Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kako znas da si zreo covek? valjda tako sto naucis da razlikujes zito od kukolja medju ljudima (svako prema svojim principima). I apsolutno nema veze sa klasama stalezima krvnim srodstvom ...jednostavno ne dajem sansu dzukelama da me uznemiravaju. Sto ne znaci da cu da cutim ako imam sta da im porucim.
Skakati kao popareni pevac naokolo, bez poente, je za neiskusne pubertetlije.

pa ti dzodesti onda dva put odmeri pa jednom seci i nemas problem

...to je ono sto me meni moja majka rekla kad sam rodila prvo dete..."ti imas obavezu da budes zdrava i da ovo dete odnegujes kako valja" nema tu padanja, mozes, ali
se moras i dici da ono ne oseeti i guras dalje kao da se nisa nije desilo....jer ono trazi oslonac u tebi, ako ga nema potonuce, a koji roditelj to zeli....

Kakve to veze sa poremecajem odnosa neurotransmitera u mozgu?
Jel ti mislis da ona sto udavi dete to radi jer je tako izabrala? Ne bolesna je
Jel mislis da alkos postaje alkos jer je tako izabrao, ne bolestan je
To sto si ti bila normalan roditelj nije posledica tvog izbora vec cinjenice da si imala zdrav mozak u datom momentu
A nemaju svi

pravo mesto je ulica tj za tu decu knjiga i education a za mene proseravanje o ovome sto vama ide na piccku tranzicija tajkuni,kapitalizam blabla
lakse je ceru uvaliti ko sandricu meljnicenku ili nekom arapu nego ovo gore napisano
ko onaj film kad pera kralj janpi se kao bori protiv onih vozdovcana sto mu ceru guraju u j+kurvanje
oce qitu kad DB u to vreme zario i palio
isto i sad ako nemas vremena tu je sasa tata

- - - - - - - - - -

gluposti time si sebi natovarila sistem na grbacu umesto a lajes na idiote sto su te maltretirali kako su stigli
i sad kukas kao lecis se nema ovo nema ono al bitno da si ti odradila ulogu noseceg stuba
drkanje qurca

....pa sta da radimo, nismo svi tako pametni hbg, meni su moja deca najvaznija na svetu i njihovo zdravlje i sreca pa onda sve ostalo, pa i ja....
....to sto sam ja kukala, kukaju svi....ali nisi primetio da sam prastala da kukam....i bas me zabole sta ko o tome misli.....a da cu da se lecim i
izlecim hocu...jer sam ja jaca od svega kad odlucim i sve mogu, sto zamislim, a zamislila sam mnogo toga, samo necu da pricam jer se to
ni ne tice foruma, vec mene i moje najuze porodice....

To sto si ti bila normalan roditelj nije posledica tvog izbora vec cinjenice da si imala zdrav mozak u datom momentu
A nemaju svi

..ja ne pricam o bolesnim osobama, vec o zdravim i svesnim svog stanja i svojih obaveza.....
..na zalost znam da nemaju svi sve kockice na broju....bas na zalost...

A nemaju svi
da alkos posebno
ne racunajuci estradu nego ove dragstor manijake
zdrav mozak za sistem ali ne u potpunosti i za sebe i svoju korist

- - - - - - - - - -

Jao, pa ti si cave opsednut nekim ljudima/pojavama?! A jesu li oni opsednuti tobom?

Mislim, nije to uzajamna "ljubav", trosis se u prazno. :roll:

jesu kad se nadjemo oci u oci
mislim zabole ih za njima je citav aparat al nelagoda je ipak prisutna a nnelagodi nijemesto na takvim skupovima
u pravu si dzodesti zato ces mi ti dati usmerenjez:mrgreen:

da alkos posebno
ne racunajuci estradu nego ove dragstor manijake
zdrav mozak za sistem ali ne u potpunosti i za sebe i svoju korist
Evo, ti zvucis kao dobrovoljac za hebeni sistem, lik koje Kovacevic odlicno razradjuje.

- - - - - - - - - -

A vid ovog filozofa :lol:
Karakteristicna crta obolelih od bolesti zavisnosti je svaljivanje krivice na druge
Oces li se manuti ubedjivanja aman filozofe :lol:

:garavisokak:

i ulje i filter mora se zamene...i gurtne su još pre dve god bile na pola, sad su verovatno zrele za zamenu...piša mi ulje na dihtungu poklopca ventila, moguće i zupčasti da je pečen za zamenu, tu nisam sabirao i oduzimao kilometražu da bi znao tačno...sve u svemu jedno pešes iljade ću puknem...najmanje :sad2: gde baš sad u pitchku materinu

Mozda to i nije tako lose, jer se porodiliste nalazi na jako losem mestu. Puno buke, uzane ulice, ako i sama ulica u kojoj se porodiliste nalazi. Vrlo nezgodno za kola hitne da se probiju.

Dize mi se pritisak kad procitam neke vesti tipa - N.Front se seli na N.Bgd :dash: :dash:
Sta rade od ovog grada...:besna:

pa i treba da ga presele, ono je horor u lici realno, nije mu mesto tamo
samo nije lepo da ga bace na nbg, treba da nadju bolje mesto ali da ostane tu oko centralnih opstina, nije fer da ljudi iz centra ostanu bez tako bitne institucije
aj udari nam najveci porez al ne daj nam nista, imamo najgore ulice, najgori prevoz u smislu kvaliteta vozila, ni jednu bitnu med ustanovu....pa brate

centar ima Višegradsku, Mišovića i Gradsku bolnicu, NBG ima samo Zemunsku bolnicu, treba još jedno, a Front je tuga i užas, mala je to zgrada za veliki broj pregleda i stvari koje rade,a i vreme je da se podigne bar jedna nova bolnica, samo se krpe stare i doteruju da liče, a u suštini se ništa ne menja

centar ima Višegradsku, Mišovića i Gradsku bolnicu, NBG ima samo Zemunsku bolnicu, treba još jedno, a Front je tuga i užas, mala je to zgrada za veliki broj pregleda i stvari koje rade,a i vreme je da se podigne bar jedna nova bolnica, samo se krpe stare i doteruju da liče, a u suštini se ništa ne menja

gradska bolnica je horor inace
e visegradska aj djene djene moze da prodje
sta ces u misovica to je dedinje nema veze sa centrom

gradska bolnica je horor inace
e visegradska aj djene djene moze da prodje
sta ces u misovica to je dedinje nema veze sa centrom

svaka bolnica je građena tako da pokrije što veći deo grada, Mišović pokriva Voždovac i sve do Avale, ali ti niko ne brani da se tamo porodiš ako si iz 29.novembra,
problem je što je grad sve veći a u zadnjih 60godina se nije izgradila ni jedna nova bolnica koliko se sećam sem Kliničkog koji nije ni završen

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back