Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...a sta jedan dan menja stvar?
...sad cim pocne februar pocinju racuni![]()

ma muka mi vise da gledam na kompu u donjem desnom uglu jan
pa menja u smislu dan po dan priblizavamo se tolijem vremenu, prolecu, kraju zime
ovo kad vidim jan u cosku smrkne mi se, ima jos da giljamo do proleca![]()
Pa nema vidljivih,tel je kao novi,ni ogrebotine.to je i napisao tip koji je primio tel i poslao za bg? Mozda mehanicka kad su otvorili tel?mehanicka su vidljiva ostecenja,da nema toga onda bi morali da uvaze
Pa nema vidljivih,tel je kao novi,ni ogrebotine.to je i napisao tip koji je primio tel i poslao za bg? Mozda mehanicka kad su otvorili tel?
Odbili mi popravku telefona i ako je u garanciji.kazu zbog mehanickog ostecenja.a ja sam ga samo obrisala vaticom natopljenom micelarnom vodom.zar je to mehanicko ostecenje?
I pretpostavljam da mirise,jer ne kaze polili ste ga vodom,vec parfemom

O ukusu nisi dobila nikakvu povratnu informaciju?![]()

Tonikom sam ga brisala,sad sam se setila.naravno da nisam rekla,umem ja da lazem,al ne vredi,kad su otvorili,verovatno se to i vidi
I pretpostavljam da mirise,jer ne kaze polili ste ga vodom,vec parfemom
I zašto si brisala telefon tonikom?Srela ex drugaricu, fino smo se godinama druzile onda mi je zarila noz u ledja i odjebem olosa
Pet god nisam je srela ni videla cula
Stojim sa drugom, koji se preko mene druzio sa njom al je prestao i on kad je mene zajebala, i samo iskoci sva kao nasmejana, de ste ljudi jao sto mi je drago da vas vidim...
Wtf bre sta glumis olosu
Stajali caskali sta ima novo i rastali se, ona sve uz neko smejanje i kezenje kao hepi sto nas vidi
Mrs bre
Gadosti
Užas