Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nek me pamti kako oce
to su sve strane moje licnosti a ne samo smajli a ispod zita raspad
sta inace i da ocekuje u ovakvom raspadu od yebeneog protektorata
kurvarluk preko,starletisanje i promena vere i prezimena za ruskog i arapskog tajkuna
sto ne reci lagano da im je to buducnost i li propali ocevi bez posla gubitnici tranzicije medju manjim slojem pobednika koji odredjuju pravila funkcionisanja
nek se nose u qurac pravo toi kazem

Ne zbog tebe no zbog nje, poslednje sto joj treba je urezana slika u glavi oca koji se tetura, il ne daj boze da joj izjavljuju saucesce dok je maloletna, nemoj zbog nje da joj pravis takve scene.
Ja znam da ste vi takvi sebicni, da niste mogli bi da nadjete zrno zelje u sebi da se sredite, i ne radite to namerno, kao stose niko namerno ne razboli od raka tako ni od toga, ali leka ima samo treba dovoljno jako da tresnes da shvais to....ja ti zelim da sto pre shvatis i vrisnes na sav glas "pomozite"

Ne zbog tebe no zbog nje, poslednje sto joj treba je urezana slika u glavi oca koji se tetura, il ne daj boze da joj izjavljuju saucesce dok je maloletna, nemoj zbog nje da joj pravis takve scene.
Ja znam da ste vi takvi sebicni, da niste mogli bi da nadjete zrno zelje u sebi da se sredite, i ne radite to namerno, kao stose niko namerno ne razboli od raka tako ni od toga, ali leka ima samo treba dovoljno jako da tresnes da shvais to....ja ti zelim da sto pre shvatis i vrisnes na sav glas "pomozite"

ocu evo ovde sad odma na ovoj temi
napiso sam hiljade tema postova i analiza sto je sve ovako al vas zanima samo zateceno stanje i kako u njemu izvuci minimalnu stetu a sto vecu korist
ko ce se zamara sa analizama....

treba im urezana slika oceva u glavi sto seku prste i piju ispred dragstora da pitaju sto je to tako a ne da se kriju i kazu oni su krivi a tajkuncici im nude stoju za pushangiju

Covek je, ima prava
Biti roditelj nije dovoljna sadisfakcija da se zivi, treba prvo zbog sebe a onda zbog deteta da zelis, to je jako dug i mucan proces da se shvati kad si u njegovom stanju
Pislednje sto mu treba je kritika....

Види, и ја некад зажелим да одем у три п.материне и да ме нема месец дана али ја имам мозак и не радим то. Имам одговорност према некоме.

Види, и ја некад зажелим да одем у три п.материне и да ме нема месец дана али ја имам мозак и не радим то. Имам одговорност према некоме.

zivota ti kome
promenila si moj qurac time samo prisustvo ne znaci nista ako nema nikakve drustvenosti

ocu evo ovde sad odma na ovoj temi
napiso sam hiljade tema postova i analiza sto je sve ovako al vas zanima samo zateceno stanje i kako u njemu izvuci minimalnu stetu a sto vecu korist
ko ce se zamara sa analizama....

Ne nama, sebi, kad doguras u fazu da si na kolenima i vices sam sebi "treba mi pomoc" to je to, spasen si....problem je sto ne stigne svako dotle na zalost

treba im urezana slika oceva u glavi sto seku prste i piju ispred dragstora da pitaju sto je to tako a ne da se kriju i kazu oni su krivi a tajkuncici im nude stoju za pushangiju
Potrebno je skoncentrisati se na svoj mikro-svet, pokusati da tu bude kako mi hocemo. Siroku sliku nijedan pojedinac nije u stanju da promeni prema sopstvenom nahodjenju. Nek meni bude ok u mojoj kuci, za drugo me zabole, jer ni njih (ko i da su) zabole za mene.

Potrebno je skoncentrisati se na svoj mikro-svet, pokusati da tu bude kako mi hocemo. Siroku sliku nijedan pojedinac nije u stanju da promeni prema sopstvenom nahodjenju. Nek meni bude ok u mojoj kuci, za drugo me zabole, jer ni njih (ko i da su) zabole za mene.

tako je dzodesti u se i u svoje kljuse born+ba za samo sebe i svoje interese a ako moras da zgazis preko nekog drugog yebi ga

- - - - - - - - - -

Ne nama, sebi, kad doguras u fazu da si na kolenima i vices sam sebi "treba mi pomoc" to je to, spasen si....problem je sto ne stigne svako dotle na zalost

nista te ne razumem
ti nastavi da se zezas na ovom inace komercijalnom forumu koji je firma koja pravi profit
ja sam pokusao da u tome ukazem na divljastvo tajkuna i profitera a to zanima bilo koga ko lanjski sneg
dakle lahganica klanovi,parice,vezice i moralisanje s visine...

To je razlika izmedju zdravog i bolesnog
Ovo je ko da si sad rekla vidi ja nemam rak jer sam izabrala
Ne mozes da kritikujes bolesnika
Jel kritikujes obolelog od parkinsa? Ne
Ne mozes ni psihijatriske slucajeve, bolesni su to ko i svake druge, samo sto obican svet a pogotovo mi balkanci to ne kapiramo
Alkos (npr) nije alkos jer je tako resio, to je jer je bolestan, alkoholizam je siptom ne uzrok, to je kljucno da se shvati

tako je dzodesti u se i u svoje kljuse born+ba za samo sebe i svoje interese a ako moras da zgazis preko nekog drugog yebi ga

Ma jok, necu cak ni da zgazim i prljam cipelu...cak ni to necu da imam sa ljudima koje ne cenim, ne postujem, samo prezirem. I nema veceg poentiranja od toga - nista mi ne mogu, nemamo dodirnu tacku, nek crknu u svom svetu, ja cu u svom.

