Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad vidis da si star
Kad doca umesto kokiske i decaka izbaci sliku novog forumasa
Kad dee daje takve komentare i dobije repku umesto da se pravi lud
Kad sebastijan 1,2,3, prestane da se sali i nestane sa foruma zajedno sa Ramajom
Kad Antigona krene u azil zbog zurke a ne ucestvuje
Kad Night krene da pise na rupi
Kad Cicak okaci deo lica
Kad Djole ne izbaci sliku trbusnjaka duze vreme
Kad Tica ostavi svoju temu bez volje da ucestvuje
Kad se vrati Muerte bez ispovedanja
Kad ne vidim ZD da se osmehuje sa dvvd
Kad Rada posecuje samo biblioteku

Ne bih rekla da je sve navedeno odraz starosti.

Nema smisla stvarno.skola ne moze da se organizuje da nadju eskurziju u septembru,pa da placamo na deset rata,nego aj sad plati 230e na pet rata.i bas moraju tri noci da lelemude po becu

...pa dobro to nije obavezno da se ide....malo su ga preterali da se roditelji pobune i da kazu necemo to da placamo da nas neko pljacka da vidis kako bi bilo jeftinije...

...to je bas visoka cena, nisam znala da su i dalje aktuelne previsoke cene ekskurzija...mozda grešim ali Srbija mi se sada čini siromašnija nego ikada nakon ratova...

...nije mi u prirodi da se žalim ali ne mogu da verujem kakvih nestručnih ljudi ima...ako nešto mrzim to su oni koji nemaju edukaciju, nemaju iskustvo, nisu strucni a imaju jezik do poda...svaki put se uverim da ih treba sve najuriti na ulicu...

...na ctg-u sestra zaključi da se beba slabo čuje, nešto ne valja a ja imam kontrakcije...haos...pola sata kasnije lekar kaže da nema nikakvih kontrakcija a da beba lepo spava i zato se slabije čuje...tih pola sata izmedju sam premrla i naravno nagurala sebi pritisak na 150 sa 110...nista joj nisam kazala, šta ima da se kaže uopšte...ne mogu se od stresa vratiti u normalu od juče popodne...

Centralno spada u luksuz,na struju ove grejalice razne takodje.

Zavisi dal' neko u zgradi krade struju a svi placaju,zavisi na kojoj lokaciji se nalazi objekat koji se greje.

Kako god se okrene papreno je sve.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back