Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srela ex drugaricu, fino smo se godinama druzile onda mi je zarila noz u ledja i odjebem olosa
Pet god nisam je srela ni videla cula
Stojim sa drugom, koji se preko mene druzio sa njom al je prestao i on kad je mene zajebala, i samo iskoci sva kao nasmejana, de ste ljudi jao sto mi je drago da vas vidim...
Wtf bre sta glumis olosu
Stajali caskali sta ima novo i rastali se, ona sve uz neko smejanje i kezenje kao hepi sto nas vidi
Mrs bre
Gadosti

joj metlo što si takva
ljudima treba praštati :heart:

pregorela mi sijalica od 150 W, a treba nesto da radim....:fdlan:
ko ce sad da ide do maxija da kupuje sijalicu...
ovako u mraku mi smor, a 100 W nije to to...

trebao bih da ugradim one halogene sijalice...

šunjavi Rusi, jel reko njima da i u ratu ima srećan kraj bre, svaka serija se završi bez srećnog kraja, aj bar jednom :evil:

- - - - - - - - - -

Pa da mi ne propadne mokra upotrebljena vatica ...ja sam zena domacica...
I dokle misli tab da drzi ove novogodisnje smajlije?

podržavam sklanjanje zimskih smajlija, dosta nam je zima....
a podržavam i višenamensko korišćenje vatice da ne propadne, znate bre vi kol'ko to košta :rtfm:

vratila mi se prehlada...mrtva sam..:dash:

I ja sam kenjkava par dana i uzasno narogusena zbog toga... i danas sam moje zensko dete tako zestoko iskritikovala, zbog neceg sto ne vidi, a trebalo bi...posle mi bilo zao i da nisam nemajka pozvala bih je da se pravdam da je ovaj vatreni ovan sto cuci u meni kriv za sve...posto mi se malocas javila, valjda smo ok, a mozda je imala slusalice u usima dok sam ja "recitovala". :lol:

Kakav je ovo grad, ko sve ovde živi!? Koliko prostaka koji se guraju, ulaze pre nego što drugi izađu! Kako mi idu na ganglije ove debele babetine što misle da je sve samo njima podređeno! Nisam za nasilje i konfliktna ali tako bih slatko ih jednom raspalila da se malo okrenu oko svoje ose i osmotre svet oko sebe. Samožive spodobe!
Ju, kako sam se iznervirala!!!

Kakav je ovo grad, ko sve ovde živi!? Koliko prostaka koji se guraju, ulaze pre nego što drugi izađu! Kako mi idu na ganglije ove debele babetine što misle da je sve samo njima podređeno! Nisam za nasilje i konfliktna ali tako bih slatko ih jednom raspalila da se malo okrenu oko svoje ose i osmotre svet oko sebe. Samožive spodobe!
Ju, kako sam se iznervirala!!!
kako bi ja tebe jednom slatko raspalio <3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back