Не трабуњај, зна се шта су дужности и обавезе. Ако си слабић, кажи то, не сакривај се иза ствари које сви преживљавамо.

prezivljavaj ti al bez mene i cuti slobodno ja cu reci iako nema neki odjek a ti drndaj prema forumasima u prazno umesto da napusavas tajkune,politicare,gazde,pio fond, i ostalu bulumentu strvinara
aj napushavajmo se

To je razlika izmedju zdravog i bolesnog
Ovo je ko da si sad rekla vidi ja nemam rak jer sam izabrala
Ne mozes da kritikujes bolesnika
Jel kritikujes obolelog od parkinsa? Ne
Ne mozes ni psihijatriske slucajeve, bolesni su to ko i svake druge, samo sto obican svet a pogotovo mi balkanci to ne kapiramo
Alkos (npr) nije alkos jer je tako resio, to je jer je bolestan, alkoholizam je siptom ne uzrok, to je kljucno da se shvati
a kurvanisanje i starletisanje.prostitucija,pushenje za radno mesto i ucene za ostanak
rijeci koju malo ja znam i zemske sto su zbog toga skrenule al ko ih hebe

- - - - - - - - - -

Ma jok, necu cak ni da zgazim i prljam cipelu...cak ni to necu da imam sa ljudima koje ne cenim, ne postujem, samo prezirem. I nema veceg poentiranja od toga - nista mi ne mogu, nemamo dodirnu tacku, nek crknu u svom svetu, ja cu u svom.

oces reci svako u svoju klasu a zajednicka nam je vera i nacija navodno

- - - - - - - - - -

nista te ne razumem
ti nastavi da se zezas na ovom inace komercijalnom forumu koji je firma koja pravi profit
ja sam pokusao da u tome ukazem na divljastvo tajkuna i profitera a to zanima bilo koga ko lanjski sneg
dakle lahganica klanovi,parice,vezice i moralisanje s visine...

Zam da me ne razumes, da me razumes ne bi bio u situacijinu kojoj si, kvaka 22 (imas film a i knjigu procitaj)
Ja rekoh sta sam rekla, ne znam te ali ti ne zelim zlo nemam razloga, pislednje sto bih radila je da te zajebavam za ovako ozbiljnu temu
Ja ti zelim da pozelis pomoc sto pre :) eto to je cela poenta

Zam da me ne razumes, da me razumes ne bi bio u situacijinu kojoj si, kvaka 22 (imas film a i knjigu procitaj)
Ja rekoh sta sam rekla, ne znam te ali ti ne zelim zlo nemam razloga, pislednje sto bih radila je da te zajebavam za ovako ozbiljnu temu
Ja ti zelim da pozelis pomoc sto pre :) eto to je cela poenta

tvoja pomoc mi ne treba naravno jer si ti deo problema

...to je ono sto me meni moja majka rekla kad sam rodila prvo dete..."ti imas obavezu da budes zdrava i da ovo dete odnegujes kako valja" nema tu padanja, mozes, ali
se moras i dici da ono ne oseeti i guras dalje kao da se nisa nije desilo....jer ono trazi oslonac u tebi, ako ga nema potonuce, a koji roditelj to zeli....

Gde sam ja rekla da ti treba moja pomoc?
Ja nisam strucno lice za te stvari
Ja sam samo rekla da ti zelim da ti jednom dodje iz dupeta u glavu i pozelis pomoc u resavanju problema, pa ces je potraziti na pravom mestu i resiti

pravo mesto je ulica tj za tu decu knjiga i education a za mene proseravanje o ovome sto vama ide na piccku tranzicija tajkuni,kapitalizam blabla
lakse je ceru uvaliti ko sandricu meljnicenku ili nekom arapu nego ovo gore napisano
ko onaj film kad pera kralj janpi se kao bori protiv onih vozdovcana sto mu ceru guraju u j+kurvanje
oce qitu kad DB u to vreme zario i palio
isto i sad ako nemas vremena tu je sasa tata

- - - - - - - - - -

...to je ono sto me meni moja majka rekla kad sam rodila prvo dete..."ti imas obavezu da budes zdrava i da ovo dete odnegujes kako valja" nema tu padanja, mozes, ali
se moras i dici da ono ne oseeti i guras dalje kao da se nisa nije desilo....jer ono trazi oslonac u tebi, ako ga nema potonuce, a koji roditelj to zeli....

gluposti time si sebi natovarila sistem na grbacu umesto a lajes na idiote sto su te maltretirali kako su stigli
i sad kukas kao lecis se nema ovo nema ono al bitno da si ti odradila ulogu noseceg stuba
drkanje qurca

oces reci svako u svoju klasu a zajednicka nam je vera i nacija navodno

Pa kako znas da si zreo covek? valjda tako sto naucis da razlikujes zito od kukolja medju ljudima (svako prema svojim principima). I apsolutno nema veze sa klasama stalezima krvnim srodstvom ...jednostavno ne dajem sansu dzukelama da me uznemiravaju. Sto ne znaci da cu da cutim ako imam sta da im porucim.
Skakati kao popareni pevac naokolo, bez poente, je za neiskusne pubertetlije.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back