Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iskjucim pred prelazak granice vip karticu prenos podataka, ukljucim da ide samo sa telenora, ali ne iskljucim dodatno dugme za roming opciju
I tako picio net u romingu sam od sebe napravi 2000din racun :besna:
Pa u tripickematerine :dash:
Bar da sam drnadala net pa da znam za sta cu platim, nego to sam mob apdejtovao svasta i protok info, ja pipnula nisam :roll:

Iskjucim pred prelazak granice vip karticu prenos podataka, ukljucim da ide samo sa telenora, ali ne iskljucim dodatno dugme za roming opciju
Bar da sam drnadala net pa da znam za sta cu platim, nego to sam mob apdejtovao svasta i protok info, ja pipnula nisam :roll:

...e pa bas u pm...ja sam zato jos cim sam presla u mts odmah otkazala net roming...pa kad imam wifi imam kad nemam nikom nista....

Nasteluj telefon da se adejtuje samo kad je na wifi, to je najsigurnije

Vala bas, nije zvaka za seljaka
Nisam ja kapirala da sve te dugmice moram, mislila kad iskljucim prenos podataka da vazi i za roming, jok ovde kod mene svako dugme posebno
Popizdela kad stigo racun, inace je 600 :fdlan:

Ma necu vise sa ovom karticom van, inace furam telenor i mts karticu, nego sad stavila u fon tu vip trebala mi, necu vise ici sa njom i mirna backa

Vala bas, nije zvaka za seljaka
Nisam ja kapirala da sve te dugmice moram, mislila kad iskljucim prenos podataka da vazi i za roming, jok ovde kod mene svako dugme posebno
Popizdela kad stigo racun, inace je 600 :fdlan:

Ma necu vise sa ovom karticom van, inace furam telenor i mts karticu, nego sad stavila u fon tu vip trebala mi, necu vise ici sa njom i mirna backa

Sad me podseti, juče vratim telefon na fabrička podešavanja i pogledam, on sam upalio mobilne podatke. Izvadila sam karticu...

Znači brate mili, ova godina ne da me neće negooooooooo :roll:
Od operacija, sepse, šok sobe, odvojenosti od dece, pa još više medicinskih problema, suprug izgubi posao, na nov stan nemamo pravo preko države itd itd. :dash:

vrtim kanale, naletim na vucica koji prica o bacenim bombama i srbiji koja je jaca od svakog neprijatelja blabla
to kaze onaj koji je placao blera i klintone?

pa to ti znaš i pamtiš, al neki baboon od sendvičara ili alkos koji uvek glasa za vlast, glasaće opet. Znaš koliko ljudi veruje u to što mu kaže televitzor.

Inače, prekratak je dan još uvek brzo pada mrak i to me trenutno nervira..

pa to ti znaš i pamtiš, al neki baboon od sendvičara ili alkos koji uvek glasa za vlast, glasaće opet. Znaš koliko ljudi veruje u to što mu kaže televitzor.

Inače, prekratak je dan još uvek brzo pada mrak i to me trenutno nervira..

ubacili nam listice u sanducice
sa nasim ubacili i komsijine
odnese cerka komsijinoj majci, vremesnoj gospodji od 75 leta, a ova joj kaze - sine, za vucica da glasas
kaze cera - glasacu za bilo koga ako treba, samo ne za njega
kaze komsinica - sine, onda nemoj barem nikog da zaokruzis
kaze cera - gospodjo, vama bi trebalo oduzeti glasacko pravo zbog neuracunjivosti :lol:

ubacili nam listice u sanducice
sa nasim ubacili i komsijine
odnese cerka komsijinoj majci, vremesnoj gospodji od 75 leta, a ova joj kaze - sine, za vucica da glasas
kaze cera - glasacu za bilo koga ako treba, samo ne za njega
kaze komsinica - sine, onda nemoj barem nikog da zaokruzis
kaze cera - gospodjo, vama bi trebalo oduzeti glasacko pravo zbog neuracunjivosti :lol:

Ako joj je rekla devojka, al u principu sa marvom ne treba uopšte raspravljati, to je niži stepen inteligencije,

Ma koj q, neko mi je pričao da je na mingu AV-a bilo kao u vreme Slobodana. Nisu to busevi, pa ih kao dovezao karavan, to je tamo živalj i većina, o je 100-ka koja nas zakopava od Slobe do ne zna se kada..ja digao ruke da će biti bolje nažalost, a baš sam se trudio da ne budem defetistički mrav..

ma, ovo je kratka haljina
tj prekratka za moje trenutno raspolozenje
a sta je pro piu grande...ne zelim ni da znam :lol:

.......neki novi butici po gradu, ima ih na svakom cosku skoro...neka poznata zenska osoba je vlasnica, i imaju lepe odece za svaki dan, i dosta toga je pamuk, lan, viskoza....i
modeli su ok, cene pristupacne....eto sad znas i ako neces :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back