Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U skorije vreme.Odrano iznad pete.Obe.BOL.Flogocid,flasteri.Nemam andol,nemam nista,uzela sam sta imam nesto biljno.Bar da ne boli.Sad mazem nesto na patike da vidim dal* ce pomoci.Ako ne uspe nmg. da ih nosim.
Krenula negde,nisam mogla da se vratim ni preobuvam.
#Srbija

Poslednja izmena:
Prosle sedmice mi je uginuo najverniji i najiskreniji prijatelj :(

to je znak da vernost tvoju kucu napusta... :malav:

- - - - - - - - - -

Ja sam sanjala stado krava...jedna mi je otela nove i omiljene gatje, pa sam morala da je jurim njivom...vratila mi ih sa rupicom na pozadini...:(
I bas me steglo u grudima...bem ti sto bas nove gatje..

ahahahhahahhahhaha

Jaooojao, yoy-yoy...načisto sam zaboravio da sam imao neki sas. u 11h..qq mene.. dobro da se javio porukom, pa sam se izvukao i odložio za kasnije..

- - - - - - - - - -

Nema, alchajmer...kao onaj vic o babi i švabi...

ja sam sanjao da sam se s kolegom odnegde vraćo pešaka pa usput sreli peglicu (auto) i on reče u spuer, ajde da je pozajmimo ne idemo pešaka, ja sam mu nešto kao reko nemoj čoveče, najebaćemo, on ne posluša, drpi peglu i posle najebasmo obojica...inspektori uviđaji, potere pitchke materine...ostalo ne pamtim

joj jes meni antigona bila smor u srednjoj, jel za lektiru ili tako nesto, missim naravno da sam zaboravio o cemu se radi al znam da je bilo zesce smaranje

Ma ajde, Keksiću, nemoj da mi kažeš da si u srednjoj školi čitao.
Pa to nisam ni ja radila.

Zna se kad se počinje sa čitanjem - od klimaksa pa na dalje.

jesam ******, isao sam u ovu nasu nesrettnu gimnaziju, sve go psihopata do psihopate, morao sam citati, doduse, posto sam pametan onda predgovor i jos malo prelistam o cemu se radi pa napisem lektiru
inace, nikad nisam nista ucio dok se god moglo, tu negdje na faksu sam krenuo uciti po malo, ranije stvarno nije bilo potrebe

- - - - - - - - - -

ja jesam vako nestasan, al sam bio okej u skoli, sjedio u prvoj klupi da mogu da cujem sta pricaju pa da ne moram uciti kod kuce

Tistos.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back