Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iskjucim pred prelazak granice vip karticu prenos podataka, ukljucim da ide samo sa telenora, ali ne iskljucim dodatno dugme za roming opciju
I tako picio net u romingu sam od sebe napravi 2000din racun![]()
Pa u tripickematerine
Bar da sam drnadala net pa da znam za sta cu platim, nego to sam mob apdejtovao svasta i protok info, ja pipnula nisam![]()
Iskjucim pred prelazak granice vip karticu prenos podataka, ukljucim da ide samo sa telenora, ali ne iskljucim dodatno dugme za roming opciju
I tako picio net u romingu sam od sebe napravi 2000din racun![]()
Pa u tripickematerine
Bar da sam drnadala net pa da znam za sta cu platim, nego to sam mob apdejtovao svasta i protok info, ja pipnula nisam![]()

Odvratne li kafe, pregorela, gorka.
Odoh po malo šećera.
Da ga prebijemo?![]()
Vala bas, nije zvaka za seljaka
Nisam ja kapirala da sve te dugmice moram, mislila kad iskljucim prenos podataka da vazi i za roming, jok ovde kod mene svako dugme posebno
Popizdela kad stigo racun, inace je 600
Ma necu vise sa ovom karticom van, inace furam telenor i mts karticu, nego sad stavila u fon tu vip trebala mi, necu vise ici sa njom i mirna backa
Pre osamnest godina,na danasnj dan pocela je Nato agresija,na SR Jugoslaviju.
- - - - - - - - - -
Rupa za Nato
ladno bi ih ubilo da prave ove aljine 10 cm duze
![]()

Nisu oni krivi... što si tako velika![]()
![]()

ladno bi ih ubilo da prave ove aljine 10 cm duze
![]()
pa to ti znaš i pamtiš, al neki baboon od sendvičara ili alkos koji uvek glasa za vlast, glasaće opet. Znaš koliko ljudi veruje u to što mu kaže televitzor.
Inače, prekratak je dan još uvek brzo pada mrak i to me trenutno nervira..

...u onim, pro piu grande, su sve haljine duze, provereno....te bi tebi bile sve dobre po duzini....ja probala mnogo njihovih haljina i svaku bi morala da skratim bar 10cm...vuku se po podu.....

ubacili nam listice u sanducice
sa nasim ubacili i komsijine
odnese cerka komsijinoj majci, vremesnoj gospodji od 75 leta, a ova joj kaze - sine, za vucica da glasas
kaze cera - glasacu za bilo koga ako treba, samo ne za njega
kaze komsinica - sine, onda nemoj barem nikog da zaokruzis
kaze cera - gospodjo, vama bi trebalo oduzeti glasacko pravo zbog neuracunjivosti![]()
ma, ovo je kratka haljina
tj prekratka za moje trenutno raspolozenje
a sta je pro piu grande...ne zelim ni da znam![]()