Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svakog meseca po 6.567 din. za cg odn. 635 E za godinu dana za stan od 55 m2.

Komplet Infostan 10.662 din. Ovo za cg samo sam izdvojio.
Bas mnogo. Ja izgleda imam srece da imam te kalorimetre pa mogu da nastelujem da CG bude bas jeftino tokom zime...
2-3 hiljade placam, nekad i ispod 2.000. Van grejne sezone je nesto oko 1.400 dinara infostan.

ja nemam infostan. :aha:
grejanje na gas, koliko se potrosi, toliko platimo. svi racuni za komunalije su odvojeni, sve placamo pojedinacno

Tako bi i trebalo da bude. Lepo koristis onoliko koliko ti treba. Kod mene greju nenormalno, ja idem u kratkim rukavima, nocu spavam sa otvorenim prozorom na kip bez problema. Realno bih mogla da smanjim grejanje na pola i opet da bude toplo.

meni je najveci racun za grejanje oko 8.000, toliko je bio za januar, novembar je recimo bio 4.500 za stan od 105 kvadrata. ostatak godine ne prelazi 1.00 din jer nam je topla voda na gas, ne na struju. a vi koij placate infostan, placate istu cifru cele godine, to je katastrofa. meni bi infostan bio sigurno 15.000 ako ide po kvadraturi

Ne ovo je bez struje,struju plaćamo posebno

Послато са Lenovo A6000 уз помоћ Тапатока

zajednicku?
ona ide na uplatnicu infostana
i voda...
tako neki crnogorac bio doneo autobus da pere ispred zgrade
zamisli kako su skocili....on kao pa nije to nista
ma jok pobro kolko ti treba vode da ga plaknes
a struju iz hodnika kradu,to sam pratio po mnogim zgradama svojevremeno
gordijev cvor naprave...

zajednicku?
ona ide na uplatnicu infostana
i voda...
tako neki crnogorac bio doneo autobus da pere ispred zgrade
zamisli kako su skocili....on kao pa nije to nista
ma jok pobro kolko ti treba vode da ga plaknes
a struju iz hodnika kradu,to sam pratio po mnogim zgradama svojevremeno
gordijev cvor naprave...
ne jos ...sad sa ovim novim zakonom krenuce i to
sami smo do sada placali zajednicke troskove i nikad nije bilo problema da bi angazovali agencije
sad, samo moramo zbog novog zakona

....cena infostana zavisi i od lokacije i od starosti zgrade....mada grejanje bi trebalo da bude svima isto.....a razlika je ogromna u racunu sa i bez grejanja...mislim
da sam vec pisala drugarica i ja imamo istu kvadraturu stana, ona paca 6.000 sa grejanjem, ja 626 dinara bez grejanja....zimi struja ne predje 3.500...ne bih se
ja sa njom menjala...a nista joj nesto nije toplije nego kod mene....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back