretnice tranvaja,
ima i u TC Stadion.....e sad gde jos ne bih znala da ti kazem jer nisam videla....cini mi se da je Snezana Dakic vlasnica toga.....

...imaju radnje i u Novom Sadu....

..nije to satro talijansko, nego se bas insistira na tome da je nasa proizvodnja i da se radi kod nas....ima preko puta Beogradjanke prodavnica i na Brdu kod okretnice tranvaja,
ima i u TC Stadion.....e sad gde jos ne bih znala da ti kazem jer nisam videla....cini mi se da je Snezana Dakic vlasnica toga.....

...imaju radnje i u Novom Sadu....

Sneki Daki? mislim da cu preskocit :D

Moj Sava, iznerviran dedinim komentarima u vezi izbora, kaže: "I sada moj i njegov glas treba da vrede jednako. On ne treba da ima pravo glasa!" lol

Zato starima treba sakriti ličnu kartu.

Ma svu dokumentaciju im treba sakriti.
Sačuvati samo potvrdu o demenciji.

- - - - - - - - - -

A za rupu je to da još nisu izmislili prašak koji može da opere moj veš. :evil: Nema koji nisam probala, od niskobudžetnih do onih koji koštaju kao dragi kamen, i ne vredi...:besna:

Tvoje belo nije belo?

afro,ima svasta slatko u toj radnji,ja kupila neku haljinu i neke suknjice.tacno je da su normalne duzine stvari

- - - - - - - - - -

Zato starima treba sakriti ličnu kartu.

Ma svu dokumentaciju im treba sakriti.
Sačuvati samo potvrdu o demenciji.

- - - - - - - - - -

Tvoje belo nije belo?

pa ne bas svim starima,moji su uvek bili opozicija,a blizu su osamdesete

Ma što belo nije belo, nego što se ni šareno ne opere, ako mi prethodno ruke ne otpadnu.

Meni se pokazao dobar veniš sapun.

- - - - - - - - - -

afro,ima svasta slatko u toj radnji,ja kupila neku haljinu i neke suknjice.tacno je da su normalne duzine stvari

- - - - - - - - - -

Moja majka je nepredvidiva u tom pogledu.
Čas ovako-čas onako.

- - - - - - - - - -

...pa da i za vas visoke normalne duzine, za nas malo nize mora da se skrati....jedina mana tih odevnih predmeta je sto su svi navodno "univerzalni" pa ajde ono sto je
rastegljivo i nekako, ali lanene pantalone ne mogu biti univerzalna velicina, a na rajferslus su...znaci moras da imas odredjenu figuru, u protivnom nista od pantalona...a
bilo je bas lepih....

ja nikad ne koristim te sapune ili venis za fleke,strpam u masinu i sve se opere,domacice da ti nije nesto filter prljav...

Nije, nego mi je veš jako prljav. :malav: Moj muž nosi majice svetlih boja, tako da se prljavština, prašina, blato uvuče u potku tkanine. Kada gledam one reklame gde sipaju kečap, čokoladu, i koješta na veš, pa kada ga izvade iz mašine, on blista, dođe mi da bacim televizor kroz prozor.

A ako ne stavim veniš, fleke od urina na Savinim belim gaćama, ostanu sve do jedne.

ja nikad ne koristim te sapune ili venis za fleke,strpam u masinu i sve se opere,domacice da ti nije nesto filter prljav...

....a moze da bude i do vode, ako je voda tvrda nekako se nista ne opere lepo....mada si u pravu moze biti i do filtera....

...opet to je selo, i moji svi kukaju kako im retko koji prasak opere da valja....moze tu venis da pomogne...

Nije, nego mi je veš jako prljav. :malav: Moj muž nosi majice svetlih boja, tako da se prljavština, prašina, blato uvuče u potku tkanine. Kada gledam one reklame gde sipaju kečap, čokoladu, i koješta na veš, pa kada ga izvade iz mašine, on blista, dođe mi da bacim televizor kroz prozor.

A ako ne stavim veniš, fleke od urina na Savinim belim gaćama, ostanu sve do jedne.
Kupi mu nove gaće, a mužu naručiš nove majice, na veliko.
Jeftinije je veruj mi.
Gaće na pijaci, a majice imaš po netu, ili štamparijama pitaš, one obične pamučne.

Razumem te, jer mm ima par belih majica za rad u voćnjaku, ja mu samo kažem ne može da se opere, kupi nove ili vadi stare...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back