Alians
Poznat
- Poruka
- 7.793
Boli me glava opet, i ledja i ramena i vrat i sve jbmti![]()
Zatrazi masazu od dragog i neka ti skuva nesto laganije da pojedes. Pusti neku finu muzikicu i onda zapali napolje i ostavi te par sati da sama iskuliras.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli me glava opet, i ledja i ramena i vrat i sve jbmti![]()
Kakve to veze sa poremecajem odnosa neurotransmitera u mozgu?
Jel ti mislis da ona sto udavi dete to radi jer je tako izabrala? Ne bolesna je
Jel mislis da alkos postaje alkos jer je tako izabrao, ne bolestan je
To sto si ti bila normalan roditelj nije posledica tvog izbora vec cinjenice da si imala zdrav mozak u datom momentu
A nemaju svi

Kakve to veze sa poremecajem odnosa neurotransmitera u mozgu?
Jel ti mislis da ona sto udavi dete to radi jer je tako izabrala? Ne bolesna je
Jel mislis da alkos postaje alkos jer je tako izabrao, ne bolestan je
To sto si ti bila normalan roditelj nije posledica tvog izbora vec cinjenice da si imala zdrav mozak u datom momentu
A nemaju svi
da izabrao je
Nije.
Svasta se krije iza toga... talozi i talozi i onda samo klikne i pocne...
njegov izbor je bio da dohvati jednu,drugu,trecu casicu
mnogo ljudi ima probleme pa to ne urade
- - - - - - - - - -
dakle alkos je izabrao da bude alkos,da je imao znak STOP u glavi ne bi doslo do toga
Nije al necu ti objasnjavamda izabrao je,a njegov izbor se pretvorio u bolest
Jeste, izabrao je - liniju manjeg otpora koja se pretvorila u bolest.
Mislim da je prvo postojao problem, koje ljudi pokušavaju da prikriju ili reše na razne načine. Neko se suoči sa time i potraži pomoć, neko ga skriva i počne sam da se "leči", raznim sredstvima.Neko alkoholom, neko prejedanjem, neko izgladnjivanjem...
ja mislim da sam ja jedina budala koja ode u spa na opustanje, izadje sa upalom misica![]()

Sta li si ti tamo radila,m?![]()
![]()

izabrao u smislu ako cemo da uprostimo pa kazemo uzeo flasu da resi problem
medjutim ono na sta ja mislim je na uzrok samog alkoholizma, to je samo siptom, samo posledica, iza toga stoji depresija i ko zna koji jos psihijatriski problemi, e na to mislim kad kazem nije izabrao
kad dodje dotle da resi se ubije ko majka da bi "zaboravio" problem vec je uveliko u problemu
- - - - - - - - - -
upravo na to mislim

izabrao u smislu ako cemo da uprostimo pa kazemo uzeo flasu da resi problem
medjutim ono na sta ja mislim je na uzrok samog alkoholizma, to je samo siptom, samo posledica, iza toga stoji depresija i ko zna koji jos psihijatriski problemi, e na to mislim kad kazem nije izabrao
kad dodje dotle da resi se ubije ko majka da bi "zaboravio" problem vec je uveliko u problemu
- - - - - - - - - -
upravo na to mislim
P.S. P.S.
Pre bih za neke tipove narkomana rekla da nemaju izbor nego za alkosa.
Iako i narkoman i alkos u osnovi patologije imaju nizak prag toleracije na frustracije, patologija i ispoljavanje iste je drugacije. Alkosi imaju izbor, jer oni u svojoj osnovi nemaju psihicki poremecaj kao sto to moze da ima narkoman - depresiju konkretno. Alkos prvo pocne da pije, pa postane depresivan, dok kod narkomana moze prvo da dodje do pojave depresivnog stanja, pa iz tog razloga i pocne da uzima narkotike.
mislis da je obrnuta siituacija iskljucena?